the_dzidka 22.07.03, 12:26 Kochani, w wolnej chwili otrzymaliście uprawnienia do administrowania forum: aidka bain_de_sang catalina1 raduch robgoblin the-saint the_kami tomjakub Nieuzasadnione i nieuzgodnione kasowanie postów będzie karane :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Administracja Forum 22.07.03, 12:36 Dziękuje - właśnie przyuważyłam jakieś możliwości do mataczenia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_1 Re: Administracja Forum 22.07.03, 12:38 w razie czego jak coś zniknie to powoła się komisję :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Administracja Forum 22.07.03, 12:40 i bedziemy mieli zajęcie na pare miesięcy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Administracja Forum 22.07.03, 13:45 the_dzidka napisała: > Nieuzasadnione i nieuzgodnione kasowanie postów będzie karane :-P A można by tak tylko jeden... na próbę? Na przykład właśnie ten? marcin zafascynowany nowymi możliwościami Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Skasuj sobie :-) 22.07.03, 15:38 the_dzidka napisała: > Ten jest do skasowania. Proszę. O. Jak On go sobie nie skasowal, to ja to zrobie ;-) Jak marcin chce to niech sobie skasuje to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Skasuj sobie :-) 22.07.03, 15:41 tomjakub napisał: > Jak On go sobie nie skasowal, to ja to zrobie ;-) Jak marcin chce to niech > sobie skasuje to ;-) To jakaś nowa zabawa? Może przeszczepię na parę list, które moderuję? : K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Skasuj sobie :-) 22.07.03, 15:43 > To jakaś nowa zabawa? Może przeszczepię na parę list, które moderuję? : Moze lepiej nie!! jeszcze ktoś w rozpędzie skasuje cały wątek albo i forum, a potem powie, że to niechcący... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Skasuj sobie :-) 22.07.03, 15:54 the_dzidka napisała: > Moze lepiej nie!! jeszcze ktoś w rozpędzie skasuje cały wątek albo i forum, a > potem powie, że to niechcący... Co do tamtych list, to ja jestem ownerem i nikt poza mną ich nie skasuje. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_1 Re: Skasuj sobie :-) 22.07.03, 16:14 no właśnie a propos kasowanych for. gdzie jest Twoje forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Administracja Forum 22.07.03, 16:32 A Agorz to ... pies ...czy Aqustyk... Jestem niepocieszony , prosze o jak najszybsze dodanie mnie do w/w listy ;o) Agorz Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Administracja Forum 23.07.03, 08:15 > Jestem niepocieszony , prosze o jak najszybsze dodanie mnie do w/w listy ;o) Alez będziesz dodany, oczywiście że będziesz!! Przerwałam dodawanie, bo musiałam NATYCHMIAST I W TEJ CHWILI zrobić coś bardzo ważnego (np. wysłac faks). Na dodanie czeka jeszcze Niania, z tym że nie wiem, czy ona najpierw nie chce zmienić loginu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_1 Re: Administracja Forum 23.07.03, 08:59 Proponuję zmienić nazwę forum na Forum Adminów :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Administracja Forum 23.07.03, 09:04 zuczek_1 napisał: > Proponuję zmienić nazwę forum na Forum Adminów :D ... oraz ich Zawsze Mile Widzianych Gości. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Administracja Forum 23.07.03, 12:14 TheDzi, czy ja mogie użyć ten nowy szpraj na robale, co mi go udostępniłas? Już chyba wiem, jak... ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Administracja Forum 23.07.03, 13:24 bain_de_sang napisał: > TheDzi, czy ja mogie użyć ten nowy szpraj na robale, co mi go udostępniłas? No coś Ty!!!! Tak dla sportu? Nieladnie, nieladnie... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Administracja Forum 23.07.03, 13:55 the_dzidka napisała: > Nieladnie, nieladnie... ;-P Pewnie, że nieładnie, ale takie są nasze tradycje administracyjne od przeszło 50-ciu lat :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Administracja Forum 23.07.03, 21:25 zuczek_1 napisał: > Proponuję zmienić nazwę forum na Forum Adminów :D A ja proponuje spierdalac w podskokach Zalosny Zuczku. Ciesz sie chwila, kiedy jeszcze mozesz popisac tutaj, bowiem jezeli ludzie tak zdecyduja i forum przeniesie sie do mnie, to bedziesz mogl sobie poczytac jedynie... komunikat: Access Denied. Mam bowiem dosc juz wszawych mend, ktore atakuja tylko dlatego, ze mialy zbyt malo odwagi by spotkac sie z tymi, ktorych atakuja live (czyli oko w oko - dla mniej kumatych insektow). Zywie pogarde dla takich ludzi jak ty, i karm sie ta pogarda, bo nikt inny (moze poza Buzdyganem) tego nie robi. Tylko woli Dzidzi zawdzieczasz to, ze dalej widac twoje zalosne wypociny tutaj. A. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Administracja Forum 23.07.03, 21:45 A kto to jest Żuczek? Nie znam go z Różności. Dobrze, że sie tu przenieśliscie, łatwiejszy dostep i czytelniejsze forum. Ja poprzednio nie zawzze mogłam sie połapac, kto do kogo pisze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Administracja Forum 23.07.03, 21:54 eela napisała: > A kto to jest Żuczek? Nie znam go z Różności. Nie minęliście się? Żuczek pochodzi właściwie ze 'świeżo malowanego', na Różnościach bywał i - ekhmmm... różnie się układały stosunki ;-) > Dobrze, że sie tu przenieśliscie, łatwiejszy dostep i czytelniejsze forum. Wiesz, 'bycie czytelniejszym' to kwestia przyzwyczajenia. Dla nas tamto międzymordzie było ideałem. Tutaj - fakt, dostęp jest łatwiejszy, ale tamto forum było ukryte dlatego, że wupa tak sobie zrobiła. Że - nie pytając nas - najpierw nas ukryła, a potem skasowała. > Ja > poprzednio nie zawzze mogłam sie połapac, kto do kogo pisze. :-) Tutaj to fakt - widać. Ale jeszcze się nie rozszaleliśmy na całego :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Administracja Forum 24.07.03, 00:31 the_kami napisała: > > Wiesz, 'bycie czytelniejszym' to kwestia przyzwyczajenia. Dla nas tamto > międzymordzie było ideałem. Tutaj - fakt, dostęp jest łatwiejszy, ale tamto > forum było ukryte dlatego, że wupa tak sobie zrobiła. Że - nie pytając nas - > najpierw nas ukryła, a potem skasowała. Nie wiem, co im przeszkadzało tamto forum. A nie mogliście jakoś sie wykłócic? Współczuję Wam, bo każdy się do swojego przyzwyczaja. I tamto ukrycie było dobre, bo w zasadzie przychodzili sami swoi. Może tu z kolei dojdzie troche rozsądnych osób, to forum się szybciej rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Administracja Forum 24.07.03, 02:40 eela napisała: > Współczuję Wam, bo każdy się do swojego przyzwyczaja. I tamto ukrycie było > dobre, bo w zasadzie przychodzili sami swoi. Może tu z kolei dojdzie troche > rozsądnych osób, to forum się szybciej rozkręci. Staram sie jakos wydebic software forum tamtego, ale to klopot wielki. W sumie walka przegrana , ale moze jakos... kiedys... sie uda. Na razie nie ma prawie wyjscia. A. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Administracja Forum 24.07.03, 09:40 the_kami napisała: > eela napisała: > > > A kto to jest Żuczek? Nie znam go z Różności. > > Nie minęliście się? > Żuczek pochodzi właściwie ze 'świeżo malowanego', na Różnościach bywał i - > ekhmmm... różnie się układały stosunki ;-) Kami, Ty w PiaRze robisz? :-PP > Tutaj to fakt - widać. Ale jeszcze się nie rozszaleliśmy na całego :-DDD Trema i aklimatyzacja, ot co. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Administracja Forum 24.07.03, 09:50 bain_de_sang napisał: > Kami, Ty w PiaRze robisz? :-PP No a gdzie? :-DDDD > Trema i aklimatyzacja, ot co. Przejdzie nam ;-) Dajmy sobie szansę :-) Odpowiedz Link Zgłoś