catalina1 23.07.03, 07:58 Zbieram głosy na tak i na nie ;-) 1. Tak - i to będzie pompa ;-) Byle bez burzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:06 catalina1 napisała: > Zbieram głosy na tak i na nie ;-) > > 1. Tak - i to będzie pompa ;-) Byle bez burzy. 2. Tak - wziąłem parasol. Chociaż... może właśnie dlatego nie będzie? ;P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:19 > 2. Tak - wziąłem parasol. Chociaż... może właśnie dlatego nie będzie? ;P To u nas było tak wczoraj. Tylko że ja nie wzięłam parasola. I dlatego zalało nam parę tuneli i piwnic. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:22 the_dzidka napisała: > To u nas było tak wczoraj. Tylko że ja nie wzięłam parasola. I dlatego zalało > nam parę tuneli i piwnic. No wczoraj to ja też nie wziąłem, a że byłem akurat na mieście ulubiony, to przemykałem miedzy kroplami. Ale główne uderzenie to spędziłem nad piwem malinowym. :) K. P.S. fajosko błyskało Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:30 konradbryw napisał: > Ale główne uderzenie to spędziłem nad piwem > malinowym. :) No to jak taka burza byłaby długo to by się mozna upić ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:35 > No to jak taka burza byłaby długo to by się mozna upić ;-)) Ja to mam pecha. Burza z przerwami trwała prawie 5 godzin. A ja tylko kawę, bo w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:36 catalina1 napisała: > No to jak taka burza byłaby długo to by się mozna upić ;-)) No jakiś pomysł to nawet jest... K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:36 catalina1 napisała: > Zbieram głosy na tak i na nie ;-) > 1. Tak - i to będzie pompa ;-) Byle bez burzy. Nie - mam parasol awaryjny w pracy, ale obstawiam, że będzie tak mgliście i przyjemnie chłodno do wieczora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:37 the_kami napisała: > Nie - mam parasol awaryjny w pracy, ale obstawiam, że będzie tak mgliście i > przyjemnie chłodno do wieczora ;-) Chłodno? Fakt, ale duszno jak 150 /a ja cholernym nerwoplanem do pracy jechałem - błe/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:40 konradbryw napisał: > Chłodno? Fakt, ale duszno jak 150 /a ja cholernym nerwoplanem do pracy > jechałem - błe/ Gdzie Ci duszno? :-P A jak w autobusiku nie pasuje, to zacznij metrem jeździć, jak ja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 08:43 the_kami napisała: > Gdzie Ci duszno? :-P Teraz już nie. W pracy mamy fajniutko. > A jak w autobusiku nie pasuje, to zacznij metrem jeździć, jak ja :-P To bym się musiał przeprowadzić najpierw, bo - jeśli nie pamiętasz - do mnie metro jeszcze nie dojeżdża. Zresztą do PITu też jakoś nie dociągnęli (niedopatrzenie jakieś). :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 08:51 > Chłodno? Fakt, ale duszno jak 150 /a ja cholernym nerwoplanem do pracy > jechałem - błe/ ROOOOTFL, jaka piękna nazwa - nerwoplan :-DDDDDD Nb przypomnial mi się jeden cytat z jakiegoś forum - n/t jakimi samochodami jeździmy, rozmowa między A i B: A: BMW 400 (ileś tam), automat, a jak chcę czymś większym pojeździć, to biorę samochód od męża... B: Boże, to czym jeździ Twój mąż?! Solarisem Urbino?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:05 the_dzidka napisała: > > Chłodno? Fakt, ale duszno jak 150 /a ja cholernym nerwoplanem do pracy > > jechałem - błe/ > > ROOOOTFL, jaka piękna nazwa - nerwoplan :-DDDDDD Widać od razu, że na grupach związanych z komunikacją miejską nie bywasz. Bajdełejem - nazwy lokomotyw na grupie pl.misc.kolej są jeszcze barwniejsze. > B: Boże, to czym jeździ Twój mąż?! Solarisem Urbino?! Solaris z racji panujących w nim temperatur znany jest jako solarium. ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:27 > Widać od razu, że na grupach związanych z komunikacją miejską nie bywasz. Ja się w ogóle mało znam na komunikacji miejskiej. Autobusem jako takim ostatnio jechałam chyba 4 miesiące temu, a autobusem MPK - to już nawet nie pamiętam... W naszym mieście tramwaje są znacznie szybsze... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:30 konradbryw napisał: > Solaris z racji panujących w nim temperatur znany jest jako solarium. ;) Te nowe, krótkie, które jeżdżą po Wawie, mają duże odsuwane okienka, jak w Ikarusach. Smiać mi się chciało, jak jechałem jednym z nich. Okna są na tyle spore i na takiej wysokości, że jak siedziałem na fotelu, to mogłem rękę wystawić za okno jak w samochodzie ;-) J Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:25 the_dzidka napisała: > B: Boże, to czym jeździ Twój mąż?! Solarisem Urbino?! To jeszcze pytanie czy 9, 10, 12 czy 15 J Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:29 > To jeszcze pytanie czy 9, 10, 12 czy 15 To one są różne? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:41 the_dzidka napisała: > To one są różne? :-) Kiedys wydawalo mi sie ze sa trzy rodzaje wielkosci. Ostatnio te nowe, ktore sa w Wawie maja jeszcze inna wielkosc. Te numerki to ich dlugosc oczywiscie ;-) J Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Autobusy zapłakane deszczem... 23.07.03, 10:44 tomjakub napisał: > Kiedys wydawalo mi sie ze sa trzy rodzaje wielkosci. Ostatnio te nowe, ktore > sa w Wawie maja jeszcze inna wielkosc. A z tego co wylukalem wlasnie w necie sa jeszcze 18, ale tych w Polsce nie ma, a przynajmniej nie znam takiego miejsca. J Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Będzie padać?? 23.07.03, 09:27 konradbryw napisał: > Chłodno? Fakt, ale duszno jak 150 /a ja cholernym nerwoplanem do pracy > jechałem - błe/ A ja przyszłam na pieochotke ;-) oddychać się dało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 10:05 catalina1 napisała: > A ja przyszłam na pieochotke ;-) oddychać się dało ;-) Jakbym miał iść pieszo, to bym musiał wychodzić z domu wtedy, kiedy wstaję. A sen poniżej 5h na dobę to średni pomysł. :/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Będzie padać?? 23.07.03, 10:39 konradbryw napisał: > sen poniżej 5h na dobę to średni pomysł. :/ Coś wiem na ten temat, ale ja się budzę tak koło 3 rano i potem już nie śpię, czyli mam średnio 4-5 godzin snu na dobę ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Będzie padać?? 23.07.03, 19:10 catalina1 napisała: > > sen poniżej 5h na dobę to średni pomysł. :/ > > Coś wiem na ten temat, ale ja się budzę tak koło 3 rano > i potem już nie śpię, czyli mam średnio 4-5 godzin snu > na dobę ;-(( hmm.. też tak miałem /Kami się orientuje, czemu i może potwierdzić/, więc boję się pytać o szczegóły... K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Będzie padać?? 23.07.03, 09:26 the_kami napisała: > Nie - mam parasol awaryjny w pracy, ale obstawiam, że będzie tak mgliście i > przyjemnie chłodno do wieczora ;-) A ja mam w pracy kurteczke służbową oddeszczową ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś