funny_game 24.10.07, 20:18 zakładać nowe wątki bardziej, niż gawędzić w już założonych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:06 Niniejszym zakładam Związek Wypędzonych z Własnych Wątków! (ZWZWW) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:08 To ja oczekuję odszkodowania od polskiego rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:11 Dla mnie? ;P To Ty oczekuj, a ja pójdę poupierdliwiać ludziom życie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:18 funny_game napisała: > zakładać nowe wątki bardziej, niż gawędzić w już założonych? ;) rozbiegane towarzystwo te małe szczurze ślipka to masło między palcami ten przyspieszony charczący oddech Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:21 maka trzeba w makówkę to wtedy się odromkowuje Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:23 Najnormalniej w świecie z Zidane'a mu? Macie tu proste recepty na życie, wchodzę w to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:26 bromden1 napisał: > maka trzeba w makówkę to wtedy się odromkowuje słyszałem, że sie spieszysz bromek Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:13 nie na tyle, żeby ci nie wlać w makówkę (prześwietnego piwa marki viking) zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:23 funny_game napisała: > Gadasz jak Romek Kostrzewski ;))) może dlatego, ze miałem na pólkotapczanie jego plakat z kotem? "kat krzepi";) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:25 :D Półkotapczan, jeeee. Teraz gadasz jak marzenie z lat dziecięctwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:35 funny_game napisała: > :D > Półkotapczan, jeeee. Teraz gadasz jak marzenie z lat dziecięctwa ;) ale nim romek nadszedł to miałem paulę abdul ;) (wiem, wiem...mam wyjść) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:38 :D A ja i bez półkotapczanu miałam Duran Duran na całej ścianie. (Wiem, wiem... Mam przeprosić) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:40 dialog z cyklu 'rozmawia dwóch staruszków' Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:44 Uuuu-la-la! Gołowąsom się za to, widzę, dowcip wyostrzył jak Brzytwa Ockhama ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:47 Qrna, stare raszple, jak ja się gubią przy takich zmianach nastroju. Menopauza mnie ominęła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:53 menopauza to jakiś kręgowiec czy koralowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 21:56 To ssak, ale ssak. Ciekawe, czy kumasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:25 funny_game napisała: > To ssak, ale ssak. Ciekawe, czy kumasz? ;) ssaka kumam ale z pewnościa w zupełnie innym rozumieniu niż ty;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:30 Kumam dosłownie ssaka kręgowca, ale to był cytat z tego pana i nawet tu jest, o jaaaa: pl.wikiquote.org/wiki/Tadeusz_Baranowski I chyba coś podejrzewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:51 funny_game napisała: > Że jeść Ci się chce. no co ty, już nie;) dzisiaj byłem tak głodny, ze nawet krew wypływajaca z dwóch przeterminowanych, przywiezionych z bydgoskiego Tesco udek kurczaka wyciagniętych z mikrofali nie zrobiła na mnie wrażenia (zresztą...lubię krew od pewnego czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 23:01 makbrajd napisał: > funny_game napisała: > > > Że jeść Ci się chce. > > no co ty, już nie;) > dzisiaj byłem tak głodny, ze nawet krew wypływajaca z dwóch przeterminowanych, > przywiezionych z bydgoskiego Tesco udek kurczaka wyciagniętych z mikrofali nie > zrobiła na mnie wrażenia O kurewka... Pomijając turpizm powyższej wypowiedzi oraz cofkę na samą myśl, informuję, iż w Tesco są do kupienia wunderbaumy w kształcie czaszek i nawet nie pachną truchłem, słodziaczki ;))) > > (zresztą...lubię krew od pewnego czasu;) Spożywać, oddawać, oglądać, upuszczać...? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 23:17 funny_game napisała: > makbrajd napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > Że jeść Ci się chce. > > > > no co ty, już nie;) > > dzisiaj byłem tak głodny, ze nawet krew wypływajaca z dwóch przeterminowa > nych, > > przywiezionych z bydgoskiego Tesco udek kurczaka wyciagniętych z mikrofal > i nie > > zrobiła na mnie wrażenia > > O kurewka... > Pomijając turpizm powyższej wypowiedzi oraz cofkę na samą myśl, informuję, iż w > Tesco są do kupienia wunderbaumy w kształcie czaszek i nawet nie pachną > truchłem, słodziaczki ;))) a wiesz, że widziałem w ostatnią sobotę? oglądałem, wąchałem...ale jednak nie tym razem > > > > (zresztą...lubię krew od pewnego czasu;) > > Spożywać, oddawać, oglądać, upuszczać...? wszystkie 4 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 25.10.07, 09:52 Dobra, wunderbaumy, niech spadają. Co z tą krwią? (Tomasz Lis) Jak oddajesz, to fajnie, masz wolne i dostajesz czekolady. Ale zaraz spożywać? Własną czy czyjąś? Qrna, kanibalizm recesywny, normalnie... Wiem, pracujesz w laboratorium! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis OOps!!! Sorry! 25.10.07, 10:07 Mea culpa! Mea maxima culpa! Zrobiłem błąd w nicku Funny_game. Bardzo przepraszam. To bezwiednie było. Freud się kłania? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 10:23 <lololololol> Nie no, nie mogę. Jeszcze... <lololololol> Ślicznie :D I na pewno niechcący, taaaa... Raczej nie jadam, czasem dziubnę z grilla, bo wszyscy zachwalają. A o wynalazkach typu czernina nawet mi nie wspominaj. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 10:45 No, a Maku widać jada. I dobrze mu z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 10:48 A mnie to, widać, interesuje. I dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 12:12 > A mnie to, WIDAĆ, interesuje. Oj widać, widać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 12:15 skoropis napisał: > > A mnie to, WIDAĆ, interesuje. > Oj widać, widać. :D nioch nioch nioch:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 12:37 skoropis napisał: > > A mnie to, WIDAĆ, interesuje. > Oj widać, widać. :D To dobrze, dobrze. Tobie codziennie ktoś oznajmia, że fascynuje go krew i już Ci to zobojętniało, że się naigrawasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 12:15 skoropis napisał: > No, a Maku widać jada. I dobrze mu z tym. ty żadnej kaszanki nie nakłądaj mi skoro już pamiętam wzdęcia morfiego jak go ostatnio obsłużyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: OOps!!! Sorry! 25.10.07, 12:17 Oj, waniała ona już troszku, ale uznałem, że Morfik i tak już nie poczuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:25 ja miałem na plakacie Dead or Alive swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:31 I tu wkracza Nekro i poprawia rozmowę dwóch staruszków na rozmowę trzech staruszków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:50 nie mogę klęczę w kącie za tamtą odzywkę (Mak kazał i grochu rozsypał) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:57 Za którą "tamtą", bo jak jakaś straszna czaszka, to gwoździ dosypię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wy tu lubicie 25.10.07, 10:21 za tamtą rozmowę dwóch staruszków no:( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 25.10.07, 10:24 No patrzaj, a ja się po niej młodziej poczułam ;))) Młodzieży! Nie przejmuj się! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 25.10.07, 10:49 Jakiś Ty karny! Staruszek kazał Ci klęczeć i do tej pory klęczysz? Wstawaj, słuchaj się starszych, ale kobiet ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wy tu lubicie 24.10.07, 22:13 Paczpan, a tyle się migali od konkretnej odpowiedzi. Można było to napisać, sprawa by była zakończona i już można by było zakładać nowy wąt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd gawędziarka się znalazła nt 25.10.07, 00:05 czy z cyklu "bajarka opowiada" Odpowiedz Link Zgłoś