men_ 17.12.01, 18:47 RadiaMaryjka2 ? Cosik nudnawo bez nich ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:49 Cos takiego!!! A ja myslalam, ze zostalam znienawidzona, hihi... Ale number, niech mnie-na to konto ide sie nazrec bigosu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:50 maryjo2 napisał(a): > Cos takiego!!! A ja myslalam, ze zostalam znienawidzona, hihi... Ale number, > niech mnie-na to konto ide sie nazrec bigosu :o)) A d.pa sama urosnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:51 Nie Twoja dupa, to co sie przejmujesz , he?? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:52 maryjo2 napisał(a): > Cos takiego!!! A ja myslalam, ze zostalam znienawidzona, hihi... Ale number, > niech mnie-na to konto ide sie nazrec bigosu :o)) Z Tobą to sobie można pożartować, bo Z Tamtego tylko żartować :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:56 kitek1 napisał(a): > maryjka solo jest super, Pewnie, że masz racje, tylko jak Tamten sie pojawi, to ma dziwny wpływ na Maryjke ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:58 ale tez po ostatniej bitwie, jakiejs oglady nabral, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 18:59 kitek1 napisał(a): > ale tez po ostatniej bitwie, jakiejs oglady nabral, Może uczy sie języka polskiego na to spotkanie w piątek ? Myslisz, że uda mu sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 19:03 z Miodkiem juz meiluje, jeszcze mu kogos od form towarzyskich musimy znalezc, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 19:04 kitek1 napisał(a): > z Miodkiem juz meiluje, jeszcze mu kogos od form towarzyskich musimy znalezc, Tylko kogo, kto z nim qrwa mc wytrzyma, a w ogóle dogada się nawet po polskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 19:05 Co Wy tu uprawiacie, panowie? Wzajemną adorację? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 19:06 chcemy Ci Twoje "cudo" wyprostowac, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A GDZIE SIĘ PODZIAŁA PARA 17.12.01, 19:11 kitek1 napisał(a): > chcemy Ci Twoje "cudo" wyprostowac, Kitek, nie piernicz - jego tak pogięło totalnie, że ni cholery nie da rady ... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Trzeba też się zająć Maryjką, niech sobie kobitka 17.12.01, 19:07 choc raz do roku odpocznie i zabawi .. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Super laseczka jestes Maryjka !!!!! 17.12.01, 19:12 Tobie nawet, te troche bigosiku nie zaszkodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Super laseczka jestes Maryjka !!!!! 17.12.01, 19:19 Jasne, ze nie zaszkodzi- sama se ugotowalam! Z kwaszonej kapusty i z grzybkami, mniam, juz wcielam wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Super laseczka jestes Maryjka !!!!! 17.12.01, 19:22 ja tez takie uwielbiam gotowac, mniam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: Super laseczka jestes Maryjka !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 19:28 No maryjo2 to fakt, masz w sobie jakieś kojące listki a w kwestii kucharstwa - wątróbka! wewnątrz soczysta, z wierzchu chrupka! mmmmm majeranek, koperek i przyprawa knorra Aromat niedostępna już RP :(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Barany ! Macie tu Extra Kobitkę, a wy tylko o 17.12.01, 19:35 o żarciu potraficie gadać !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Barany ! Macie tu Extra Kobitkę, a wy tylko o 17.12.01, 19:36 bo analizujemy Maryjkowe posladki, po bigosiku, nie czujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Barany ! Macie tu Extra Kobitkę, a wy tylko o 17.12.01, 19:42 Wirtualna analiza moich posladkow...Tak- osobiscie wole rozbior gramatyczny i logiczny zdan. Bardziej ksztalcace zajecie jakby... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Barany ! Macie tu Extra Kobitkę, a wy tylko o 17.12.01, 19:43 nie sama nauka czlowiek zyje, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Barany ! Macie tu Extra Kobitkę, a wy tylko o 17.12.01, 19:47 To prawda- Ty nia nigdy nie zyles! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Super laseczka jestes Maryjka !!!!! 17.12.01, 19:41 znowu Twojemu gorzej, a tak mu ladnie dzisiaj szlo, juz wszyscy mysleli, ze to nie ten sam czlowiek, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Super laseczka jestes Maryjka !!!!! 17.12.01, 19:44 ale jednak czlowiek- nie idiota z nadcisnieniem spermy w mozdzku ja nie przymierzajac Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Superpara KitkoMen 17.12.01, 19:38 ja z jezykiem polskim na razie problemow nie mam- Wam radze za to szybciutko wziasc sie za nauke jedzenia widelcem i nozem. Moze sie przydac juz w piatek. Chociaz niechetnie dopuszczam do siebie mysl, ze mozecie sie tam pojawic. Odruchy wymiotne, ktorw na Wasz widok moglyby sie u mnie pojawic moglyby zepsuc mi caly wieczor! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario2, spadaj, daj Kobiecie chociaż dzisiaj 17.12.01, 19:47 wieczorem miło pogadać i poflirtować ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 piekna Maryjka 17.12.01, 19:48 ja tam jego nie czytam,a nia sie zachwycam, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi chłopaki!!! 17.12.01, 19:51 wam to by się przydało, żeby was ktoś tak przez kolano prezełożył i tak porządnie wpier... potem łezki optarł, po główce pogłaskał, piwko otworzył i wsio byłoby cacy! Wstrętne bachory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wybory Miss Forum 17.12.01, 19:53 stawiam na Maryjke w ciemno, a w piatek zagramy w otwarte karty, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chłopaki!!! - jasmina 17.12.01, 20:04 jasmina_tdi napisał(a): > wam to by się przydało, żeby was ktoś tak przez kolano prezełożył i tak porządn > ie wpier... potem > łezki optarł, po główce pogłaskał, piwko otworzył i wsio byłoby cacy! Wstrętne > bachory!!! a w takim razie jak to trzeba robic, jak mi sie taka babka jak Maryjka podoba ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki!!! - jasmina 17.12.01, 20:10 spytaj mario2 - opowie ci ze szczegółami! :-)))) > a w takim razie jak to trzeba robic, jak mi sie taka babka jak Maryjka podoba ? > ??? > Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ???????????????kitek i men 17.12.01, 19:51 Z kim wy niby flirtujecie?? Bo chyba nie ze mna? Chyba wam Pana-z-listy brakuje na oltarz - i adoracja pelna bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! 17.12.01, 20:04 Chlopy jakes pokrecone! Czy wyscie sie szaleju nazarli dzis??? Omamy jakies macie chyba albo inne halucynacje! Odkchrzanic sie ode mnie, ale juuuuuuzzzz! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maryjeczko słodziutka:)))) 17.12.01, 20:05 maryjo2 napisał(a): > Chlopy jakes pokrecone! Czy wyscie sie szaleju nazarli dzis??? Omamy jakies > macie chyba albo inne halucynacje! Odkchrzanic sie ode mnie, ale juuuuuuzzzz! A co robisz, jak sie wściekasz - tupiesz nóżkami, nosek marszczysz Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! 17.12.01, 20:05 o jaka sliczna jestes w tej zlosci, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! maryjka 17.12.01, 20:07 daj spokój - im właśnie o to chodzi! chopaki bardzo lubią jak się miesza ich z błotem! maryjo2 napisał(a): > Chlopy jakes pokrecone! Czy wyscie sie szaleju nazarli dzis??? Omamy jakies > macie chyba albo inne halucynacje! Odkchrzanic sie ode mnie, ale juuuuuuzzzz! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! Jasminka 17.12.01, 20:08 Hę, zazdrosna ????:) jasmina_tdi napisał(a): > daj spokój - im właśnie o to chodzi! chopaki bardzo lubią jak się miesza ich z > błotem! > > maryjo2 napisał(a): > > > Chlopy jakes pokrecone! Czy wyscie sie szaleju nazarli dzis??? Omamy jakie > s > > macie chyba albo inne halucynacje! Odkchrzanic sie ode mnie, ale juuuuuuzz > zz! > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! Jasminka 17.12.01, 20:11 nie licz na to hehehehe men_ napisał(a): > Hę, zazdrosna ????:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! Jasminka 17.12.01, 20:13 I tutaj się sliczna Jaśminko zdradziłaś :))) jasmina_tdi napisał(a): > nie licz na to hehehehe > > men_ napisał(a): > > > Hę, zazdrosna ????:) > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Maryjka się zaraz wscieknie!!! Jasminka 17.12.01, 20:16 wątpię - to Twoja wyobraźnia gada Ci głupoty! i nie przekręcaj mojego nicka! men_ napisał(a): > I tutaj się sliczna Jaśminko zdradziłaś :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:Jasminka się zaraz wscieknie!!! maryjka 17.12.01, 20:10 Tys Jasminko tez przeurocza, Odpowiedz Link Zgłoś