the_dzidka 24.07.03, 13:35 Od wczoraj żrę jak chłop z kosą. Znowu! Jeszcze 25 minut i idę na obiad... I pewnie jeszcze coś na wynos zabiorę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 13:40 the_dzidka napisała: > Od wczoraj żrę jak chłop z kosą. Znowu! > Jeszcze 25 minut i idę na obiad... I pewnie jeszcze coś na wynos zabiorę... Zjedz za mnie. Mnie się nie chce. ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 14:04 Mnie też sie nie chce jesć. W ogóle latem jem mało, za to zimą sobie nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 14:08 eela napisała: > Mnie też sie nie chce jesć. W ogóle latem jem mało, za to zimą sobie nie > żałuję. Podobno to zupełnie naturalne. K. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 17:13 konradbryw napisał: > eela napisała: > > > Mnie też sie nie chce jesć. W ogóle latem jem mało, za to zimą sobie nie > > żałuję. > > Podobno to zupełnie naturalne. Niedźwiedź by polemizował :-) > K. marcin głodny Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 14:16 No właśnie , już po 14 pora coś przekąsić. Dziś mam kanapki z pasztetem Agorz Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ooooooooo Jezu.... 24.07.03, 14:30 Ile ja zjadłam!!!!! Nie mogę ruszyć ręką ani nogą. O rany!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jestem głodna :-/ 24.07.03, 14:47 a skądyś to uczucie znam ;-) tylko ja na słodkie mam ochotę ;-)) Dobrze, że dziś nie było czasu na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś