chorapsychicznie 02.11.07, 22:02 sala z pradem jest na koncu korytarza na lewo;) mamy chwilowe klopoty z personelem i dlatego obowiazuje samoobsluga takze prosze sie nie krepowac i korzystac z pradu w miare potrzeby;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.niech.to Re: informacja dla nowych;) 03.11.07, 16:26 Byłam. Sprawdziłam. Dynamo. Odpowiedz Link Zgłoś
chorapsychicznie Re: informacja dla nowych;) 03.11.07, 19:06 gratuluje kondycji siostro a niech to;) zazwyczaj pacjenci po wyprobowaniu naszej salki nie sa w stanie juz pisac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: informacja dla nowych;) 03.11.07, 21:02 A ja widziałam dzis salke, gdzie jest samoobsługowy gaz. Spróbowałma i nie żałuję. Może to rozreklamuję innym? :) Nowa terapia gazem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: informacja dla nowych;) 19.12.07, 02:07 A najlepszym gazem będzie paralizująco-rozśmieszajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: informacja dla nowych;) 19.12.07, 08:09 Stawiam na paraliżująco - drgawkowy. Śmiech dorzucają gratis. Odpowiedz Link Zgłoś