Dodaj do ulubionych

Nie robcie mi gnoju w skrzynce!!!!!!!!!

19.12.01, 00:28
Wytnijcie te adresy ! Ala pisze do Oli i puszcza te priv.wiesc do wszystkich ktorych ma w ksiazce adresowej!
Dzurnieli Wy???? Jeszcze jeden taki numer a palcem pokaze tych fisiow!!!!:))))))))))))) Ja i tak zazdroszcze Wam
spotkania wiec nie musicie mnie dobijac!:)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Nie robcie mi gnoju w skrzynce!!!!!!!!! 19.12.01, 00:34
      mnie tez wpisuja sie na sluzbowke, a tam zabronione.....
      moge jeszcze przez jakis czas z niego wysylac, ale bez przesady, ja mam tez
      poczte gazetowa ktora moge zawsze sprawdzic, a sluzbowke niestety rzadko i
      niedlugo nie bedzie juz moja.....

wiec uprzejma prosba, zero wiesci na sluzbowke............
      pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
    • onlyania Re: TRZEBA TO GLOSNIEJ POWIEDZIEC!!!!! 19.12.01, 00:46
      bo wszystko i tak gluche..........
      ala nie pisze do oli tylko do asa zapewne, i w tym jest problem.....
      bo ala ma asa a ola ma...........(no wlasnie zapomnialam)
      • Gość: leziox Re: Krzyknać trzeba.No. IP: *.arcor-ip.net 19.12.01, 00:47
        Babole.Nie zadawajta się z plebsem,kmiotami duchowymi z pegeerowa to i nikt wam
        widłami gnoju wrzucać nie będzie do skrzynki.No.
        • onlyania Re: Krzyknać trzeba.No. 19.12.01, 00:52
          urzyznianie kompa samanty??????? niezly pomysl........
          tak myslisz leziu????
          ale skoro ona ma takie klopoty ostatnio to moze z drugiej strony powinno
          sie?????
          :))))
          • mina.mina Re: Krzyknać trzeba.No. 19.12.01, 00:58
            cze prosiaczki. mi tez wszystko wysylaja!!!! wszystko wiem - kto z kim, kto
            komu dupy nie hcce dac i w ogole. tfu, ohyda moralna!
          • Gość: leziox Re: Krzyknać trzeba.No. IP: *.arcor-ip.net 19.12.01, 01:01
            ...Powinno się zdecydowanie.Kobita ma wirusy na płytach.Jakby było mało tego,że
            wirus zaatakował jej pc,to on taki,bestia,chytry jest,ten wirus znaczy,że
            nocami,jak już Samanty komputer wyłączony jest,z kompu wyłazi i grasuje po
            klatce schodowej,straszy staruszki,gwałci psy i koty,a ostatnio zaatakował
            dozorcę,sympatycznego pana Czesia,wracającego akurat z degustacji kwasiborów w
            pobliskiej melinie pijackiej i pogryzł mu bieliznę osobistą.Straszne rzeczy w
            tym Szczecinie.
            • onlyania Re: Krzyknać trzeba.No. 19.12.01, 01:07
              o kurde, to moj sasiad..............
              w sobote nie zamknal drzwi i zwial...........
              to z pewnoscia on.........
              • Gość: leziox Re: Krzyknać trzeba.No. IP: *.arcor-ip.net 19.12.01, 01:17
                Only,no co ty.Toż ty z innej części kraju,to twój sąsiad nie był tym samym
                panem Czesiem-ej,panienka!Ty mi randkę winna jesteś-zapomniała?
                • onlyania Re: Krzyknać trzeba.No. 19.12.01, 01:20
                  co zapomniala,
                  urodziny mi wyprawiasz przeca..........
                  • Gość: leziox Re: Krzyknać trzeba.No. IP: *.arcor-ip.net 19.12.01, 01:33
                    To sie niech na adres wiadomy zamelduje bo trzeba podjąć kroki względem
                    bliskich spotkań 50-go stopnia z trzema niewiadomymi.Przecież musze cie
                    znaleźć.Buziaczki.
                    • onlyania Re: Krzyknać trzeba.No. 19.12.01, 01:37
                      moj adres wiadomy, czy twoj rowniez????
                      • jasmina_tdi ok ok ok ok ok !!!!!!! 19.12.01, 09:59
                        ....już nie będziemy !!!! słowo!!!!!! ja już straciłam rachubę - kto przychodzi i skąd a kto nie!!!!!!
                        litości pokornie proszę !!!!!!!!!

jasmine
                        • onlyania Re: ok ok ok ok ok !!!!!!! 19.12.01, 10:01
                          dziwnym trafem znow cos dostalam na sluzbowke..............
                          :)))))))))))
                          • jasmina_tdi Re: ok ok ok ok ok !!!!!!! 19.12.01, 10:02
                            przysięgam ostatni raz!!! to dlatego że zupa była za słona!!!!!!!!

onlyania napisał(a):

> dziwnym trafem znow cos dostalam na sluzbowke..............
                            > :)))))))))))

• onlyania Re: ok ok ok ok ok !!!!!!! 19.12.01, 10:04
                              na drugi raz ci ja bardziej przy.....
                              kurde, no chcialam powiedziec ze pieprzu za duzo dodam.........
                              :)))))))))))))))))
                              • jasmina_tdi Re: ok ok ok ok ok !!!!!!! 19.12.01, 10:10
                                na drugi raz poproszę stereo! bo drugie muszę sobie domalowywać!!!
                                :-))))))

onlyania napisał(a):

> na drugi raz ci ja bardziej przy.....
                                > kurde, no chcialam powiedziec ze pieprzu za duzo dodam.........
                                > :)))))))))))))))))

• jasmina_tdi tym razem to nie ja!!!!!!!!!!!! only 19.12.01, 10:36
      ale napisałam żeby TEGO nie robili, bo to bardzo brzydko!!!!!!!! No teraz już musisz przyjść - żeby
      nam łby porozbijać!!!! :-)))))))
      • samanta1 Re: tym razem to nie ja!!!!!!!!!!!! only 19.12.01, 14:58
        Zatluke Was jak mi Bog mily! Jeszcze jeden mail i bede chlastac! gowno mnie Wasze klotnie
        obchodza kto, z kim i gdzie! Po cholere mi to przysylacie? Mam ksiazke napisac? Lezio..poczekaj no
        Ty lobuzie!czytalam jak to mi tu moja biedna maszyne wysmiewasz:)
        • jasmina_tdi Re: samanta 19.12.01, 15:01
          wiem - jesteśmy podli! zamiast wciągać Cię wirtualnie w przygotowania, powinniśmy Cię porwać :-)))
          ewentualnie przysłać brykę z fajnym kierowcą..... wybacz! pierdoły z nas....:-(((( więcej nie
          będziemy.....chyba! :-)))

samanta1 napisał(a):

> Zatluke Was jak mi Bog mily! Jeszcze jeden mail i bede chlastac! gowno mnie Was
          > ze klotnie
          > obchodza kto, z kim i gdzie! Po cholere mi to przysylacie? Mam ksiazke napisac?
          > Lezio..poczekaj no
          > Ty lobuzie!czytalam jak to mi tu moja biedna maszyne wysmiewasz:)

• samanta1 Re: samanta 19.12.01, 15:03
            Chyba? Nie zycze sobie sluchac o waszym spotkaniu!Chcecie zeby mi zylka w mozgu z zazdrosci
            pekla???????
            • jasmina_tdi Re: samanta 19.12.01, 15:05
              ale my tu tęsknimy za Tobą!!!!!!!!! no co - nie liczy się????? po cholere tak daleko mieszkasz!

samanta1 napisał(a):

> Chyba? Nie zycze sobie sluchac o waszym spotkaniu!Chcecie zeby mi zylka w mozg
              > u z zazdrosci
              > pekla???????

• pomeranka Re: samanta 19.12.01, 15:05
            Sam, podaj mi swoja krzynkę iszczio raz bo coś mi wycięło to i owo. Przyślę Ci
            coś fajniastego na pocieszenie:)))
            • samanta1 Re: samanta 19.12.01, 15:10
              Boje sie swirusow (wirusow) ,pisz na samanta1@poczta.gazeta,pl. Co do jutra (spotkania) Enancjo
              Ci wszystko wytlumaczy .Mam nadzieje ze zrozumiesz.Buziaczki Pomcia!:)
              • pomeranka Re: samanta 19.12.01, 15:17
                Poszły... i to nie wirusy...:))) Zrozumiem... a co mi pozostało? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka