Dodaj do ulubionych

Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami,

10.11.07, 21:38
że praktycznie na nic więcej nie mają czasu ;)
Obserwuj wątek
    • jestemn-ormalna Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 10.11.07, 21:47
      Najbardziej dumni z tego co maja miedzy nogami!!Czesto bardzo TO jest niesprawne
      i jakies takie mikre ,ze pożal sie Boze!! hahahaha
      • hubi1577 Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 10.11.07, 23:56
        ludzie nie przesadzajcie, sam jestem mężczyzna i co?
        jestem normalny i wcale nie jestem dumny z tego ze nim
        jestem.momentami chjcialbym byc kobieta, one maja lepiej.
        • leziox Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 10.11.07, 23:59
          Tak,ale wyobraz sobie ile one musza wydawac na podpaski i kosmetyki.Za takie
          pieniadze mozna chlac caly miesiac browara.Wiec ja wole jednak zostac facetem.
          • kwiato-stan29 Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 11.11.07, 22:31
            leziox napisał:

> Tak,ale wyobraz sobie ile one musza wydawac na podpaski i kosmetyki.Za takie
            > pieniadze mozna chlac caly miesiac browara.Wiec ja wole jednak zostac facetem.

Ty to jestes jakiś nienormalny z tym chlaniem browara!Mozna sie napić piwa jak
            sie chce pić ale zeby cale skrzynki to juz nie jest normalne Bo co to znaczy
            chlac?Napewno oprozniasz skrzynke dziennie!Bleee
    • zgrywusik Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 21:53
      z samego siebie, hę ?:)

debi_bebi napisała:

> że praktycznie na nic więcej nie mają czasu ;)
      >
      • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:00
        Może i nie, tylko po co z tego zaraz robić tyle hałasu ;)
        • sigma.33 Tyle hałasu i 10.11.07, 22:06
          zamieszania:):)
          • debi_bebi Re: Tyle hałasu i 10.11.07, 22:23
            Zamieszania, otóż to! Wystarczy lekko dotknąć ich dumy, a od razu rwetes robią,
            jakby kto na ich życie nastawał ;)
            • sigma.33 Re: Tyle hałasu i 10.11.07, 22:35
              debi_bebi napisała:

> Zamieszania, otóż to! Wystarczy lekko dotknąć ich dumy, a od razu rwetes robią,
              > jakby kto na ich życie nastawał ;)

O tak!!Jak dotknę'dumy' męża to wiesz co się dzieje????:):):)
              Szaleje!!!:)
              • debi_bebi Re: Tyle hałasu i 10.11.07, 22:43
                To jest akurat jeden ze zdrowych i wielce pożądanych odruchów tej "dumy" :))
        • zgrywusik Re: a hałas jest zastrzeżony jedynie 11.11.07, 21:30
          do biadolenia ?

ps.: już generalizujesz, uogólniasz, nie za wcześnie ?:)

debi_bebi napisała:

> Może i nie, tylko po co z tego zaraz robić tyle hałasu ;)
          • debi_bebi Re: a hałas jest zastrzeżony jedynie 11.11.07, 21:46
            Nigdy nie jest za wcześnie, za to częstokroć bywa za późno ;)
            • zgrywusik Re: porażające it akie oczywiste :)ntx 11.11.07, 22:04
              • debi_bebi Re: porażające it akie oczywiste :)ntx 11.11.07, 22:08
                Jak każda "prawda ogólna" :)
      • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:16
        Chyba pierwszy raz w życiu muszę się zgodzic z Menikiem:)))
        • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:18
          Jaaaasne.A niby z klopotow z prostata albo impotencji tez mamy byc dumni?Z tego
          ze czas ucieka i coraz mniej lasek nas chce wciagac do wyra?Co wy tu
          wygadujecie,nudzace sie i ziewajace bez facetow samice?!
          • sigma.33 Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:21
            Samczyku ,zgadłeś!!Samiczka nudzi sie dzis wyjatkowo i na dodatek musi sam spać
            ale do tego zdążyłam sie przyzwyczaić:):)
            To teraz jak walniesz to chyba zaraz pod kołdre wskoczę!!:)
            • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:25
              Faktycznie.To ze atrakcyjna,pociagajaca i sexy kobieta musi isc spac sama,to
              prawdziwa tragedia.Chyba przecenilem te drobne meskie klopoty...
              • sigma.33 Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:28
                Tak łagodnie ?????:)
                Cóż nie każda ma męża w domu ,na stałe.
                Ja to sie wyposzczę ,ze posćić w dzień postu nie muszę:):)
              • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:29
                Lezio, podobno systematyczne bzykanko pozwala uniknąć problemów z
                prostatą. Tylko kobiety mogą nas ocalić:)
                • sigma.33 Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:31
                  Od dawna wiadomo ,ze wszystko co dobre to pochodzi od Kobiety:):)
                  • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:34
                    Jasne.Alimenty,nerwica,alkoholizm,sceny zazdrosci w autobusie w godzinie szczytu
                    i wiele innych milych rzeczy pochodzi od kobiet.Tu uroczyscie dziekujemy wam,o
                    Kobiety!My,mencizny,drobne jak pylek,niegodne lizac waszych ubloconych
                    budowlanym Ursynowem stópek...
                    • sigma.33 Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:37
                      :):):):):)
                      Masz przecudnej urody Kocicę Ii Kotka :):)
                      Idę spać ,znów sama:(:(:(
                      Echh zycie
                      Dobranoc ,spijcie słodko:)
                      • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:44
                        Dziekuje za kotki,sa cudne zwlaszcza kiedy dra morde ppol nocy,bo sie ich nie
                        chce do sypialni wpuscic,a jak sie wpusci to dra morde zeby je przytulac.Ale nic
                        to,rowniez dobrej nocy zyczem :-)
                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:44
                    sigma.33 napisała:

> Od dawna wiadomo ,ze wszystko co dobre to pochodzi od Kobiety:):)

Od dawna twierdzę, że gdyby kobietę coś mogło zastąpić, to już dawno
                    by zastąpiło:)))
                    • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:45
                      No co no co?a gumowe lalki to pies?
                      • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:47
                        Lezio, sam wiesz, że gumowa lala po piwo nie pójdzie:)
                      • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:47
                        Śmiem twierdzić, że chyba gorzej ;)
                        • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:53
                          Pod wzgledem piwa,to my mezczyzni juz dawno nauczylismy sie byc
                          samowystarczalni,bo kobieta zamiast piwa moze przyniesc do domu futro za 10.000
                          zeta i przywlec jakies nowe auto,wiec na zakupy lepiej chodzic jednak samemu.
                          • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 22:59
                            Ja to bym mogła wszystko kupić mężczyźnie, byle by mi to przyniósł do domu :))
                            • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:12
                              Ale nie futro,dobra?Poza tym moge ci wszystko przyniesc,w zwiazku z tym ze
                              kultywuje cwiczenia fizyczne,byloby to dla mnie cos najbardziej normalnego.A
                              potem moglibysmy podyskutowac o masazach i pachnacych olejkach...
                              • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:16
                                A na cóż mi futro, skoro najczęściej i tak wisiałoby w szafie? Zwłaszcza podczas
                                masażu :))
                            • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:14
                              debi_bebi napisała:

> Ja to bym mogła wszystko kupić mężczyźnie, byle by mi to przyniósł
                              do domu :))

Rozumiem, że przekonujesz nas o wyższości gumowej kobiety:)))
                              • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:19
                                Dobrze rozumiesz, tyle że na odwrót :))
                                Przecież nie mogłabym działać na własną szkodę!!
                                • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:21
                                  Biorac pod uwage moja wage/tu podkreslam wage moich miesni a nie tluszczu
                                  naturalnie/zadna gumowa kobieta nie wytrzymalaby lubieznego skoku na nia z szafy
                                  albo innego mebla.Kobieta zywa jest bardziej elastyczna :-)
                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:24
                                    Żywa kobieta potrafi robić uniki, a sztuczne są coraz lepsze i
                                    droższe:):)
                                    • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:26
                                      Jakos nie zdarzylo mnie sie zeby zywe kobiety robily uniki przede mna.Ja je
                                      wtedy doganiam i obezwladniam swoim wrodzonym wdziekiem.
                                      • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:28
                                        Pewnie, a że wyjeżdżają potem od Ciebie ze złamanym kręgosłupem, to już pestka :)
                                        • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:31
                                          A po co kobiecie kręgosłup w łóżku???;)
                                          • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:31
                                            Żeby mężczyzna nie miętosił flaka :)
                                            • crimen Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:43
                                              Za to facet moze być aktywny:)
                                              • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:48
                                                Facet zawsze powinien być przy tym aktywny, to fakt :)
                                                • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 11:56
                                                  Teraz widzisz ile wysiłku wkładamy w przekonanie was do naszych
                                                  racji:)))
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 20:04
                                                    A poza tym czym się jeszcze zajmujecie? :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 20:45
                                                    W zasadzie skupiamy się na sprawach fundamentalnych, resztę
                                                    pozostawiając wam:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 20:47
                                                    A dużo tej reszty dla nas zostaje? Bo rozumiesz, żadna kobieta nie zadowoli się
                                                    byle ochłapem ;)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 20:53
                                                    Myślę, że możecie się czuć docenione. Juz my o to zadbamy, aby nie
                                                    było za mało;)))
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:00
                                                    Sorry, ale My to Kto właściwie? Mnie się nie uśmiecha, żeby jakieś stado o mnie
                                                    dbało, aż padnę z nadmiaru szczęścia ;))
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:09
                                                    My, to tylko skrót myślowy. Każdy dba o swoją królewnę;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:18
                                                    To rozumiem, bo i każda królewna czeka na swojego księcia z bajki, a jeszcze
                                                    dokładniej na księcia ze swojej bajki :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:21
                                                    Czasem trafia się ktoś z innej bajki z opcją dwuminutową;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:22
                                                    A cóż to za opcja? Jeszcze o takiej nie słyszałam :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:25
                                                    Przecież niedawno cały wątek powstał na temat opcji dwuminutowej;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:28
                                                    Ach, już załapałam!
                                                    Opcja dwuminutowa powstaje, kiedy książę nawala :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:30
                                                    No powiedzmy, że trafiła na księciunia, zamiast na ksiecia:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:33
                                                    Niewielu udaje się za pierwszym razem wyciągnąć los z główną wygraną :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:37
                                                    Stąd nerwowość w testowaniu kolejnych egzemplarzy i pretensje do
                                                    całego świata:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:38
                                                    Miałbyś jakieś lepsze rozwiązanie dla oczekujących królewien? :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:39
                                                    Czasem praca nad nieudanym prototypem może spowodować cud:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:44
                                                    Może czasem i tak, ale tylko pod warunkiem, że prototyp zechce się temu poddać.
                                                    Z tego, co wiem, większość prototypów ląduje za drzwiami, o ile wcześniej nie
                                                    zdecydowała się wziąć d..y w troki i sama nie zniknąć :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:48
                                                    Fakt, że traktujecie nas wyjatkowo brutalnie, gdy nie spełniamy
                                                    wymagań podsyawowych:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:52
                                                    Człowiek się bajek nałyka, i tak to potem wygląda :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 21:56
                                                    A potem, gdy rzeczywistość nie odpowiada bajkom, to tym gorzej dla
                                                    rzeczywistości:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:00
                                                    Wtedy można stworzyć rzeczywistość alternatywną, lub uznać, że się padło ofiarą
                                                    czarów :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:01
                                                    Fakt, że taki księciunio potrafi czarować jak nikt inny:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:04
                                                    Dlatego niejedna królewna ulega jemu czarowi, póki mydlana bańka nie pryśnie :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:08
                                                    A potem królewna zabiera się do testowania połowy ludzkości aby
                                                    sprawdzić, czy to ona ma pecha, czy to jakaś ogólna prawidłowość:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:14
                                                    Wiesz, w sumie to chyba całkiem zdrowa reakcja i o wiele bardziej obiecująca, bo
                                                    w końcu może w końcu trafić na kogoś właściwego. Lepsze to, niż gdyby miała
                                                    zostać niepocieszoną i skwaszoną do końca życia :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:18
                                                    A gdy wspomniałem coś o potrzebie poszukiwania najlepszych genów, to
                                                    zostałem skarcony;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:21
                                                    Tam tylko się upierałam, że jednostka nie dziedziczy genów w wyniku poligamii.
                                                    Bardzo ucierpiałeś? ;)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:23
                                                    Na szczęście nie, bo nie jesteś w stanie mnie trafić;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:26
                                                    Nawet bym się o to nie starała :P
                                                    Ale podyskutować zawsze można :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:29
                                                    Nie ma to, jak przyłapać kogoś na niekonsekwencji;)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:31
                                                    Pewnie! Sama też to lubię robić, ale nie po to, żeby rozdeptać rozmówcę :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:33
                                                    Pewnie, bo rozdeptany rozmówca jest tylko jednorazówką:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:34
                                                    Tego byśmy przecież nie chcieli :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:39
                                                    Dlatego trzymamy rozmówcę pod kloszem:)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:39
                                                    Dlatego trzymamy rozmówcę pod kloszem:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:41
                                                    O, a to on nie siedzi tam dobrowolnie? :)
                                                  • crimen Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:45
                                                    Dobrowolnie, ale to dla jego bezpieczeństwa:)
                                                    Na mnie już pora. Znikam i dobrej nocy życzę:)
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 11.11.07, 22:48
                                                    Ciekawe z tym bezpieczeństwem :)
                                                    Dobranoc :)
                                        • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:31
                                          Alez skad,one wcale ode mnie nie wyjezdzaja.Ja sam musze je przymusowo
                                          wywozic,bo sie zapieraja,trzymajac klamek i chca zeby jeszcze raz powtorzyc orgie...
                                          • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:35
                                            W takim razie pozostaje mi pozostać pod wrażeniem oraz nieutuloną w żalu :)
                                            • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:38
                                              Jak mezczyzna mietosi flaka to juz nie ma zadnej nadziei na seks...
                                              • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:45
                                                Wytłumacz to koledze Crimenowi :)
                                                • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:47
                                                  No a co tu tlumaczyc niby?Flak to flak,mrozona parówa to mrozona parówa.
                                                  • debi_bebi Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:50
                                                    Kiedy ja stale tę gumową, flakowatą lalkę mam na myśli :)
                                                  • leziox Re: a to grzech być dumnym 10.11.07, 23:54
                                                    Aha,te lalkie...no topra,moze sie pomylilem cos tam w moich wyobrazeniach.A po
                                                    ile dzisiaj piwo na Centralnym?
        • zgrywusik Re: a Ty to masz akurat wprawę w tym byciu 11.11.07, 21:31
          dumnym.., he, he :)

crimen napisał:

> Chyba pierwszy raz w życiu muszę się zgodzic z Menikiem:)))
          • crimen Re: a Ty to masz akurat wprawę w tym byciu 11.11.07, 21:34
            Pierwszy raz zawsze jest powodem do dumy:)
            • zgrywusik Re: chyba, że dla nastolatki :), 11.11.07, 21:36
              Masz dobrą pamięć, czy to było niedawno jeszcze ?:)

crimen napisał:

> Pierwszy raz zawsze jest powodem do dumy:)
              • crimen Re: chyba, że dla nastolatki :), 11.11.07, 21:38
                Pamiętam jak przez mgłę jakąś Karinkę, która wtedy chyba jeszcze
                nastką była:)
                • zgrywusik Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:45
                  ty e-gawędziarzu :)

crimen napisał:

> Pamiętam jak przez mgłę jakąś Karinkę, która wtedy chyba jeszcze
                  > nastką była:)
                  • debi_bebi Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:47
                    Ekhm, no nie wiem, bo ja też pamiętam. Do matury ją szykowałeś :P
                    • crimen Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:50
                      debi_bebi napisała:

> Ekhm, no nie wiem, bo ja też pamiętam. Do matury ją szykowałeś :P

Wszyscy pamietają, tylko Menikowi z wiekiem pamięć przestała
                      dopisywać:)))
                      • debi_bebi Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:54
                        Sądzę, że w tym, przypadku jest to raczej amnezja sterowana :)
                        • crimen Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:57
                          W zasadzie rozumiem go, ale gdzie ta męska godność? :)
                          • zgrywusik Re: na drugi raz czytaj dokładnie i dwa razy :)ntx 11.11.07, 22:02
                            crimen napisał:

> W zasadzie rozumiem go, ale gdzie ta męska godność? :)
                            • crimen Re: na drugi raz czytaj dokładnie i dwa razy :)nt 11.11.07, 22:05
                              Czyżbym coś przeoczył? Chyba nie mówisz o godnosci???:)
                    • zgrywusik Re: ja zwykle 11.11.07, 22:01
                      obydwoje mnie zrozumieliście :)

debi_bebi napisała:

> Ekhm, no nie wiem, bo ja też pamiętam. Do matury ją szykowałeś :P
                      • debi_bebi Re: ja zwykle 11.11.07, 22:07
                        To wszystko przez lakoniczność Twoich wypowiedzi. Człowiek się musi domyślać, co
                        autor chciał powiedzieć, a jak wiadomo - z tego mogą powstać całkiem potężne
                        dzieła analityczne :)
                  • crimen Re: prędzej przez sen 11.11.07, 21:49
                    Niewątpliwie Ty, jako mój mistrz, wiesz lepiej:)))
                    • zgrywusik Re: tfu, tfu.., 11.11.07, 22:00
                      Twój mistrz to nie wiem, gdzie (pod jakim nickiem)
                      teraz się szwenda :)

crimen napisał:

> Niewątpliwie Ty, jako mój mistrz, wiesz lepiej:)))
                      • crimen Re: tfu, tfu.., 11.11.07, 22:03
                        Kogo mi chcesz tym razem przypisać???:)
    • you-zek Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 11.11.07, 23:06
      _Bebi, jak mozna byc dumnym z czegos na co nie mialo sie zadnego wplywu?
      :)))))))
      • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:00
        To nie chodzi o płeć sensu stricte, tylko o to, czym ona z latami obrasta.
        :))
        • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:09
          Jak by na to nie spojrzeć, pancerzyk zawsze daje poczucie
          bezpieczeństwa;)
          • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:21
            Pewnie, przecież trudno by było biegać wszędzie całkiem nago ;)
            • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:23
              To raczej problem nabytych schematów, a nie trudnosci obiektywnych;)
              • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:26
                Toż cały czas o tym mówię, ale widocznie niezrozumiale :)
                • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:28
                  Jak najbardziej zrozumiale, ale lubię, gdy mówisz;)
                  • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:32
                    Pod włos to jeża, a nie żołnierza :P
                    Wracając jednak do pancerzyków, myślę, że te męskie i te damskie tworzą się w
                    ten sam sposób , tylko z innego materiału. I teraz - co by było, gdyby wychować
                    kobietę jak mężczyznę, czym by obrosła?
                    • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:38
                      Pancerzyk żeński tworzy się w opozycji do pancerzyka męskiego i na
                      odwrót, więc co za różnica, czy w damskim pancerzyku siedzi facet,
                      czy w męskim pancerzyku siedzi kobieta???
                      Przemyślcie to żołnierzu;)))
                      • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:45
                        W rzeczy samej, dla meritum sprawy nie ma to żadnego znaczenia, Pancerzyk to
                        pancerzyk i kropka.
                        Ciekawi mnie jednak, jak on wygląda od podszewki u płci przeciwnej, bo jak mój
                        wygląda - doskonale wiem :)
                        • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 20:51
                          Obstawiam, że pancerzyki to uniseksy, wiec znając swój, znasz
                          wszystkie;)
                          • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 21:12
                            I tak, i nie, chociaż znając swój na pewno o wiele łatwiej mi przejrzeć czyjś :)
                            • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 21:15
                              A ktoś zwalczał moją teorię dwu światów;)))
                              • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 21:32
                                I dalej będzie to robił! :)
                                • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 21:45
                                  Czy ktoś aby nie przeczy sam sobie???:)
                                  • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 22:05
                                    Jakby sobie tylko potakiwał, to by do niczego nowego nie doszedł :)
                                    • crimen Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 22:13
                                      Jedno muszę przyznać, ktos jest bardzo elastyczny;)))
        • you-zek Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 22:03
          debi_bebi napisała:

> To nie chodzi o płeć sensu stricte, tylko o to, czym ona z latami obrasta.
          > :))

Kazda plec z latami obrasta!
          :)))))))))))))))))))))))))))
          • debi_bebi Re: Mężczyźni są tak dumni z bycia mężczyznami, 12.11.07, 22:08
            Ala mnie nie chodzi o owłosienie :PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka