gph 29.07.03, 16:07 lepiej na stryczku zawisnąć niż w tej pustej bramie skisnąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: lepiej tuitam. 29.07.03, 16:13 ga w jakim sosie dzis kizsonka? bo jesli we wlasnym to wspolczuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: lepiej tuitam. 29.07.03, 16:28 sabba napisała: > ga w jakim sosie dzis kizsonka? bo jesli we wlasnym to > wspolczuje:)) chcąc nie chcąc samaś do niej wpadła więc podkiszę się w sosie częściowo cudzym... widziałaś jak mi kobiety po 30-tce podkadziły??? sam nie wiem co z tym zrobić..:P Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: lepiej tuitam. 29.07.03, 23:18 delektuj sie:))) inni nie maja tak lekko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: lepiej tuitam. 30.07.03, 10:02 sabba napisała: > delektuj sie:))) > inni nie maja tak lekko:))) oj, tez dziś lekko nie mam. może ja kurde alkoholikiem jestem???? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: lepiej tuitam. 30.07.03, 12:50 jak tam glowa gphu? bo u mnie ok , ale ledwo mowie Odpowiedz Link Zgłoś
gph u mię 30.07.03, 14:13 marceliszpak napisał: > jak tam glowa gphu? bo u mnie ok , ale ledwo mowie ogólna fatalność, czasmi przeradzająca się w fatalizm i fatamorganę a po robocie wyjazd... Odpowiedz Link Zgłoś