czarnajagoda 29.07.03, 16:22 sam się usunąłeś, czy ktoś Cię wyręczył??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:24 chyba sam to zrobił, więc skoro uważa, że to nie jest przeznaczone do upublicznienia to niechaj nie będzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:25 edzioszka napisała: > chyba sam to zrobił, więc skoro uważa, że to nie jest przeznaczone do > upublicznienia to niechaj nie będzie...;) Chcialem zebys to szybko Ty przeczytala i zmazac. Na skrzynke liczcyc nie moge. Generalnie, sorry, nie powinienem sie mieszac, ale adminsitrator to administrator. Will be no more. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:29 przecież nawet skasowany bym przeczytała...hihi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:30 poza tym jakby co, możesz prosto z mostu, ja się nie obrażam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:34 E, tam. Niezreczne sa to sprawy, a ja ciagle nie moge sie wyzbyc nawykow druzynowego, hi hi.Mialem chwilowy imperatyw dzialania. Starczy na temat, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:23 Ja siebie. Moge - to sie usuwam :-) Wyslalem ci trzy razy cos na golebnik. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:26 a do mnie tak, może masz przepełnioną skrzynkę Jagutko?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:27 hmm, mam trzy razy jako wyslane. Sprobuje spod innej skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 29.07.03, 16:27 sczyściłam, jak za pierwszym razem zobaczyłam, ze nie doszło... poza tym, gdyby to skrzynka była pełna, to Brezly powinien dostać o tym komunikat... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 29.07.03, 16:28 albo jutro znajdę w kilku egzemplarzach, już raz tak miałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:29 Poszlo z Onetu. Myslalby ze jakie skarby literatury, qrcze :-))9 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 29.07.03, 16:33 ja mam przekierowanie na Onet, więc może to Onet ma dzisiaj focha... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 29.07.03, 16:34 więc ide już sobie do dom, i jutro sprawdzę... bo dzisiaj nadal nic... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly 29.07.03, 16:38 właściwie to sprawdizłam jeszze raz - doszło, ale tylko z Onetu... neizłe, podoba misie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:38 u mnie np.zdjęcia wysłane z onetu na gazetową skrzynkę i naodwrót nie chcą się otwierać...ciekawe czemu?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:45 Zalezy jak sa wysylane. Generalnie skrzynka gazetowa jest lepsze do otwiernaia obrazkow. Onet szaleje. Onetu uzywam wylazcznie jako skrzynki rezerwowej, ale czasem sie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:46 ja mam skrzynkę na outlooku i na nią przekierowanie z kilku kont <to chyba najlepsze rozwiązanie>...:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:49 Wystrzegam sie Outlooka jak moge. Wlasciwie jest to otwarta droga dla wirusow pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 29.07.03, 16:51 prawdę mówiąc to się niezbyt na tym znam, a czemu akurat tam najłatwiej kompa zainfekowac? PS. istotnie dostałam 3 razy zawirusowaną korespondencję...:( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:55 edzioszka napisała: > prawdę mówiąc to się niezbyt na tym znam, a czemu akurat tam najłatwiej kompa > zainfekowac? > > PS. istotnie dostałam 3 razy zawirusowaną korespondencję...:( Typowy autor wirusa widzi typowego targeta jako lamera uzywajacego tylko tego co mu BG podsunie pod oknami. Dlatego wirusy sa konstruowane specjalnie pod Outlooka. Normalnie jak odbierasz poczte z zalacznikami jakimis Pegasusem albo programem jak w Poczta Gw to nie ma szans na klopot jezeli nie uruchomisz tego co jest w zalaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Brezly 29.07.03, 16:56 Lotus Notes - prog do komunikacji + bazy danych Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 16:59 pierans napisała: > Lotus Notes - prog do komunikacji + bazy danych Jak chodzi o mnie - to nie. Bazy danych to jest czarna dziura w mojej edukacji komputerowej, ale to sie wiaze ze specyfika pracy. Lotusy na ile wiem, sa typowym narzedziem pracy w firmach, gdzie ilus ludzi pracuje na jednym zespole danych. Ja wogole pracuje teraz w srodowisku Unixa, pod Linuxem i prze Okna wychodze tylko na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.07.03, 17:09 pierans napisała: > programista? Nie. Bardziej skomplikowane (organizacyjnie). Komputer jako narzedzie. Blizej czarnej skrzynki. Detale off-line, jezeli mozna. PS. W golebiach jest zdaje sie 2:1 dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Brezly 29.07.03, 17:13 Blizej czarnej skrzynki. Detale off-line, > jezeli mozna. > PS. W golebiach jest zdaje sie 2:1 dla mnie :-) Można Ps. masz racje :D hasta manana bo znów lece Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Brezly 19.01.04, 17:20 hyhy, cóż ja znalazłam, jakież dyskretne pytanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś