Dodaj do ulubionych

Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:)))

16.11.07, 14:22
je tu ktoooooo:)))))????
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 14:29
      jaja!
      • zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 14:54
        Ale!
        • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 16:22
          Hello.
          • tini_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 16:46
            so so :))
            • i.nes Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:13
              i czego się dżesz?
          • zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:23
            Hello, panno saopaoliańsko.
            • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:45
              Zewsi, normalnie się za Tobą stęskniłam:)
              • morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 19:32
                Mnie tu nie ma jestem tam gdzie Ty.........................
                ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss :)
                • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 19:53
                  Morfeuszu, aż się wzruszyłam, tak pięknie śpiewasz:D
                  • zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:)) 16.11.07, 20:19
                    ewa.x napisała:

> Morfeuszu, aż się wzruszyłam, tak pięknie śpiewasz:D

Ale to za mną się stęskniłaś. :-)
                    • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:) 16.11.07, 20:30
                      >
                      > Ale to za mną się stęskniłaś. :-)

No jasne Zewsi, bardzo:)
                      • morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u: 16.11.07, 21:12
                        jasne
                        • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u 16.11.07, 21:26
                          No Morfi, nie jesteś chyba zazdrosny?:)
                          • morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 16.11.07, 21:46
                            O Zewsiego? no co ty przecież to mój najlepsiejszy przyjaciel jest :)

< pod nosem : chlernik,uzurpator,atrakcyjny zewsi jakiś czy
                            co,cholenader zazdrozsny jestem bardzo,nic to zacisnę zęby i jakoś
                            będę musiał przełknąć tą ciężką pigułę,zewsi....bźidal ;) >
                            • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 16.11.07, 22:10
                              Lubię Cię Morfi:)))
                              • morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 16.11.07, 23:10

no trochę lżej na sercu,wiesz poadam w obłęd czasami,odkąd koczisss
                                przestał się tu ;) pojawiać...

niedługo wszyscy stąd wyjadą do ędlandii,szkoda fajnie było..
                                idę się napić,wiesz gdzie jestem jakby co ;)
                                • zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 08:40
                                  Ja się napijam dzisiaj. Kupiłem cztery Grolsche w puszce po 2.85. Kiedyś piłem
                                  oryginalne z butli i były pyszne. Potem produkowali je w Polsce i nie było to
                                  już to. A teraz chcę sprawdzić jak smakują puszkowane.
                                  Do tego paluszki i mieszanka studencka i jedziemy z Belgią!!!!
                                  • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 10:32
                                    Też się szykuję na mecz. Polecam piwo niepasteryzowane Ciechan:)
                                    • scorro Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 10:54
                                      :) echo echo echo :) echo echo echo :)
                                      • ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 11:05
                                        Cześć Scorro:)
                                        • scorro Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 18.11.07, 00:23
                                          A witam, witam!
                                          :)
      • lullu1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 18.11.07, 00:41
        nekroskop88 napisał:

> jaja!
        >
        >

Tak,ja wiem:)
        Nekro..pamiętasz jeszcze mnie?:D
    • nekroskop88 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 17.11.07, 11:07
      a ta napisała i już nie odpowiedziała:P
      • mmagi dziś odpowiadam:))))) nt 17.11.07, 17:15