i.nes Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:13 i czego się dżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:23 Hello, panno saopaoliańsko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 17:45 Zewsi, normalnie się za Tobą stęskniłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 19:32 Mnie tu nie ma jestem tam gdzie Ty......................... ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 16.11.07, 19:53 Morfeuszu, aż się wzruszyłam, tak pięknie śpiewasz:D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:)) 16.11.07, 20:19 ewa.x napisała: > Morfeuszu, aż się wzruszyłam, tak pięknie śpiewasz:D Ale to za mną się stęskniłaś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:) 16.11.07, 20:30 > > Ale to za mną się stęskniłaś. :-) No jasne Zewsi, bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u 16.11.07, 21:26 No Morfi, nie jesteś chyba zazdrosny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 16.11.07, 21:46 O Zewsiego? no co ty przecież to mój najlepsiejszy przyjaciel jest :) < pod nosem : chlernik,uzurpator,atrakcyjny zewsi jakiś czy co,cholenader zazdrozsny jestem bardzo,nic to zacisnę zęby i jakoś będę musiał przełknąć tą ciężką pigułę,zewsi....bźidal ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 16.11.07, 23:10 no trochę lżej na sercu,wiesz poadam w obłęd czasami,odkąd koczisss przestał się tu ;) pojawiać... niedługo wszyscy stąd wyjadą do ędlandii,szkoda fajnie było.. idę się napić,wiesz gdzie jestem jakby co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 08:40 Ja się napijam dzisiaj. Kupiłem cztery Grolsche w puszce po 2.85. Kiedyś piłem oryginalne z butli i były pyszne. Potem produkowali je w Polsce i nie było to już to. A teraz chcę sprawdzić jak smakują puszkowane. Do tego paluszki i mieszanka studencka i jedziemy z Belgią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 10:32 Też się szykuję na mecz. Polecam piwo niepasteryzowane Ciechan:) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu 17.11.07, 10:54 :) echo echo echo :) echo echo echo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 18.11.07, 00:41 nekroskop88 napisał: > jaja! > > Tak,ja wiem:) Nekro..pamiętasz jeszcze mnie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Echooooechoooechoooouuuuhuhuhuuuu u:))) 17.11.07, 11:07 a ta napisała i już nie odpowiedziała:P Odpowiedz Link Zgłoś