Gość: solita IP: 195.94.222.* 12.06.01, 15:58 ktory potrafi okazac cieplo, jest wyksztalcony, ma poczucie wlasnej wartosci, poczucie humoru i...kocha zycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku Re: Chciałabym poznać mężczyznę 12.06.01, 16:45 toz takich jest wielu:+))) otwieraj szeroko oczka! Ale juz! :+))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solita Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: 195.94.222.* 12.06.01, 16:55 oczy mam szeroko otwarte, gdyby bylo ich tak wielu, nie byloby mnie tu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: Chciałabym poznać mężczyznę 12.06.01, 17:15 :+)))))))) to mialo byc pozytywne przesalanie: "są, są i jest ich wielu...." troszke wiecej wiary i usmiechu na codzien. To dziala:+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solita Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: 195.94.222.* 12.06.01, 17:24 alez KUKU, wiary mi nie brakuje, smieje sie tez dosyc czesto i wiem ze ON gdzies jest, moze odnajde GO wlasnie ta droga... pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: Chciałabym poznać mężczyznę 12.06.01, 17:28 no........ to kamyczek z mego serduszka spadl mi:+))))))))) Grunt to usmiech! :+) Prawda ze ladny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 17:36 od tego miodu mdlo sie robi kuku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 23:29 tak, tak kuku - ostro przeslodziles - nie odstraszaj i tak nielicznych dziewczat Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Chciałabym poznać mężczyznę 12.06.01, 23:35 Gość portalu: pipi napisał(a): > tak, tak kuku - ostro przeslodziles - nie odstraszaj i tak nielicznych dziewcza > t A po co ta ironia? Nie mozna normalnie pogadac. Poza tym, tym co odstrasza jest chamstwo, nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solita Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: 195.94.222.* 13.06.01, 09:02 kuku jest sympatyczny, czy to musi wywolywac takie reakcje???? Wolicie wulgarnych chamow????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Chciałabym poznać mężczyznę IP: 213.77.91.* 13.06.01, 09:21 Dziekuje za krytyke (nawet ta niekonstruktywna) i za slowa pociechy:+) Jesli komus przycukrzylem (nieswiadomie) i przy okazji na odcisk komus wlazlem, to przeproszki najwieksze! Troszke mi dziwnie ze moja zwykla osoba zdominowala ten watek. Hmm.. ale to jest rownierz dosc sympatyczne, niepowiem:+) (za to tez dzieki - popatrze z usmiechem na Warszawe bedac na papierosku) Na postawione pytanie w pierwszym poscie nie znam jednoznacznej odpowiedzi, wiec wyszlo mi spod klawiszy to co wyszlo, mialo byc najzwyklejsze w swiecie zwykle (mozie i mile) zdanie, ot co. Wyszlo jak wyszlo. To tyle tytulem (pokretnego) wytlumaczenia. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, zwlaszcza tych ktorzy kiedykolwiek (nawet po pijanemu) odpowiedzieli samemu sobie na pytanie: Kim chcialbys byc w przyszlosci? - milym, zwyklym, dobrym czlowiekiem (ktoremu jest dobrze). Milej pracki (czy czegokolwiek) kuku Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: Chciałabym poznać mężczyznę 13.06.01, 21:27 No to mnie poznalas, chociaz, wyksztalcony bede dopiewro we wrzesniu jak sie obronie. Al e czulu? Tak mowia. A czy ty jestes kobieca. Skrobnij pare slow o sobie bigda@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś