brezly 31.07.03, 10:02 Nalezy mi sie. Od paru dni osacza mnie rzeczywistosc detkowo-analityczno-platnicza. Czego wam nie zycze. Obrzydliwy upal u mnie. Klaniam sie Paniom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 10:04 my co najwyżej możem się uprzejmym dygnięciem zrewanżyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 10:43 aha ja mogę dać Brezlemy łyka. kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 10:47 ja się swoim stężeniem kofeiny w erytrocycie dzielić nie bendem...:P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 10:53 aha czemU? dobrze jest sie dzilic dobrym :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 10:57 Jak mawial pewien Dzialacz: kawy i modlitwy nigdy nie odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:07 hyhy...Brezluś jakoś się mi wykłóca ta pobożność z Twoim sposobem bycia...;) PS. powściagliwość i praca to nie dla Cię...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:10 aha slusznie Ci sie wykłoca. napisal ze nie odmawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:15 aniela napisała: > aha slusznie Ci sie wykłoca. napisal ze nie odmawia :) skąd ja to znam, autopsja pełnać, każden przecię tak mówi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:15 W istnienie Dzialaczy wierzyc nie musze. Ja Ich widzialem :-) W kawe wierze i praktykuje. Ortodoksyjnie. Ale z fusow nie wroze, bo sypana mam za herezje. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:16 brezly napisał: > W istnienie Dzialaczy wierzyc nie musze. Ja Ich widzialem :-) > W kawe wierze i praktykuje. Ortodoksyjnie. Ale z fusow > nie wroze, bo sypana mam za herezje. a może w ramach popiołu za pokutę Ci przydana?...:P Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:25 Nie, sypana kawa wiaze mi sie z kultura Dzialaczy. Cos w rodzaju rewolucji poganskiej, jak chodzi o kulture picia kawy. Co ty, Edoixsiu dzis tak od stop do glow w wymiar religijny spowita? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:29 dzień sądu ostatecznego się zbliża i niejeden się osądem poszkapi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:33 E, tam, bedziemy przekonywac o znikomej szkodliwosci spolecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Kotka -dewotka 31.07.03, 11:37 Kotka, co się do ludzi przymilała słodko, postarzawszy się nieco została dewotką. Tejże nocy, udając się na zwykłe łowy, mysz schwytaną takimi strofowała słowy: "Nie bój się, moja duszko! Wyznaj tylko szczerze, czyś słoninkę w spiżarce jadła na wieczerzę?" "Skosztowałam ździebełko, ot, tak na lekarstwo..." "Nie wiesz, że jedym z grzechów głównych jest obżarstwo?! A jeśli spełniasz wszystkie przykazania Boże, to dlaczego w podziemnej ukrywasz się norze?" "Nie wiem" - nad odpowiedzią mała mysz się biedzi. "A kiedy, mościa panno, byłaś u spowiedzi?" "Nie pamiętam..." - "Więc zrób to teraz moja złota, bo za chwilę dokonasz grzesznego żywota!" Po libacji westchnęła: "Panie, przyjm me dzięki! Byłam tylko narzędziem Twej karzącej ręki..." ameno...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kotka -dewotka 31.07.03, 12:02 Doniosla glista-ateista Na kotke-dewotke I przypelzl boa-dusiciel-wolnomysliciel Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kotka -dewotka 31.07.03, 12:06 A zaś słoń się wdziękami żyrafy zachwyca. "Cóż, puściłeś mnie w trąbę..." - skarży się słonica...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Kawa, kawa, kawa! 31.07.03, 11:11 a co mi tam, podzeile się z Tobą moją irlandzką... kawa to towarzyski napój, samej pić mi się nie chce... a u nas ślicznie pochmurnie, deszczowo i rześko :)) Odpowiedz Link Zgłoś