bain_de_sang Re: Narzekadło! 25.03.09, 14:13 Kiedy do $#@%@ nędzy będzie wiosna? Mam nowe buty do biegania z super przeceny - przecież nie upieprzę w tym błocie nowiutkich Adików ;-( marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Usia... 03.05.09, 11:08 Wczoraj mój brat zawiózł ją do weterynarza, a potem do Nadkola. Leży w lesie, a na niej dwa kamienie - tak jak zażyczył sobie Tata - i ma pilnować obejścia. Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Narzekadło! 07.05.09, 23:06 Z powodu skaszanienia się e-serwisu mojego banku straciłam szansę na jakieś 750!!! PLN odsetek. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Narzekadło! 11.05.09, 17:05 the_dzidka napisała: > Z powodu skaszanienia się e-serwisu mojego banku straciłam szansę na > jakieś 750!!! PLN odsetek. > Ubić bank.... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Narzekadło! 25.08.09, 20:24 catalina1 napisała: > Nie lubię swojej pracy.... Poszukaj innej? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Narzekadło! 27.08.09, 13:12 konradbryw napisał: > catalina1 napisała: > > > Nie lubię swojej pracy.... > > Poszukaj innej? Miałam zamiar - ale życie weryfikuje plany i teraz nie jest dobry moment na zmianę pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Narzekadło! 27.08.09, 20:59 catalina1 napisała: > > Poszukaj innej? > > Miałam zamiar - ale życie weryfikuje plany i teraz nie jest dobry moment na zmianę pracy.... Jeśli coś się znajdzie, to każdy jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Narzekadło! 30.08.09, 07:42 Niedziela nie powinna zaczynać się o 5:40.... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Narzekadło! 30.08.09, 21:24 W tygodniu mniej mi to przeszkadza, ale w niedzielę chciałam pospać - w przeciwieństwie do małego Gada... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Narzekadło! 14.09.09, 22:05 Sezon chorobowy się zaczął... Paweł po trzech tygodniach przyniósł jakieś ścierwo z przedszkola - miał katar trzy dni, ja smarkam, Tomek jeszcze bardziej, a Tryśka wcale nie lepiej... wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Narzekadło! 15.09.09, 13:32 Mamy to samo, znaczy Marcin potem ja. A co tam, patrz na jasną stronę, grypa zaliczona. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Narzekadło! 24.09.09, 21:23 Mam 38 lat i się sypię. Cholesterol mnie zatkał, glukoza zasłodziła, ciśnienie wysadza mnie w powietrze... Aha, i wątroba mi umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami telepka... 01.10.09, 11:26 ... nie wiem, co się dzieje, ale od kilku dni rano trzęsie mnie zimno. Tak, że kubka nie mogę w rękach utrzymać. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: telepka... 01.10.09, 18:28 the_kami napisała: > ... nie wiem, co się dzieje, ale od kilku dni rano trzęsie mnie zimno. Tak, że > kubka nie mogę w rękach utrzymać. Skandal. Spróbuj się cieplej ubrać? Rano jest ok. 6-8 st. C. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: telepka... 01.10.09, 19:41 konradbryw napisał: > the_kami napisała: > > > ... nie wiem, co się dzieje, ale od kilku dni rano trzęsie mnie zimno. Ta > k, że > > kubka nie mogę w rękach utrzymać. Skandal. > > Spróbuj się cieplej ubrać? Rano jest ok. 6-8 st. C. > To zależy od definicji rano - ja widzę 3-5 stopni ale przed 7 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: telepka... 02.10.09, 09:04 A ja widzę 6,6 stopnia, między 7 a 7:30... Ale wiecie, o ile w środę przemarzłam straszliwie, bo po prostu cieniutką niby_kurtkę założyłam (to coś, jak nibynóżki, wiecie - u pierwotniaków), to potem już zmądrzałam, i noszę coś cieplejszego zdecydowanie. A telepka mnie bierze w robocie, między 9 a 11-11:30 - po prostu mną trzęsie. Potem przechodzi. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: telepka... 02.10.09, 14:16 the_kami napisała: > A ja widzę 6,6 stopnia, między 7 a 7:30... Ale wiecie, o ile w środę przemarzła > m > straszliwie, bo po prostu cieniutką niby_kurtkę założyłam (to coś, jak > nibynóżki, wiecie - u pierwotniaków), to potem już zmądrzałam, i noszę coś > cieplejszego zdecydowanie. A telepka mnie bierze w robocie, między 9 a 11-11:30 > - po prostu mną trzęsie. Potem przechodzi. Dziwne. Delirka? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: telepka... 03.10.09, 00:24 konradbryw napisał: > Delirka? :P No naprawdę, dzięki za wsparcie :-P Odpowiedz Link Zgłoś