Gość: femme IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 22:42 Kumplowanie wychodzi mi zdecydowanie lepiej niz zwiazek z facetem. Nie wiem tylko dlacezgo??? Pozdrawiam wszystkich piszacych lub jak kto woli rozmawiajacych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: *.sympatico.ca 20.06.01, 23:23 A czy faceci mowia o Tobie jako dobrej kumpeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 21:55 Faceci co mowia o mnie??? Kumpluja sie ze mna i mowia o swoich dziewczynach :- ))). zreszta wydaje mi sie ze jednak przyjazn ma o wiele wieksza wartosc niz chilowe rozowe okulary. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? 24.06.01, 00:00 Kobieto- bo tak chyba moge do Ciebie sie zwracac- faceci to stado polujace na dupe. niczego innego sie po nas nie spodziewaj. Zasada brzmi- grasz w ta gre albo z niej wypadasz. Reszta jest gownem, albo mydleniem oczu- wybieraj Uklony Mario Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? - Mario2 25.06.01, 00:00 Witaj, Twoja szzczerosc jest powalajaca z nog! DObrze ze przed komputerem czlowiek siedzi :-))). Ogolnie masz racje. Jednak zaprzyjaznianie jest lepsze. :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? - Mario2 26.06.01, 00:00 Zaprzyjaznienie jest lepsze, jednak w 99% nierealne pomiedzy osobnikami roznych plci. A tak wogole- bardziej cenisz sobie szczerosc- chodzby te najbardziej brutalna, czy gierki podjazdowe, uprawiane na tych lamach przez garstke paszkwilantow? Uklony Mario Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? - Mario2 26.06.01, 00:00 Witaj !!! Co do szcerosci, to jest zdecywdowanie lepsza, ale nie zawsze ma sie ochote znac cala prawde :-))). Mysle, ze nikt nie jest szczery tak do konca, poza tym niektorzy kreuja sie na szczerych, otwartych, prawdomownych. Spotkalam paru takich osobnikow, poczym okazywalo sie ze rewelacyjne teoria na temat prawdy i sczerosci rozmywaly sie. To taka moja refleksja. W sprawach malych czasami prawda nie jest wskazana, ale w waznych jest baaaaaardzo wazna. Wyladowyjesz sowj gniew w sieci??? Mam na mysli paszkwilantow. To dosc bezpieczny sposob, wszystko jest tu anonimowe no i TPSA jest tansza od wizyt u psychologa. (Nie traktuj tego jak zlosliwosc, ja tez tak to odbieram). A ludzie tu maja dobre pomysly! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? - Mario2 27.06.01, 00:00 Jasne , ze nie ma ludzi szczerych do konca. Wymagasz od wlasnego gatunku zbyt duzo. Ludzie graja swoje gierki podszyte egoizmem nie zwazajac na odczucia bliznich. A w kreowaniu sie na szczerych i otwartych celuja przedewszystkim politycy i kler. Efekty widac golym okiem. Bycie szczerym - to umiejetnosc dostrzezenia swoich wad i bledow, oraz odwaga przyznania sie do nich. I masz racje- to zbyt trudne dla wielu przedstawicieli gatunku homo -nomen omen- sapiens. Swojego gniewu nie wyladowuje w sieci. Denerwuja mnie wytwory umyslowe niektorych przepoconych mozgow, silacych sie na orginalnosc i kreatywnosc. Wychodzi z tego farsa z przerostem formy nad trescia. Wiesz wszystko mozna wybaczyc. Glupoty jednak nigdy. Rozumiem , ze internet jest bezpiecznym schronieniem dla kilku chorych osobowosci. Ale nie musze chyba tego tolerowac? Pozdrawiam bardzo serdecznie Mario> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: *.sympatico.ca 25.06.01, 00:00 Gość portalu: femme napisał(a): > Faceci co mowia o mnie??? Kumpluja sie ze mna i mowia o swoich dziewczynach :- > ))). zreszta wydaje mi sie ze jednak przyjazn ma o wiele wieksza wartosc niz > chilowe rozowe okulary. > pozdrawiam Co Ci mowia o swoich dziewczynach: zle, dobrze, roznie? "Chwilowe rozowe okulary" trzeba umiec przemienic w swiat kolorowy - zgadzasz sie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? 25.06.01, 00:00 Witaj WIELOKROPKU :-))) O dziewczynach roznie, zazwyczaj dobrze. cenie sobie przyjacielskie relacje z Panami i nie podejmuje konkurowania z ich Paniami. WIdze, ze wielokropku jestes zwolennikiem rozowych kontaktow z Paniami :- ))). CO do kolorowego swiata, to sie nie zgadzam, no chyba ze uznamy kolory burzowe, za kolory. :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Gd Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: 132.157.170.* 07.07.01, 02:42 No przynajmniej jedna normalna na tej stronie, nie lubię cwaniaczek w gebie a jak co do czego to zwykłych idiotek. Jak znajdziesz czas to napisz na mr47@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? 20.06.01, 23:41 pokręcone są relacje międzyludzkie.... i dlatego właśnie świat jest taki kolorowy :+))))))))) pozdrawiam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Femme, wierzysz w przyjaźń kobiety i mężczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: 217.99.224.* 24.06.01, 00:00 Bolo, a ty nie wiezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: Ja wierzę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Gość portalu: bolo napisał(a): > Femme, wierzysz w przyjaźń kobiety i mężczyzny ? Wierzę, że Femme może być kumpelą facetów, którzy zwierzają się ze swych kłopotów z kobietami. Ja również pomogałam komuś poskładać jego związek. Wcale nie oznacza to, że nie mogę być z kimś w nieco innych relacjach niż typowe damsko-męskie. Nie wiem czy to przyjaźń, bo dla mnie to bardzo cenne słowo, które niestety, jest nadużywane. Odpowiedz Link Zgłoś
femme Kto sie zaprzyjazni WiTAJCIE WSZYSCY!!!! 25.06.01, 00:00 Co do przyjazni z facetami to jest to mile, pod warunkiem tak jak piszecie nieprzekroczenia granicy lozka, potem sie to konczy i nie ma powrotu i to sie sprawdza. Co do pomocy w poskladaniu zwiazku to na pewno nie doradzalbym tego, no chyba ze facet mialby dzieci i nagle doznal olsnienia. Z Panami mozna rozmawiac o remontach, pracy i wielu innych sprawach, no i zawsze jest delikatny dreszczyk tajemniczosci faceta z ktorym sie rozmawia :-))). Pozdrowienia dla czytajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Kto sie zaprzyjazni WiTAJCIE WSZYSCY!!!! IP: *.sympatico.ca 26.06.01, 00:00 femme napisał(a): > Co do przyjazni z facetami to jest to mile, pod > warunkiem tak jak piszecie nieprzekroczenia granicy > lozka, potem sie to konczy i nie ma powrotu i to sie > sprawdza. > Co do pomocy w poskladaniu zwiazku to na pewno nie > doradzalbym tego, no chyba ze facet mialby dzieci i > nagle doznal olsnienia. Z Panami mozna rozmawiac o > remontach, pracy i wielu innych sprawach, no i zawsze > jest delikatny dreszczyk tajemniczosci faceta z ktorym > sie rozmawia :-))). > > Pozdrowienia dla czytajacych Co miales na mysli piszac "zwiazek z facetem". Czy Ty jestes pedal? Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: Doo wielokropka nie jestem pedal raczej KOBIETA 26.06.01, 00:00 Witaj Wielokropku :-)))) Rozbawiles mnie niesamowicie :-))). A Ty co jestes???? Dlatego tez pisze o zwiazku z facetem, bo nim nie jestem. Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: Kto sie zaprzyjazni WiTAJCIE WSZYSCY!!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.01, 00:00 femme napisał(a): > Co do przyjazni z facetami to jest to mile, pod > warunkiem tak jak piszecie nieprzekroczenia granicy > lozka, potem sie to konczy i nie ma powrotu i to sie > sprawdza. Tu się zgadzam w 100%. Jest to droga bez odwrotu. Mosty zostały spalone, a kontakt urywa się... po wsze czasy. Przykra rzecz, ale prawdziwa. > Co do pomocy w poskladaniu zwiazku to na pewno nie > doradzalbym tego, no chyba ze facet mialby dzieci i Jesteś homo czy to tylko literówka > nagle doznal olsnienia. Z Panami mozna rozmawiac o > remontach, pracy i wielu innych sprawach, no i zawsze > jest delikatny dreszczyk tajemniczosci faceta z ktorym > sie rozmawia :-))). Tak, tak :-)) Wiem jak kobiety lubią tego typu rozmowy. Oczywiście czasem przychodzi zapłakana, po to by wyrzycić to z siebie i od razu lepiej. A czasem rozwiąże problem, który wydawał się węzłem gordyjskim. > Pozdrowienia dla czytajacych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: do Cienia 26.06.01, 00:00 Witaj, to literowka, czesto je robie, niestety, szybciej mysle niz pisze :-))). Jestem pewna na 200% ze jestem KOBIETA. :-))). Zaplakana kobieta to chyba nic szokujacego, coz tu mowic o zaplakanym facecie! Choc sadze, ze jest to raczej znak otwarcia niz slabosci. Jest tylko jeszcze jedna pulapka, zaplakana kobieta moze chciec przestac byc przyjaciolka lub kumpelka i stac sie KOBIETA :-))) mialam dawno temu super kumpla i akochalam sie w nim, on tez, ale wtedy nie znalam tej sztuczki i nadal jestesmy kumplami :-))). pozdrawiam Na pewno KOBIETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: do femme IP: *.acn.waw.pl 27.06.01, 13:31 No cóż...mam jednak małe wątpliwości co do twojej płci Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: do cien 28.06.01, 00:20 Witaj czy cos Cie laczy z wielokropkiem?? :-))) Wielokropek tez mysli ze jestem facetem :-))). Brrr. Zdecydowanie wole byc kobietą :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: do femme IP: *.acn.waw.pl 28.06.01, 09:22 Nic mnie nie łączy z wielokropkiem....nie znam tego osobnika. Z natury jestem podejrzliwy, tak więc margines niedowierzania będzie trwał dopóki dopóty nie przekonam się na własne oczęta :-)) I tak na marginesie kobiety wolące męskie towarzystwo są zwane... chłopczycami i dlatego wszyscy faceci będą się z tobą kumplować a nie przyjaźnić się :-)) Tak czy nie? :-)) Pozdrawiam Cień-Niedowiarek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: do cien niedowiarek :-)) 05.07.01, 23:24 Witaj, troszke mnie nie bylo, pracowalam, moze byt duzo. :-))) Z zobaczeniem to bedzie problem, bo tu tylko literki sie pojawiaja. Co do kumplowania to rzeczywiscie raczzej tak slyszalam, nie sadzzilam ze to tak pojmuja faceci. ciekawe. Podrawiam Femme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień do femme IP: *.acn.waw.pl 06.07.01, 16:00 A ja nareszcie mam naukę za sobą i tylko pozostał mi tylko 5 roczek - ostatni :-) no i magisterka A co do kumplowania to tak pojmują, niestety a może stety jak kto woli. Jednak chyba lepiej jest być przyjacielem niż kumplem z tego względu, że wtedy faceci widzą osobę jako kobietę - obiekt męskich westchnień :-) Pozdrawiam cień-niedowiarek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Kto sie zaprzyjazni WiTAJCIE WSZYSCY!!!! IP: *.sympatico.ca 27.06.01, 00:00 femme napisał(a): > Co do przyjazni z facetami to jest to mile, pod > warunkiem tak jak piszecie nieprzekroczenia granicy > lozka, potem sie to konczy i nie ma powrotu i to sie > sprawdza. > Co do pomocy w poskladaniu zwiazku to na pewno nie > doradzalbym tego, no chyba ze facet mialby dzieci i > nagle doznal olsnienia. Z Panami mozna rozmawiac o > remontach, pracy i wielu innych sprawach, no i zawsze > jest delikatny dreszczyk tajemniczosci faceta z ktorym > sie rozmawia :-))). > > Pozdrowienia dla czytajacych Wroce tutaj do Twojego twierdzenia ze jestes kobieta. Mam co do tego watpliwosci.Dlaczego wiec jako kobieta piszesz " nie doradzalbym tego", tak, tak wiem, to pomylka. Druga rzecz: kobiety rzadko rozmawiaja o pracy z mezczyznami gdyz zazwyczaj maja inne. Napewno jest wiele ciekawszych spraw do rozmowy pomiedzy kobieta a mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: do wielokroka :-)) 28.06.01, 00:19 WItaj! Sluchaj od urodzenia nie zmienilam plci i ta mi zdecydowanie odpowiada. Szybko piszac robie literowki. Lubie rozmawiac o pracy z fecetami z dziewczynami tez czasami o niej rozmawiam. Faceci sa w tym niesamowici. Zauwaz ( jesli jestes kobieta) ze oni potrafia z malo istotnego problemu, ktory rozwiklali zrobic sukces roku. :-))) zawsze jest to wesole. Nie wspomne juz o tym co oni zrobili, a co w tym czasie robily ich kolezanki, wg nich malo istotne rzeczy. :-)). Uczestniczysz czasami moze w takich "meskich" spotkaniach zawodowych tzn gdy Panowie sa w wiekszosci, mnie to dobijam, bo cos co mozna zalatwic w 20 minut jest omawiane w 2 godziny. :-)) Kumplujac sie z facetami czasami fajnie jest widziec ich innosc. Pozdrawiam nieufnych czytlenikow Kobieta ...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeglarz Re: do wielokroka :-)) IP: *.latnet.lv 09.07.01, 15:18 Witaj Femme, Pozwol, ze przylacze sie do dyskusji. Twoja obserwacja dotyczaca ,,swietujacych sukces'' panow jest interesujaca. Sam spotkalem sie z podobnym zachowaniem wiele razy, pracuje w duzej, miedzynarodowej korporacji. Coz, jestesmy ambitni i glodni sukcesu (nie wszyscy). Pracujemy czesto pod wplywem stresu. Malo jest okazji do swietowania. Byc moze dlatego tak desperacko staramy sie zmienic zwyciezkie potyczki w wygrane wojny. Nie sadze aby pomijanie znaczenia pracy dokonanej przez kobiety bylo swiadomym procesem. Byc moze, Panie przykladaja mniejsze znaczenie do marketingu wlasnych osiagniec. Pozdrawiam Zeglarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: hej !!! Kto sie zaprzyjazni??? IP: *.acn.waw.pl 25.06.01, 00:00 Jest możliwość zaprzyjaźnienia się kobiety z mężczyżną. Wiem, bo sam byłem byłem przyjacielem pewnej dziewczyny. Jest to trochę trudne, z tego względu, że łatwo przekroczyć niewidzialną granicę pomiędzy przyjażnią a łóżkiem. I jedno jest pewne słowo "przyjaźń" jest nadużywane jak i inne zwroty w tej sferze. Odpowiedz Link Zgłoś