the_dzidka 05.08.03, 15:21 Przywieźli mi dzisiaj do biura. Jest bardzo mądre - umie nawet zszywać i sortować. I jest tylko do mojego użytku :-) Aha, po ciemku świeci fioletowym oczkiem i chyba polubiło chłodek pomieszczenia, w którym stoi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: A ja mam ksero!! 05.08.03, 15:42 the_dzidka napisała: > Przywieźli mi dzisiaj do biura. Jest bardzo mądre - umie nawet zszywać i > sortować. A kawę będzie Ci do biureczka przynosiło? > I jest tylko do mojego użytku :-) Wszechstronnego? :-P > Aha, po ciemku świeci fioletowym > oczkiem i chyba polubiło chłodek pomieszczenia, w którym stoi :-)) Pogłaszcz, nie przekarmiaj, oswajaj :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka O kurde! 05.08.03, 15:47 > A kawę będzie Ci do biureczka przynosiło? Ty wiesz, to by nawet robiło wrażenie, jakby wytaczało się co rano z magazynu z parującą filiżanką na podajniku :-DDDDDD > Wszechstronnego? :-P Niezupełnie, koszulek nie umie liczyć :-PPPPP > Pogłaszcz, nie przekarmiaj, oswajaj :-DDD Stworzyłam mu juz wspaniałe warunki. Nie moge powiedzieć, że cieplarniane (19 st. C.), ale za to może pogadać z lodówka i klimą... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: O kurde! 05.08.03, 15:59 the_dzidka napisała: > Ty wiesz, to by nawet robiło wrażenie, jakby wytaczało się co rano z magazynu > z parującą filiżanką na podajniku :-DDDDDD A jakie wygodne i jak by czas oszczędzało :-D > Niezupełnie, koszulek nie umie liczyć :-PPPPP Tego, moja droga, nikt i nic nie umie liczyć :-DDD > Stworzyłam mu juz wspaniałe warunki. Nie moge powiedzieć, że cieplarniane (19 > st. C.), ale za to może pogadać z lodówka i klimą... Powinien czuć się dobrze. Nie jest samotny. Poradzi sobie ze zmianą środowiska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: O kurde! 05.08.03, 18:26 the_dzidka napisała: > Niezupełnie, koszulek nie umie liczyć :-PPPPP Rozbierałaś się przy nim? ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: O kurde! 06.08.03, 08:08 > > Niezupełnie, koszulek nie umie liczyć :-PPPPP > Rozbierałaś się przy nim? ;))))))))))) W tej lodowni?! Mimo upałów, jeszcze do tego stopnia mi nie przygrzało... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A ja mam ksero!! 05.08.03, 22:56 the_kami napisała: > > Przywieźli mi dzisiaj do biura. Jest bardzo mądre - > > umie nawet zszywać i sortować. Sorter dobra rzecz. Szkoda, że nasze tego nie ma. > A kawę będzie Ci do biureczka przynosiło? Kawę rano, a na koniec dnia łiskacza z lodem. Po wynegocjowaniu dobrych warunków kontraktu manhattana. No i w nerwowe dni ziółka. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A ja mam ksero!! 06.08.03, 08:07 > Kawę rano, a na koniec dnia łiskacza z lodem. Po wynegocjowaniu dobrych warunkó > w kontraktu manhattana. No i w nerwowe dni ziółka. ;> Nie przeceniajcie tego ksero za bardzo... Dzidka Zmarnowana Po Kiepskiej Nocy Odpowiedz Link Zgłoś