Dodaj do ulubionych

W PIATEK KONCZE 20 LAT

IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 10:01
Wlasciwie to malo,ale tak jakos juz z dwojka na przedzie...hmmm zycie jest
cudowne, a Twoje???
Obserwuj wątek
    • Gość: MIRINDA Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.waw.zigzag.pl 01.08.01, 10:06
      W TAKIM RAZIE 100 LAT 100 LAT
      !~!!!!!!!!!!!!!!!

JA TEŻ NIE NAEKAM MAM SWÓJ ODDZIAL - I UKOCHANEGO /THOMASA/ WIĘC ŻYĆ NIE
      UMIERAĆ!
      ZDRÓWKA I DUŻO PREZENTÓW!
      • Gość: Kulka Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:19
        Taaaakiego extra spełnienia wszystkich marzeń, najlepsze lata są po 30-tce /z
        doswiadczenia/ więc cierpliwości !!!
        • Gość: Sven Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: 212.191.129.* 02.08.01, 09:34
          To mnie pocieszyles(as), bo ja wlasnie w piatek skonczylem 30 !!! Ach.
    • Gość: good son Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:30
      nie wierz Kulce, Olu. Carpe diem!
      • Gość: ola Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 13:30
        Serdeczne podziekowania. Ciesze sie ,ze na swiecie sa jeszcze niezblazowani
        ludzie . pozdrawiam
        • Gość: samanta Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:37
          Gość portalu: ola napisał(a):

> Serdeczne podziekowania. Ciesze sie ,ze na swiecie sa jeszcze niezblazowani
          > ludzie . pozdrawiam
          Niech Ci gwiazdka pomyslnosci .......wszystkiego najlepszego!!

• Gość: kulka Re: Do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:08
        Gość portalu: good son napisał(a):

> nie wierz Kulce, Olu. Carpe diem!
        że carpe diem to się zgadzam jak najbardziej ale dlaczego twierdzisz że nie
        należy mi wierzyć? Po zastanowieniu dochodzę do wniosku,że albo jesteś za młody
        żeby to wiedzieć, albo twoje zycie nie jest z każdym rokiem lepsze /jak moje/ no
        to wyrazy wspólczucia.
        Pzdr
        Kulka zadowolona z życia /również tego po 30-tce/

• Gość: good son do Kulki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:46
          mam niejakie podejrzenia, ze jest to jednak syndrom "kwasnych winogron" - 20 lat juz nigdy drugi raz miec nie
          bede, wiec sam siebie przekonam, ze po 30-ce jest lepiej. Ostatnio znajome kobiety naklonily mnie do zapoznania
          sie z "Dziennikiem Bridget Jones" - oj, cos mi sie wydaje, ze dla wiekszosci kobiet zycie po 30-ce rajem raczej nie
          jest. Byc moze nalezysz do wyjatkow albo startowalas z niskiego pulapu i lata 20-te mialas smutne, ale uwazaj ze
          zbyt pochopnymi uogolnieniami. Prawda jest taka, ze nie ma jednego najlepszego okresu w zyciu - kazdy swoj
          szczyt ma kiedy indziej (i zawsze jest przekonany, ze wlasnie teraz).
          Olu - dzieki za mile slowa, raz jeszcze wszystkiego najlepszego. Przed Toba b. ciekawa dekada.
          • Gość: Kulka Re: Do good sona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 21:09
            Mówisz mi żebym nie uogólniała a sam to robisz na podstawie jednej
            powieści.Moge wytłumaczyć skąd się biorą moje poglądy na temat najlepszego
            wieku.To jest taka dekada że finansowo stoisz już na nogach,nie zależysz od
            niczyjej łaski, dzieci zwykle odchowane a na tyle małe że jeszcze nie sprawiają
            kłopotów,a jeszcze starości w duchu i ciele na horyzoncie nie widać.Serdecznie
            pzdr bez względu na to ile masz lat :)
            • Gość: good son Re: Do good sona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 01:03
              Nie uogólniam na podstawie "jednej powieści" (choć jej gigantyczne powodzenie jest dość znaczące), podałem
              tylko jako przykład i nie wycofuję się. Co to znaczy: "dzieci jeszcze na tyle małe, że nie sprawiają kłopotów"?!
              Jako Good Son protestuję! To Ty widać niewiele masz jeszcze doświadczenia i nie wiesz, ile radości potrafia
              sprawić dojrzałe dzieci. Serdeczne pozdrowienia odwzajemniam i powtarzam: spór o najlepszy okres w życiu
              każdego człowieka nie bardzo ma sens. Ja mimo wszystko chciałbym wierzyć, że to może byc starość, ale
              trudno mi się do tego przekonać :-) anyway, mam jeszcze parę lat...
    • Gość: Xytras Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:49
      Gratulacje!
      • Gość: patison Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 02.08.01, 13:09
        Fajnie masz, że taka młoda jesteś... Wszystkiego dobrego...
    • Gość: G. Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: 213.77.18.* 02.08.01, 13:10
      Myśl nad każdą chwilą swojego życia próbując nadać jej sens. Sensowne składniki
      tworzą sensowną całość. Ja w ubiegłym roku też skończyłem 20 lat... już drugie
      zresztą. Moc serdeczności Ci życzę. Wiedz, że im człowiek starszy, tym czas dla
      niego płynie szybciej. Ma go po prostu mniej, bo chce zrobić i poznać coraz
      więcej, a coraz mniej czasu ma dla siebie. No wiesz, bo to dzieci i wnuki, i
      różne przypadłości...
    • bachuu Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT 02.08.01, 13:22
      no cudownie nie powiem zazdroszcze tych chwil !!!!
      zycie podobno zaczyna sie po 30 tce
      ale najbardziej pamieta sie te ..iescia
      tak mi powiedzal kiedys ojciec jak moje dwadziscia zblizalo sie do konca
      tak wiec duzo wydarzen zycze
      zeby moc madrzejszym zaczac zycie
      po 30-tce oczywiscie
      calusy
    • Gość: Wojtek Do Oli IP: *.proxy.aol.com 02.08.01, 18:19
      Oleczko!!! :)) - Niech Ci zawsze swieci sloneczko !!! :))

20 lat to bez watpienia piekny wiek, ktory wielu z nas ma juz niestety za soba.
      Ale uwazam, ze kazdy wiek ma jakis swoj urok i nie powinno sie zyc tylko
      wspomnieniami, ani tez marzeniami.Powinno sie zyc chwila obecna - delektowac
      sie nia, bo inaczej cale to krotkie zycie uplynie nam tylko na narzekaniach,
      wspomnieniach i marzeniach.
      Ola !!! :)) - Twoje zdrowie !!! :)) W.

• Gość: Matka Re: Do Oli IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 21:50
        Droga Olu, w tym roku moj syn skonczyl tez 20-cia lat, dlatego juz raz zastanawialam sie nad tym wiekiem
        wspominajac wlasna mlodosc. W moim odczuciu byl to dla mnie najleszy okres mojego zycia, pomimo ogolnego
        kryzysu. Zycze Ci z calego serca wszystkiego najlepszego, staraj sie tak zyc, abys w przyszlosci mogla ten
        okres milo wspominac ! ! ! !
    • Gość: ola Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 09:03
      Jest mi bardzo,bardzo,bardzo milo. Nie spodziewalam sie tak wielu zyczen,
      ba...odzewu. Serdecznie dziekuje i wszystkich goraco pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 10:10
        Dzis piatek,

Wszytskiego co naj...... kropeczki wypelnij sama solenizantko.

Kasia
    • Gość: mea Re: do 20 letniej jubilatki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 10:33
      to juz dzisiaj. Niech Ci się spełni w połowie to, czego pragniesz, gdyż gdyby
      spełniło się wszystko, to po cóż pragnienia!!!!
      Wspaniałych marzen dwudziestko!
      pzdr.
    • mario2 Re: W PIATEK KONCZE 20 LAT 03.08.01, 12:31
      Sto lat, sto lat- czyli jeszcze 80! ;o(((
      Zebys tylko byla szczesliwa!!!
      Mario

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka