oon 23.12.01, 14:02 Bo nam tam jakies dziwaczne watki otwiera!!! On chyba do Was nalezy no nie? Dla Was Calus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:03 A meczta sie z nim sami!O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:05 Hi,hi, no, to mamy problemik z glowy :o)). Moze przynajmniej na jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:10 jest szansa ze zagniezdzi sie tam na dobre!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:12 Noooooo! Tam bedzie mial na pewno wieksze pole do popisu, o czym go trzeba koniecznie przekonac, w razie jakby co :o)). Mario malo nie umarl ze smiechu, jak mu watek przeczytalam.Ja do tej pory chichocze. Odpowiedz Link Zgłoś
oon Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:12 samanta1 napisał(a): > A meczta sie z nim sami!O!:) Ludzie, no co Wy??? No moze w przyszlosci bedziecie w takiej samej potrzebie, a my Wam wtedy NIE! Romantica to dla tych co tak ladnie mowia od serca, a dziwakom won! Zabierata go, czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:11 ale kolega romantyczny jest! bardzo! dlatego do was pasuje bardziej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:14 Romantyczny i kochliwy! I pieknie o milosci potrafi gadac z kobietami. Jak chce :))). Tak, mysle, ze nareszcie znalazl wlasciwe miejsce dla siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oon Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:21 maryjo2 napisał(a): > Romantyczny i kochliwy! I pieknie o milosci potrafi gadac z kobietami. Jak > chce :))). Tak, mysle, ze nareszcie znalazl wlasciwe miejsce dla siebie :)) maryjo2.. a raczej Swieta Maryjo! jakie tam piekne gadanie!..cos tam o pudle gada(az w dwoch watkach!) nawet po angielsku cos bredzi..i tam jeszcze cos! Psuje nam atmosfere! Pomozeta?..No...kochaniutcy moi.. Odpowiedz Link Zgłoś
czort OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:28 tego mieli? przekupuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 14:33 on tam faktycznie paskud napaskudzil, a Romantica to moje macierzyste Forum, eh, łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:38 Ja zycze Menowi duzo szczescia na nowym watku zycia! Niech tam bedzie szczesliwszy, bo z nami na pewno by nie byl.... Wyrazy wspolczucia dla kolegow z Romantiki. Uszanujmy wybor Mena i pozwolmy mu pozostac tam, gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:41 ale Men i tam samotny, koledzy i kolezanki z Romantika nie chca go zaadoptowac... :( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:47 No cos takiego! Jestem wzburzona, Onlyaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:48 onlyania napisał(a): > ale Men i tam samotny, koledzy i kolezanki z Romantika nie chca go > zaadoptowac... > :( no tula sie biedak.. moze by go tak na Seksuologie? Mata tam jakie znajomosci? to moze go tak wspolnymi silami wyeskpediujemy gdziesik? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:52 Proponuje wypierdolic MENde na Forum mezczyzna! Tak zerzna mu dupe w sposob jaki on to uwielbia. Przemawiamie do tego typa jezykiem ludzkim nic nie daje. Moze podlaczenie go pod chuja jakiego pedala daloby mu polaczenie z mozgiem, ktorego tak potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ignor11 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 03.03.02, 21:35 mario2 napisał(a): > Proponuje wypierdolic MENde na Forum mezczyzna! Tak zerzna mu dupe w sposob > jaki on to uwielbia. Och! Marys! Tez bym tak chciala :o) Ale tylko z toba :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 14:57 Jak tak mozna? Toż to dziecko specjalnej troski! A Wy go jak podrzutka.... ych... A może go jeszcze wyrzej podrzucić? Na psychologie? O! Mam dla niego forum: na plażę(od Romantica na prawo)! Tam menowi bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:01 Zapłonęłam...:) Oczywiście "wyżej".... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:10 Nie płoń tylko zanadto, bo jeszcze zauważy i wróci. Sama wisz, jak lubi ciepełko :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:09 Gość portalu: pomerank napisał(a): > Jak tak mozna? Toż to dziecko specjalnej troski! A Wy go jak podrzutka.... > ych... A może go jeszcze wyrzej podrzucić? Na psychologie? > > O! Mam dla niego forum: na plażę(od Romantica na prawo)! Tam menowi bedzie > dobrze... No, nareszcie cos konkretnego. Faktycznie! on przeciez na watku Maleenki "Szukam Pana na Poziomie" proponowal Sylwa na plazy. Brawo Pomeranko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:24 Uff. Może wszyscy otrą pot z czoła! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:26 Nie liczylabym na to. Ta zaraza niezniszczalna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 24.12.01, 12:28 azotoxem drania! Odpowiedz Link Zgłoś
oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 01:31 mario2 napisał(a): > azotoxem drania! Donosze, ze od tamtej chwili sie nie pokazal! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 08:40 No to Tobie tez tego samego. Nam naturalnie tez! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:00 mario2 napisał(a): > No to Tobie tez tego samego. Nam naturalnie tez! :o))) Eci peci .., wytrzeźwiały po Wigilii duże dzieci ? :oo)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:05 nie :o((( a male dzieci? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:18 mario2 napisał(a): > nie :o((( a male dzieci? :o))) Wigilijna dieta zaszkodziła i dlatego normalna mowa się skończyła ? :oo)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:19 trzezzzzzwieja, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:24 eee tam dieta. Ja sie juz do dzisiejszego obiadu bede zabieral. Co do picia, to wczoraj tylko szampan sie wykonczylo! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:29 mario2 napisał(a): > eee tam dieta. Ja sie juz do dzisiejszego obiadu bede zabieral. > Co do picia, to wczoraj tylko szampan sie wykonczylo! Ja już wszak jadłem wędlinę na śniadanie, Wszak na obiad ze schabowego będę miał drugie danie :oo)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:31 tak, tylko ja to musze jeszcze ugotowac :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:33 mario2 napisał(a): > tak, tylko ja to musze jeszcze ugotowac :o))) hi, hi Ja wszak w domu mam Cielęcinkę, Która mi zrobi smaczną wieprzowinkę oo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:37 Ja tez mam- i wlasnie dla niej to robie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Oonego: 25.12.01, 09:53 Ponieważ się za mną wyraźnie stęskniliście, obiecuję, że zajrzę do Was po Świętach :)))) oon napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > azotoxem drania! > > Donosze, ze od tamtej chwili sie nie pokazal! Oby tak dalej! > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:25 mario2 napisał(a): > obiecujesz? :o))) A co stawiasz ? :oo)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:45 Gdybys nie dotrzymal slowa: postawilbym oczy w slup! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:47 mario2 napisał(a): > Gdybys nie dotrzymal slowa: postawilbym oczy w slup! :o)) du.a blada - w takim razie zostaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:49 Wiec obietnicy nie dotrzymasz? Toz oni uschna z zalu i tesknoty! My juz zwyczajni! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:51 mario2 napisał(a): > Wiec obietnicy nie dotrzymasz? Toz oni uschna z zalu i tesknoty! My juz > zwyczajni! :o)) jak bedziesz mi tak du.e zaracał, to kto inny uschnie z żalu, bardzo młoda ....... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:52 mam nadzieje, ze juz z dowodem osobistym :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:59 mario2 napisał(a): > mam nadzieje, ze juz z dowodem osobistym :o))) ważne, że bez prokuratora :oo)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 DO UNECZKI.....pilne............ 03.03.02, 18:05 w ramach prowadzonego dochodzenia, mam pytanie, czy oon i oona to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: DO UNECZKI.....pilne............ 03.03.02, 18:08 kurcze,nie!!!!!!!!!!!co za pomysł,hihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXP Re: DO UNECZKI.....pilne............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 17:26 la bamba Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 22.08.02, 18:51 biedny był kiedyś Menik dobrze, że chociaż Oona zaopiekowała się nim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosnica Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 22:23 ..należy...? hmmmmmm.......a do kogo konkretnie?? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: no ten to chyba kultowy jest....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 00:20 odnotował rekordową liczbę ekshumacji a poza tym-znów na czasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: no ten to chyba kultowy jest....:))) IP: 213.17.168.* 28.11.02, 09:37 no tak, zawialo, zakrazylo a men na romantice tez jest o tej porze tego roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś