Dodaj do ulubionych

ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA

23.12.01, 14:02
Bo nam tam jakies dziwaczne watki otwiera!!!
On chyba do Was nalezy no nie? Dla Was Calus
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:03
      A meczta sie z nim sami!O!:)
      • maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:05
        Hi,hi, no, to mamy problemik z glowy :o)). Moze przynajmniej na jakis czas...
        • samanta1 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:10
          jest szansa ze zagniezdzi sie tam na dobre!!!!!!!!!!!!:)
          • maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:12
            Noooooo! Tam bedzie mial na pewno wieksze pole do popisu, o czym go trzeba
            koniecznie przekonac, w razie jakby co :o)). Mario malo nie umarl ze smiechu,
            jak mu watek przeczytalam.Ja do tej pory chichocze.
      • oon Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:12
        samanta1 napisał(a):

> A meczta sie z nim sami!O!:)

Ludzie, no co Wy??? No moze w przyszlosci bedziecie w takiej samej potrzebie,
        a my Wam wtedy NIE!

Romantica to dla tych co tak ladnie mowia od serca, a dziwakom won!
        Zabierata go, czy nie???
    • bachuu Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:11
      ale kolega romantyczny jest! bardzo! dlatego do was pasuje bardziej :-))))
      • maryjo2 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:14
        Romantyczny i kochliwy! I pieknie o milosci potrafi gadac z kobietami. Jak
        chce :))). Tak, mysle, ze nareszcie znalazl wlasciwe miejsce dla siebie :))
        • oon Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 23.12.01, 14:21
          maryjo2 napisał(a):

> Romantyczny i kochliwy! I pieknie o milosci potrafi gadac z kobietami. Jak
          > chce :))). Tak, mysle, ze nareszcie znalazl wlasciwe miejsce dla siebie :))

maryjo2.. a raczej Swieta Maryjo! jakie tam piekne gadanie!..cos tam o pudle
          gada(az w dwoch watkach!) nawet po angielsku cos bredzi..i tam jeszcze cos!

Psuje nam atmosfere! Pomozeta?..No...kochaniutcy moi..
    • czort OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:28
      tego mieli? przekupuj!!!!!
      • Gość: kakadoo Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 14:33
        on tam faktycznie paskud napaskudzil, a Romantica to moje macierzyste Forum,
        eh, łza się w oku kręci...
      • maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:38
        Ja zycze Menowi duzo szczescia na nowym watku zycia! Niech tam bedzie
        szczesliwszy, bo z nami na pewno by nie byl.... Wyrazy wspolczucia dla kolegow
        z Romantiki. Uszanujmy wybor Mena i pozwolmy mu pozostac tam, gdzie chce.
        • onlyania Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:41
          ale Men i tam samotny, koledzy i kolezanki z Romantika nie chca go
          zaadoptowac...
          :(
          • maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:47
            No cos takiego! Jestem wzburzona, Onlyaniu!
          • oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:48
            onlyania napisał(a):

> ale Men i tam samotny, koledzy i kolezanki z Romantika nie chca go
            > zaadoptowac...
            > :(

no tula sie biedak.. moze by go tak na Seksuologie? Mata tam jakie znajomosci?
            to moze go tak wspolnymi silami wyeskpediujemy gdziesik?
            • mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 14:52
              Proponuje wypierdolic MENde na Forum mezczyzna! Tak zerzna mu dupe w sposob
              jaki on to uwielbia. Przemawiamie do tego typa jezykiem ludzkim nic nie daje.
              Moze podlaczenie go pod chuja jakiego pedala daloby mu polaczenie z mozgiem,
              ktorego tak potrzebuje!
              • ignor11 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 03.03.02, 21:35
                mario2 napisał(a):

> Proponuje wypierdolic MENde na Forum mezczyzna! Tak zerzna mu dupe w sposob
                > jaki on to uwielbia.

Och! Marys! Tez bym tak chciala :o) Ale tylko z toba :o)))
            • Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 14:57
              Jak tak mozna? Toż to dziecko specjalnej troski! A Wy go jak podrzutka....
              ych... A może go jeszcze wyrzej podrzucić? Na psychologie?

O! Mam dla niego forum: na plażę(od Romantica na prawo)! Tam menowi bedzie
              dobrze...
              • Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:01
                Zapłonęłam...:) Oczywiście "wyżej".... :))
                • maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:10
                  Nie płoń tylko zanadto, bo jeszcze zauważy i wróci. Sama wisz, jak lubi
                  ciepełko :o))
              • oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:09
                Gość portalu: pomerank napisał(a):

> Jak tak mozna? Toż to dziecko specjalnej troski! A Wy go jak podrzutka....
                > ych... A może go jeszcze wyrzej podrzucić? Na psychologie?
                >
                > O! Mam dla niego forum: na plażę(od Romantica na prawo)! Tam menowi bedzie
                > dobrze...

No, nareszcie cos konkretnego. Faktycznie! on przeciez na watku Maleenki
                "Szukam Pana na Poziomie" proponowal Sylwa na plazy. Brawo Pomeranko!

• Gość: pomerank Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 15:24
                  Uff. Może wszyscy otrą pot z czoła!
                  • maryjo2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 23.12.01, 15:26
                    Nie liczylabym na to. Ta zaraza niezniszczalna jest.
                    • mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 24.12.01, 12:28
                      azotoxem drania!
                      • oon Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 01:31
                        mario2 napisał(a):

> azotoxem drania!

Donosze, ze od tamtej chwili sie nie pokazal! Oby tak dalej!

• mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 08:40
                          No to Tobie tez tego samego. Nam naturalnie tez! :o)))
                          • men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:00
                            mario2 napisał(a):

> No to Tobie tez tego samego. Nam naturalnie tez! :o)))

Eci peci ..,
                            wytrzeźwiały po Wigilii duże dzieci ? :oo))

• mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:05
                              nie :o((( a male dzieci? :o)))
                              • men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:18
                                mario2 napisał(a):

> nie :o((( a male dzieci? :o)))

Wigilijna dieta zaszkodziła i
                                dlatego normalna mowa się skończyła ? :oo))

• kitek1 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:19
                              trzezzzzzwieja,
                              • mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:24
                                eee tam dieta. Ja sie juz do dzisiejszego obiadu bede zabieral.
                                Co do picia, to wczoraj tylko szampan sie wykonczylo!
                                • men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:29
                                  mario2 napisał(a):

> eee tam dieta. Ja sie juz do dzisiejszego obiadu bede zabieral.
                                  > Co do picia, to wczoraj tylko szampan sie wykonczylo!

Ja już wszak jadłem wędlinę na śniadanie,
                                  Wszak na obiad ze schabowego będę miał drugie danie :oo))

• mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:31
                                    tak, tylko ja to musze jeszcze ugotowac :o)))
                                    • men_ Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:33
                                      mario2 napisał(a):

> tak, tylko ja to musze jeszcze ugotowac :o)))

hi, hi

Ja wszak w domu mam Cielęcinkę,
                                      Która mi zrobi smaczną wieprzowinkę oo:))

• mario2 Re: OON NIC ZA DARMO !!! A CO MY BEDZIEMY Z ..... 25.12.01, 09:37
                                        Ja tez mam- i wlasnie dla niej to robie!
                        • men_ Re: do Oonego: 25.12.01, 09:53
                          Ponieważ się za mną wyraźnie stęskniliście, obiecuję, że zajrzę do Was po
                          Świętach :))))

oon napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                          >
                          > > azotoxem drania!
                          >
                          > Donosze, ze od tamtej chwili sie nie pokazal! Oby tak dalej!
                          >

• mario2 Re: do Oonego: 25.12.01, 11:17
                            obiecujesz? :o)))
                            • men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:25
                              mario2 napisał(a):

> obiecujesz? :o)))

A co stawiasz ? :oo))

• mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:45
                                Gdybys nie dotrzymal slowa: postawilbym oczy w slup! :o))
                                • men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:47
                                  mario2 napisał(a):

> Gdybys nie dotrzymal slowa: postawilbym oczy w slup! :o))

du.a blada - w takim razie zostaje :)))

• mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:49
                                    Wiec obietnicy nie dotrzymasz? Toz oni uschna z zalu i tesknoty! My juz
                                    zwyczajni! :o))
                                    • men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:51
                                      mario2 napisał(a):

> Wiec obietnicy nie dotrzymasz? Toz oni uschna z zalu i tesknoty! My juz
                                      > zwyczajni! :o))

jak bedziesz mi tak du.e zaracał, to kto inny uschnie z żalu, bardzo młoda .......

• mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:52
                                        mam nadzieje, ze juz z dowodem osobistym :o)))
                                        • men_ Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 11:59
                                          mario2 napisał(a):

> mam nadzieje, ze juz z dowodem osobistym :o)))

ważne, że bez prokuratora :oo))

• mario2 Re: do Oonego: Mario 25.12.01, 12:00
                                            ale z komputerem :o)))????
    • kitek1 DO UNECZKI.....pilne............ 03.03.02, 18:05
      w ramach prowadzonego dochodzenia,
      mam pytanie, czy oon i oona to to samo?
      • oona Re: DO UNECZKI.....pilne............ 03.03.02, 18:08
        kurcze,nie!!!!!!!!!!!co za pomysł,hihi:)))
        • Gość: XXP Re: DO UNECZKI.....pilne............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 17:26
          la bamba
    • lena8 Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA 22.08.02, 18:51
      biedny był kiedyś Menik dobrze, że chociaż Oona zaopiekowała się nim:))
    • Gość: zlosnica Re: ZABIERZCIE MENA Z FORUM ROMANTICA IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 22:23
      ..należy...? hmmmmmm.......a do kogo konkretnie??
      :))))))))
    • onlyania no ten to chyba kultowy jest....:))) 27.11.02, 20:35
      he he he
      • Gość: oona Re: no ten to chyba kultowy jest....:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 00:20
        odnotował rekordową liczbę ekshumacji
        a poza tym-znów na czasie:)
        • Gość: czort Re: no ten to chyba kultowy jest....:))) IP: 213.17.168.* 28.11.02, 09:37
          no tak, zawialo, zakrazylo a men na romantice tez jest o tej porze tego
          roku:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka