aniela 11.08.03, 23:56 na zawsze. do zobaczenia jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca Re: żegnam sie z forum 12.08.03, 09:16 A ja właśnie przyszedłem. Na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: żegnam sie z forum 12.08.03, 09:20 aha ja wlasnie pije kawe na zawsze i nie jem wlasnie nihdy sniadania Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: żegnam sie z forum 12.08.03, 09:50 Zjedz coś, bo dostaniesz wrzodów. A kawy nie pij - to świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: żegnam sie z forum 12.08.03, 13:11 Ech Aniela, co Ty możesz wiedzieć o odchodzeniu... (Tylko wyjątkowo się odzywam) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: żegnam sie z forum 12.08.03, 14:28 nie draznij sie ze mna. skore mam nadwrazliwą, po liftingu tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: żegnam sie z forum 08.12.03, 12:23 Czy lifting to naciąganie skory? Tak się pytam, żeby forum było (jeszcze) bardziej inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: żegnam sie z forum 09.12.03, 09:01 Wymijająco wymigujesz się od odpowiedzi. Na szczęście mam internet. "zmiany rewitalizacyjne w nowym Renault Clio przeszły najśmielsze wyobrażenia o tym, co to jest lifting. Na nowej twarzy rozbłysnął pełny uśmiech, spojrzenie wyostrzyło się, pod maską zabiło nowe serce, a wersjami wyposażenia można by obdzielić modele jeszcze jednej marki." Rozumiem Anielu, że się śmiejesz, masz bystre spojrzenie i nowe organy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: żegnam sie z forum 10.12.03, 08:13 niepokoi mnie tylko pomysl obdarzenia jakichs innych markow, co ich anwet nie znam. to dosc nieprzyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: żegnam sie z forum 10.12.03, 12:41 Poczekaj, poczekaj Aniela, ale moze oplacalne? Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: żegnam sie z forum 10.12.03, 13:22 Zależy od zasobności portfela Marka*. * - to od Marek, lub od Mark. Odpowiedz Link Zgłoś