the_dzidka 12.08.03, 13:07 www.angora.pl/pics/week/2003/33/33-03_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: A dyć 2!! 12.08.03, 15:06 Może teraz docenicie moje starania, żeby wam poprawić humor? Pewna żona pokłóciła się z mężem. Zła, wsciekła przerwała w końcu kłótnię, zamknęła się w łazience i rozebrała do kąpieli. Stanęła przed lustrem, patrzy na siebie i z coraz szerszym uśmiechem mówi do siebie - A dobrze mu tak! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A dyć 2!! 13.08.03, 08:46 the_dzidka napisała: > Może teraz docenicie moje starania, żeby wam poprawić humor? A kto Ci powiedział, że nasz humor wymaga poprawiania? ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A dyć 2!! 13.08.03, 09:04 > A kto Ci powiedział, że nasz humor wymaga poprawiania? ;> A bo wczoraj było tutaj tak nieruchawo... Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A dyć 2!! 13.08.03, 09:11 the_dzidka napisała: > > A kto Ci powiedział, że nasz humor wymaga poprawiania? ;> > > A bo wczoraj było tutaj tak nieruchawo... To, że nieruchawo, nie znaczy, że złohumorowo. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A dyć 2!! 13.08.03, 09:25 > To, że nieruchawo, nie znaczy, że złohumorowo. :P Yo, ale juz jakiś grzecznościowy aplauzik za te dowcipy by się przydał :-) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A dyć 2!! 13.08.03, 09:45 the_dzidka napisała: > Yo, ale juz jakiś grzecznościowy aplauzik za te dowcipy by się przydał :-) Wymuszone oklaski się nie liczą. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: A dyć 2!! 13.08.03, 12:45 the_dzidka napisała: > "Zła, wsciekła przerwała w końcu kłótnię, " Dowcip abstrakcyjny. Lubię. :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A dyć 2!! 13.08.03, 12:50 > > "Zła, wsciekła przerwała w końcu kłótnię, " > > Dowcip abstrakcyjny. Lubię. :-D ROOOOOTFL!!!!!!!! Raduchu, "był czas przywyknąć" do Twoich KF-ów, ale mimo to za to dzisiejsze ja Ci przypinam złoty medal na T-shircie! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dzi (na chwilę przywrócona dobremu humorowi po kolejnym starciu z durniami Angolami) Odpowiedz Link Zgłoś