pola782 11.01.08, 15:23 Idziecie gdzieś, sypniecie groszem? Ja zamierzam zabrać Młodego, trochę drobnych żeby sobie powrzycał do puszek i obkleje go serduszkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: W niedzielę jest WOŚP 11.01.08, 15:51 Ja zostaję w domu, bo inaczej rozszarpią mnie kruki i wrony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: W niedzielę jest WOŚP 11.01.08, 20:20 Zawsze byłam i teraz też będę.Jestem jak najbardziej za.. ta akcją.Młodzi ludzie uczą sie wrażliwości we wspólnej sprawie.Widzą ,że świat nie jest taki zły, a BARDZO WIELE osób potrafi oddać coś swojego, żeby pomóc innym....:)))))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-mmm Re: W niedzielę jest WOŚP 11.01.08, 22:16 Kilkanaście lat temu kiedy Owsiak z Chełstowskim robili swoja akcje byłem z nimi. Był cel i była wielka potrzeba. Dzisiaj po latach jakoś ta akcja mnie specjalnie nie rusza. No może jedynie śmieszy kiedy do akcji włączają się politycy, którzy odpowiadaja za ten bajzel w kraju i w służbie zdrowia. Caritas bez takiego szumu medialnego co roku zbiera podobne kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
inter.pl Re: W niedzielę jest WOŚP 12.01.08, 00:21 Caritas dziala caly rok;) WOSP to wybuch, mocny i nakierowany na jeden cel. Pierwszy dziala w tle, niepostrzezenie, drugi jest niesamowicie medialny i rozpropagowany Ja się cieszę ,że WOSP jak i Caritas działają i nie skacza sobie do oczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: W niedzielę jest WOŚP 12.01.08, 20:15 boje sie ,ze mnie zdepczą.. Odpowiedz Link Zgłoś