malagocha79 19.01.08, 20:39 po wielu miesiącach poszukiwań wreszcie nadejszła ta wiekopomna chwila..... virago stoi w garażu !! tylko to cholerne błoto jakoś tak mnie dziwnie irytuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motograss Re: właśnie opijamy !!! 19.01.08, 21:04 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gratulacje wielkie!!!!:))))Akurat z Azbestem sobie drinkujemy, jest więc powód już konkretny!:) Szerokiej, bezawaryjności i bezpiecznej, i żeby juz sezon rozpoczął się na dobre, moja droga:) Cieszymy się bardzo - i fotki, fotki wrzucajcie! p.s.dzięki za foty z zakazanej imprezy, prześlemy, odwdzięczymy się...podobnymi, nawet perspektywa ta sama;P Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: właśnie opijamy !!! 19.01.08, 21:57 dzięęki;) nawet nie wiecie jak się cieszę :DD Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: gratulacje :D!!! 19.01.08, 22:00 bezpieczności i bezawaryjności Gosiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: gratulacje :D!!! 25.01.08, 22:26 wow.no to super.....!!gratuluje, i moze spotkamy sie gdzies na siedleckich ulicach?jak wystawie swoja maszyne z garazu...no ale teraz to rzadko bywam w tym miescie bo mieszkam na co dzien w Wawie...ale mam nadzieje ze jak tylko pogoda dopisze i zacznie sie na dobre wiosna i sezon to podbijemy nasze ulice...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: gratulacje :D!!! 26.01.08, 17:56 a jaaaaak !!! już nie mogę sie doczekać kiedy ta ohydna pogoda choć trochę się zmieni. aż wstyd sie przyznać, że do tej pory tylko siedziałam na moto :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: gratulacje :D!!! 26.01.08, 21:07 Megi a gdzieś Ty się kobieto tyle ukrywała:)))) jak coś to ja też chętnie przypędzę do Siedlec polatać w takim gronie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: właśnie opijamy !!! 27.01.08, 16:54 Jacie..ale fajnowacie :)) Cieszę się ogromnie, że w końcu, w końcu masz swoją upragnioną maszynkę. Życzę miłych wrażeń z jazdy i dozobaczenia na mtocyklach :))) Odpowiedz Link Zgłoś