Gość: Milena IP: 195.205.73.* 01.08.01, 15:12 porozmawiać i może nie tylko o rzeczach ważnych i nie ważnych i o wszystkim mogłabym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:21 Faktycznie, milo by bylo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:26 Mysle, ze nawet warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 01.08.01, 15:29 Tak, nawet na pewno. I jak miło się rozmawia. Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:33 Prawda, w koncu rozmawia sie przede wszystkim dlatego, zeby bylo milo, tak jak teraz. I jak sie zaraz czlowiek uspokaja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mile Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 01.08.01, 15:37 Faktycznie, kojąca pogawędka, choć może nie taka treściwa. I powiedziałby ktoś, że między dziewczynami trudno o przyjaźń. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:43 Warto co jakis czas tak sobie pogawedzic o roznych rzeczach.Wiele mozna sie dowiedziec......, az przykro przerywac i pisac do uslyszenia(do napisania).......POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 01.08.01, 15:44 Ja też schodzę już z tej strony, więc do następnej miłej pogawędki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Miło porozmawiać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:01 mozna sie przylaczyc do Waszej pogawedki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:04 Oczywiście. Prawda, że ciekawa rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Miło porozmawiać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:27 musze przyznac,ze jestem pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:32 Ja też, nie sądziłam, że można tyle rozmawiać nic nie mówiąc. Kogo/czego poszukujesz/potrzebujesz? Ewentualnie o czym będziemy mówić? Jaka pogoda w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:37 Ja też się przyłączę do tej pogawędki, jeśli wolno... Ze swej strony gotów jestem (w kilku słowach) opowiedzieć o pogodzie we Wrocławiu... ale nie muszę... Bądź o jego nieprawdopodobnie ciekawej, 1000-letniej historii (również lakonicznie, żeby nie przeszkadzać)... No starczy gadania... Oddam się refleksji Michael Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:41 Spoglądam w okno i pogodę znam, no chyba, że znasz prognozy na najbliższe dni, to chętnie posłucham. Histori W. też. Jak Ci się podoba fontanna w naszym wspaniałym Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 02.08.01, 15:42 Chyba odłożę to na jutro. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:48 Gość portalu: Milena napisał(a): > Chyba odłożę to na jutro. > PA! A już chciałem odpisywać... Podcięłaś mi skrzydła i runąłem w dół (przepraszam, nic bardziej kiczowatego nie przyszło mi do głowy)... w takim razie jutro opowiem Ci, co sądzę o fontannie... oraz wymienimy poglądy na temat pogody... oraz może coś jeszcze... (fajnie to brzmi, z tym "oraz")... Klaniam sie nisko. M.Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Miło porozmawiać IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:14 widze,ze znalazl swoj swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 00:11 Gość portalu: KUBA napisał(a): > widze,ze znalazl swoj swojego... No... teraz to się dopiero naplotkujemy... bo mamy naprawdę masę wspólnych tematów... jak sądzę... zresztą, nie zapeszajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 07:59 Pogląd o pogodzie: niebo nad moją głową i mój strój wskazują: będzie ładnie, lato w pełni, gorąca atmosfera Czy Twój nick wskazuje na Twoją artystyczną duszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 08:16 Gość portalu: Milena napisał(a): > Pogląd o pogodzie: niebo nad moją głową i mój strój wskazują: będzie ładnie, > lato w pełni, gorąca atmosfera > Czy Twój nick wskazuje na Twoją artystyczną duszę? Cześć, właśnie wychodzę do pracy... Odezwę się za jakieś pół godziny... M.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:03 Gość portalu: Milena napisał(a): > Pogląd o pogodzie: niebo nad moją głową i mój strój wskazują: będzie ładnie, > lato w pełni, gorąca atmosfera > Czy Twój nick wskazuje na Twoją artystyczną duszę? No, już jestem... Zaczyna się chmurzyć... trochę się boję, bo planowałem miły wieczór w Rynku, więc zwracam się z uprzejmą prośbą do wszelkich frontów atmosferycznych o zmianę kierunku... Przy okazji... co trzeba ubrać, żeby strój wskazywał, że będzie ładnie (uprzedzam, że pytanie jest podchwytliwe, ale można zdobyć sporo punktów)? A moja Dusza? Na ile ją znam, jest niewiarygodnie artystyczna... Michael Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 09:09 A nie wspomniałeś o nagrodzie za prawidłową odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:23 Gość portalu: Milena napisał(a): > A nie wspomniałeś o nagrodzie za prawidłową odpowiedź? Ponieważ to nie koniec konkursu, a jedynie eliminacje... Zapewniam jednak, że nagroda będzie miała wymiar zarówno materialny, jak i, przepraszam za wyrażenie, metafizyczny (czyli będzie cieszyć oko i serduszko)... Może to być coś związanego z Wrocławiem... na przykład makieta Rynku w skali 1:250 wraz ze wszystkimi knajpami i miniaturowymi podobiznami bywalców poszczególnych lokali... Może słoiczek prawdziwej wody z fontanny... (a propos, co z tą fontanną... podoba Ci się?)... Albo prezydent Zdrojewski wykonany z ciasta solnego... pamiętam, że wykonywaliśmy takie rzeźby na zajęciach z ZPT (przy okazji serdecznie pozdrawiam panią od ZPT- ów z podstawówki i z liceum... szczególnie ta druga miała piorunujący wpływ na moje umiejętności manualne - stąd ten nick)... Nie martw się o nagrodę... stanę na wysokości zadania i coś wymyślę! M.Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 09:32 Gość portalu: M.Angelo napisał(a): > Gość portalu: Milena napisał(a): > > > A nie wspomniałeś o nagrodzie za prawidłową odpowiedź? > > Ponieważ to nie koniec konkursu, a jedynie eliminacje... ALE ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO GÓLWNYCH GRACZY? > Zapewniam jednak, że nagroda będzie miała wymiar zarówno materialny, jak i, > przepraszam za wyrażenie, metafizyczny (czyli będzie cieszyć oko i serduszko).. > . > Może to być coś związanego z Wrocławiem... na przykład makieta Rynku w skali > 1:250 wraz ze wszystkimi knajpami i miniaturowymi podobiznami bywalców > poszczególnych lokali... HM, NO TO JESTEM BARDZO CIEKAWA, SZCZEGÓLNIE TYCH PODOBIZN, TWOJA TEŻ TAM BĘDZIE? > Może słoiczek prawdziwej wody z fontanny... (a propos, co z tą fontanną... podo > ba > Ci się?)... nIESTETY, ALE JESTEM ROZCZAROWANA. dOBRZE, ŻE TAK BARDZO NIE RZUCA SIĘ W OCZY, CHOCIAŻ ZAMIAR POMYSŁODAWCÓW BYŁ CHYBA PRZECIWNY. NO I BIORĄC POD UWAGĘ ŚRODKI FINANSOWE, NA JEJ ZUDOWANIA I PLANOWANĄ ROZBIÓRKĘ... > Albo prezydent Zdrojewski wykonany z ciasta solnego... pamiętam, że wykonywaliś > my NIE , Z PREZYDENTA REZYGNUJĘ > takie rzeźby na zajęciach z ZPT (przy okazji serdecznie pozdrawiam panią od ZPT > -ROBIŁEŚ ZDROJEWSKIEGO JUŻ NA Ż - TO CHYBA CAŁKIEM NIEDAWNO? > ów z podstawówki i z liceum... szczególnie ta druga miała piorunujący wpływ na > moje umiejętności manualne - stąd ten nick)... > Nie martw się o nagrodę... stanę na wysokości zadania i coś wymyślę! > NO WIĘC USPOKOIŁEŚ MNIE. a TERAŻ ZABIERAM SIĘDO ROZWIĄZANIA RÓWNAŃ Z NIEWIADOMĄ , BO CHCIAŁABYM WYGRAĆ KONKURS. > M.Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:40 > Gość portalu: Milena napisał(a): > ALE ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO GÓLWNYCH GRACZY? Tak, zostałaś zakwalifikowana, ale konkurencja jest silna... > HM, NO TO JESTEM BARDZO CIEKAWA, SZCZEGÓLNIE TYCH PODOBIZN, TWOJA TEŻ TAM BĘDZI > E? Pytanie jest podchwytliwe, więc uchylę się od opdowiedzi... jeśli jednak sobie życzysz, mogę wykonać swoją podobiznę i przesłać ci kurierem... > nIESTETY, ALE JESTEM ROZCZAROWANA. > dOBRZE, ŻE TAK BARDZO NIE RZUCA SIĘ W OCZY, CHOCIAŻ ZAMIAR POMYSŁODAWCÓW BYŁ > CHYBA PRZECIWNY. > NO I BIORĄC POD UWAGĘ ŚRODKI FINANSOWE, NA JEJ ZUDOWANIA I PLANOWANĄ ROZBIÓRKĘ. A mi się podoba... poza tym, wątpię, żeby ją rozebrali... > NIE , Z PREZYDENTA REZYGNUJĘ Szkoda, bo ładny mi wyszedł... > > -ROBIŁEŚ ZDROJEWSKIEGO JUŻ NA Ż - TO CHYBA CAŁKIEM NIEDAWNO? Dawno... chodziło mi o rzeźby, a nie o Zdrojewskiego... zresztą, czemu ja się tłumaczę... > NO WIĘC USPOKOIŁEŚ MNIE. > a TERAŻ ZABIERAM SIĘDO ROZWIĄZANIA RÓWNAŃ Z NIEWIADOMĄ , BO CHCIAŁABYM WYGRAĆ > KONKURS. Hej, hej... konkurs miał dotyczyć stroju, a nie równań z niewiadomą... M.Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 09:13 zycze milej piatkowej pogawedki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:15 Gość portalu: ola napisał(a): > zycze milej piatkowej pogawedki Dziękuję! A nie przyłączysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 09:16 Cześć Ola! Michał Anioł - spadł z nieba? Jak myślisz? Jest coś do wygrania, bo mamy konkurs dot. stroju. Prawda, że miły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Anioł Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:25 Gość portalu: Milena napisał(a): > Cześć Ola! > Michał Anioł - spadł z nieba? > Jak myślisz? > Jest coś do wygrania, bo mamy konkurs dot. stroju. > Prawda, że miły? Olu! Do konkursu zapraszam, natomiast (patrz wyżej) nagrody są regionalne... jeśli jednak chcesz, mogę przygotować również wersję ogólnopolską... Milena! Dlaczego Michał Anioł spadł z nieba? M.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 09:35 Gość portalu: M.Angelo napisał(a): > Gość portalu: Milena napisał(a): > > > A nie wspomniałeś o nagrodzie za prawidłową odpowiedź? > > Ponieważ to nie koniec konkursu, a jedynie eliminacje... ALE ZOSTAŁAm ZAKWALIFIKOWANA DO GÓLWNYCH GRACZY? > Zapewniam jednak, że nagroda będzie miała wymiar zarówno materialny, jak i, > przepraszam za wyrażenie, metafizyczny (czyli będzie cieszyć oko i serduszko).. > . > Może to być coś związanego z Wrocławiem... na przykład makieta Rynku w skali > 1:250 wraz ze wszystkimi knajpami i miniaturowymi podobiznami bywalców > poszczególnych lokali... HM, NO TO JESTEM BARDZO CIEKAWA, SZCZEGÓLNIE TYCH PODOBIZN, TWOJA TEŻ TAM BĘDZIE? > Może słoiczek prawdziwej wody z fontanny... (a propos, co z tą fontanną... podo > ba > Ci się?)... nIESTETY, ALE JESTEM ROZCZAROWANA. dOBRZE, ŻE TAK BARDZO NIE RZUCA SIĘ W OCZY, CHOCIAŻ ZAMIAR POMYSŁODAWCÓW BYŁ CHYBA PRZECIWNY. NO I BIORĄC POD UWAGĘ ŚRODKI FINANSOWE, NA JEJ ZUDOWANIA I PLANOWANĄ ROZBIÓRKĘ... > Albo prezydent Zdrojewski wykonany z ciasta solnego... pamiętam, że wykonywaliś > my NIE , Z PREZYDENTA REZYGNUJĘ > takie rzeźby na zajęciach z ZPT (przy okazji serdecznie pozdrawiam panią od ZPT > -ROBIŁEŚ ZDROJEWSKIEGO JUŻ NA Ż - TO CHYBA CAŁKIEM NIEDAWNO? > ów z podstawówki i z liceum... szczególnie ta druga miała piorunujący wpływ na > moje umiejętności manualne - stąd ten nick)... > Nie martw się o nagrodę... stanę na wysokości zadania i coś wymyślę! > NO WIĘC USPOKOIŁEŚ MNIE. a TERAŻ ZABIERAM SIĘDO ROZWIĄZANIA RÓWNAŃ Z NIEWIADOMĄ , BO CHCIAŁABYM WYGRAĆ KONKURS. > M.Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 09:40 Michał Anioł mógł co najwyżej spaść z rusztowania bo o ile pamiętam to coś tam malował na suficie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 09:42 To były sklepienia. Jak się udała kawa z kolegą z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Anioł Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:43 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Michał Anioł mógł co najwyżej spaść z rusztowania bo o ile pamiętam to coś tam > malował na suficie... No, nareszcie... ktoś stanął po mojej stronie... też uważam pomysł ze spadaniem Michała Anioła za nieciekawy... Przy okazji... życzę miłego, pogodnego dnia... M. Anioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Anioł Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 10:11 Coś ucichło... Mam nadzieję, że jeszcze pogadamy M.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 10:14 Nie odpowiedziałeś na mój post z godz. 9.42 Co sądzisz o fontannie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 10:20 Oj, nie z 9.42 - to było do Ellen, a do Cie bie wcześniejszy. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Anioł Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 10:24 Gość portalu: Milena napisał(a): > Oj, nie z 9.42 - to było do Ellen, a do Cie bie wcześniejszy. > PA! Pa? Napisałem, że fontanna mi się podoba... OK... nie przeszkadzam w pracy... M.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 11:22 Kawa jak kawa - słodka, czarna, orzeźwiająca :-) Dobry pretekst do pogawędek. Czy dobrze rozumiem, że się kąpiecie w fontannie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:06 No, nareszcie... myślałem, że się nie odezwiecie i zostanę tu sam, jak Ordon na Reducie albo Leonardo di Caprio na dziobie Titanica... Gość portalu: Ellen napisał(a): > Kawa jak kawa - słodka, czarna, orzeźwiająca :-) Dobry pretekst do pogawędek. A wolisz kawę ze śmietanką, czy bez? Espresso czy cappucino? > Czy dobrze rozumiem, że się kąpiecie w fontannie? Tak! My już tak mamy we Wrocławiu, że jak nam gorąco, to biegniemy na Rynek. Zakładamy czerwone stroje i mamy w rękach takie specjalne deski ze sznurkiem... wszystko odbywa się w zwolnionym tempie... a co drugi mężczyzna do złudzenia przypomina Davida Hasselhofa... (swoją drogą David to lider jednego z moich konkursów pt. Czereśniak roku. W czołówce znajdują się również: Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen oraz nieśmiertelny Lorenzo Lamas (bohater większości Polsatowych seriali))... A poważnie mówiąc... nowa fontanna na Rynku jest od pewnego czasu powodem wielu kontrowersji wśród Wrocławian... ale jest całkiem sympatyczna... zresztą, najlepiej samemu sprawdzić. Klaniam się Mike Angelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Miło porozmawiać IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 12:13 a zaczelo sie tak niewinnie........dobra kawa, bardzo dobra kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 12:18 Najbardziej lubię kawę czarną, mocną i słodką. Stawia mnie na nogi momentalnie. Dziwna fontanna? A to musze się przejechać i zobaczyć. W Wwie nie ma dziwnych rzeczy poza tym, że zniknęły ogródki piwne znad Wisły bo je woda zalała. Szkoda, bo fajne były. Jak wody za przeproszeniem odejdą to je pewnie znów postawią. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:32 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Najbardziej lubię kawę czarną, mocną i słodką. Stawia mnie na nogi momentalnie. Ja wolę espresso bez cukru... wiesz, już taki ze mnie miłośnik mocnych wrażeń. > Dziwna fontanna? A to musze się przejechać i zobaczyć. W Wwie nie ma dziwnych > rzeczy poza tym, że zniknęły ogródki piwne znad Wisły bo je woda zalała. Chyba nie napisałem, że ta fontanna jest dziwna... ona jedynie budzi kontrowersje, ale jest bardzo sympatyczna... moim skromnym zdaniem... > Szkoda, bo fajne były. Jak wody za przeproszeniem odejdą to je pewnie znów > postawią. Macie szczęście... jak u nas wody odeszły to miasto do tej pory odbudowują tu i ówdzie... a u was tylko ogródki... > Pozdrowienia. Ciao Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 12:39 -a ja mocną, słodką i ze śmietanką Fontanna jest sezonowa, kosztowała b. duzo pieniędzy z budżetu miasta, miała przyciągać turystów. Po pewnym czasie ją rozbiorą, bo zagraża zabytkom. Przyjedź zobaczyć, póki jeszcze jest. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:53 Gość portalu: Milena napisał(a): > -a ja mocną, słodką i ze śmietanką A gdzie lubisz ją wypić??? Moim zdaniem najlepsza jest w Soul Cafe na pl. Solnym... absolutna bomba... > Fontanna jest sezonowa, kosztowała b. duzo pieniędzy z budżetu miasta, miała > przyciągać turystów. Mnie przyciąga, chociaż nie jestem turystą > Po pewnym czasie ją rozbiorą, bo zagraża zabytkom. > Przyjedź zobaczyć, póki jeszcze jest. > Pozdrawiam! Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:04 Gość portalu: M.Angelo napisał(a): > Gość portalu: Milena napisał(a): > > > -a ja mocną, słodką i ze śmietanką > > A gdzie lubisz ją wypić??? Ostatnio sukcesywnie delektuję się jednak mrożoną - w Tutti Frutti w ukochanym Rynku Moim zdaniem najlepsza jest w Soul Cafe na pl. > Solnym... absolutna bomba... > Hm, wobec tego muszę spróbować. > > Fontanna jest sezonowa, kosztowała b. duzo pieniędzy z budżetu miasta, mia > ła > > przyciągać turystów. > > Mnie przyciąga, chociaż nie jestem turystą A wieczorem faktycznie są jakieś efekty świetlne? > > > Po pewnym czasie ją rozbiorą, bo zagraża zabytkom. > > Przyjedź zobaczyć, póki jeszcze jest. > > Pozdrawiam! > Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 12:19 A co z konkursem na strój, na wido którego wychodzi uśmiechniętę Słońce? Zgłaszam wobec tego pierwsze rozwiązanie: -powiewny, z niewielkiej ilości materiału, w optymistycznym błękicie - jak letnie niebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:36 Gość portalu: Milena napisał(a): > A co z konkursem na strój, na wido którego wychodzi uśmiechniętę Słońce? > Zgłaszam wobec tego pierwsze rozwiązanie: > -powiewny, z niewielkiej ilości materiału, w optymistycznym błękicie - jak > letnie niebo Lubię błękit... może jakaś dodatek w soczyście żółtym kolorze... to się ładnie komponuje... nieco banalnie, ale bardzo wakacyjnie... A co to będzie? Sukieneczka? Spodnie? Jury nie jest w stanie wystawić punktacji, póki nie pozna szczegółów... Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 12:41 ,,podstępny" Mike - a co jury preferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 12:48 Jury milczy, a więc OK. Wolałabym jedna sukienkę - popołudniową porą, moje przybrałyby większego brązu, a kontrasty: różowa szminka i apaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:56 Gość portalu: Milena napisał(a): > Jury milczy, a więc OK. Jury nie milczy, tylko musi od czasu do czasu uczciwie popracować > Wolałabym jedna sukienkę - popołudniową porą, moje przybrałyby większego brązu, > > a kontrasty: > różowa szminka i apaszka Ładny zestaw... ale ostrożnie z brązem... nie każdemu w nim dobrze... A różowa szminka... słodko, słodko... taki dziewczęcy urok... podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:07 A teraz czekam na nagrodę, bo chyba wygrałam prawda? Jury zadowolone. A następnie też wracam do pracy, bo szef mi się przygląda. Poślę mu jeszcze jeden uśmiech, a poźniej -pilna praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:25 Gość portalu: Milena napisał(a): > A teraz czekam na nagrodę, bo chyba wygrałam prawda? > Jury zadowolone. > A następnie też wracam do pracy, bo szef mi się przygląda. > Poślę mu jeszcze jeden uśmiech, a poźniej -pilna praca. W ramach nagrody proponuję zaproszenie na kawę... jeśli masz ochotę... Pozdrów szefa... Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:54 Gość portalu: Milena napisał(a): > ,,podstępny" Mike > - a co jury preferuje? Jury preferuje zwiewne sukienczki z ręcznie malowanego jedwabiu Dodają kobiecie nieprawdopodobnego powabu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:29 Gość portalu: ola napisał(a): > a zaczelo sie tak niewinnie........dobra kawa, bardzo dobra kawa Ale jest piątek, więc staram się powolutku rozkręcać przyjemny weekendowo- imprezowy nastrój i mam nadzieję, że mi się uda... Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:11 MA jeśli podoba ci się fontanna z rynku to nie przymierzając ale twoja artystyczna dusza jest na poziomie pewnego żółwika wojowniczego zresztą ninja lub Anioła z serialu Alternatywy 4. Rozebrać to nowoczesne paskudztwo!!!! Jak sam nadmieniałeś Wrocław to 1000 letnia tradycja nie splamiajmy jej czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:23 Gość portalu: Barad napisał(a): > MA jeśli podoba ci się fontanna z rynku to nie przymierzając ale twoja > artystyczna dusza jest na poziomie pewnego żółwika wojowniczego zresztą ninja > lub Anioła z serialu Alternatywy 4. Rozebrać to nowoczesne paskudztwo!!!! Dziękuję za komplement!!! Proponuję również przyjrzeć się reszcie budynków w Rynku... rozbierzmy wszystkie nowoczesne paskudztwa... niech każda ściana Rynku będzie jednolita... tradycyjna, XV-wieczna architektura... nie chce mi się na ten temat dyskutować... kraj jest wolny, każdy ma prawo do własnego zdania... a swoją drogą, proponuję nie widzę potrzeby używania od razu tych nieprzyjemnych porównań... więcej luzu... > Jak sam nadmieniałeś Wrocław to 1000 letnia tradycja nie splamiajmy jej czymś > takim. Przy okazji... Ty i Milena piszecie z tego samego adresu.... zbieg okoliczności? Ciao Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:30 Kto wie w jaki sposób GW przyporządkowuje adresy, czy mógłby mni wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:35 Gość portalu: Milena napisał(a): > Kto wie w jaki sposób GW przyporządkowuje adresy, czy mógłby mni wyjaśnić? Ja mogę ci to wyjaśnić... GW nie przyporządkowuje nikomu adresów, a jedynie wkleja w to miejsce adres IP z serwera, z którego wyszedł post lub e-mail. Wasz (twój i osoby o nicku Barad) wychodzą z jednego konkretnego serwera wrocławskiego... Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:36 co do luzu to jest go we mnie od cholery :) naprawdę Nie mówię że inne rzeczy (budynki) w rynku i nie tylko mi się podobają ale to przecież nie znaczy że mamy robić to samo. Równajmy w górę nie w dół. Co do mojego adresu no cóż może to ten sam serwer. Moja firma jest dość duża i niestety nie znam tutaj ani jednej Mileny. Swoją drogą byłoby to zabawne. Milena czy Ślężna 118 coś Ci mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 13:50 Gość portalu: Barad napisał(a): > co do luzu to jest go we mnie od cholery :) naprawdę > Nie mówię że inne rzeczy (budynki) w rynku i nie tylko mi się podobają ale to > przecież nie znaczy że mamy robić to samo. Równajmy w górę nie w dół. Nie rozumiem. Podobają ci się te budynki, czy nie? Zresztą... nie kłóćmy się o fontannę, czy o Rynek... wystarczy pojechać do jakiegokolwiek innego miasta w Polsce, żeby stwierdzić, że nasze centrum, dzięki czyimś tam staraniom jest miłe, gromadzi ludzi i żyje... nie chcę tutaj wymieniać innych miast, bo to nie miejsce po temu, ale są w kraju miasta ponure i zapyziałe... > Co do mojego adresu no cóż może to ten sam serwer. Moja firma jest dość duża i > niestety nie znam tutaj ani jednej Mileny. Swoją drogą byłoby to zabawne. > Milena czy Ślężna 118 coś Ci mówi? Barad... Jeśli ktokolwiek przejeżdzał choć raz w życiu Ślężną, wie jaka firma ma siedzibę pod 118. Przepraszam, nie chciałem cię urazić... zaskoczyło mnie tylko, że dwa posty wychodzą z tego samego IP. Hi. Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:53 dlaczego miałbyś mnie urazić? :) Nasz Rynek jest niezły (choć są lepsze chodzi mi osamą fontannę) Nie sądziłem że moja firma jest tak znana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:00 Gość portalu: Barad napisał(a): > dlaczego miałbyś mnie urazić? :) > Nasz Rynek jest niezły (choć są lepsze chodzi mi osamą fontannę) > Nie sądziłem że moja firma jest tak znana Jest, jest. Przecież ostatnio nawet nagrodę dostaliście... prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:03 no cóż nie będę się wypierał ktoś musi być najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:14 Gość portalu: Barad napisał(a): > no cóż nie będę się wypierał ktoś musi być najlepszy Bravo... A swoją drogą... zwróciłeś uwagę, że ostatnio na kilku wątkach pojawiają się osoby zgłaszające się z waszego IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:12 Wiesz co MA chyba wystraszyłeś Milenę tym moim i jej wspólnym adresem. Pewnie teraz biedna siedzi gdzieś w kąciku i cicho pochlipując sortuje jakies karteczki. Milena głowa do góry jeśli sama się nie ujawnisz ja na pewno Cię nie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 14:17 Widzę, że panowie się już troszkę zakisili we własnym towarzystwie i przyszłam okrasić zebrane grono i poemanować kobiecością w zastępstwie Mileny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:19 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Widzę, że panowie się już troszkę zakisili we własnym towarzystwie i przyszłam > okrasić zebrane grono i poemanować kobiecością w zastępstwie Mileny. Ellen, jesteś powiewem świeżości... cieszę się, że się pojawiłaś, bo się rozkręciła męska impreza... co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:17 Gość portalu: Barad napisał(a): > Wiesz co MA chyba wystraszyłeś Milenę tym moim i jej wspólnym adresem. > Pewnie teraz biedna siedzi gdzieś w kąciku i cicho pochlipując sortuje jakies > karteczki. Milena głowa do góry jeśli sama się nie ujawnisz ja na pewno Cię nie > > znajdę Najwyżej zostaniemy tu sami i nie pozostanie nic innego jak łupnąć gdzieś tzw. wspólnego browara. Poza tym ja wierzę w Milenę; jestem pewien, że jest dzielna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:21 Dięki Mike ! I co teraz z tą kawą? Przydałoby się jeszcze ,,ściągnąć" Ellen i stworzylibyśmy kawowy kwartet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:38 Gość portalu: Milena napisał(a): > Dięki Mike ! > I co teraz z tą kawą? > Przydałoby się jeszcze ,,ściągnąć" Ellen i stworzylibyśmy kawowy kwartet. Ja jestem otwarty na propozycje. Do miasta wieczorem się wybieram, i pewnie gdzieś też znajdzie się miejsce na kawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:19 Kim jesteś okrutny Baradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:21 Gość portalu: Milena napisał(a): > Kim jesteś okrutny Baradzie? Masz rację, daj mu łupnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 14:31 Tylko bez bójek, nie znoszę widoku krwi! A może ktoś by przyuczył towarzystwo do brydżyka, skoro jest nas czworo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:35 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Tylko bez bójek, nie znoszę widoku krwi! > A może ktoś by przyuczył towarzystwo do brydżyka, skoro jest nas czworo? Albo w kierki... moja babcia zawsze grała z trzema koleżankami w kierki... pierwszorzędna gra... A bić się nie będziemy, bo jesteśy pokojowo nastawieni do świata... wiesz: Peace & Love. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:40 And fredship & money? And good cars? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:47 Gość portalu: Milena napisał(a): > And fredship & money? > And good cars? And drugs and rock''n''roll? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 14:37 Wygląda na to , Ellen, że to jednak my urządzimy imprezę dla kobiet. Co pijesz? Mam przyjechać do W-wy, czy jednak zdecydujesz się na ,,odkrycie" sensacyjnej fontanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:41 Gość portalu: Milena napisał(a): > Wygląda na to , Ellen, że to jednak my urządzimy imprezę dla kobiet. > Co pijesz? > Mam przyjechać do W-wy, czy jednak zdecydujesz się na ,,odkrycie" sensacyjnej > fontanny? To ja mam nie przychodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:07 Gość portalu: M.Angelo napisał(a): > Gość portalu: Milena napisał(a): > > > Wygląda na to , Ellen, że to jednak my urządzimy imprezę dla kobiet. > > Co pijesz? > > Mam przyjechać do W-wy, czy jednak zdecydujesz się na ,,odkrycie" sensacyj > nej > > fontanny? > > To ja mam nie przychodzić? Ależ nie. Umówiłam się od razu na dwie imprezy. A tak naprawdę, to jesteś moim dłużnikiem, więc musisz przyjść: 1. historia Wrocławia 2. makieta miasta z bywalcami pubów 3. Prezydent, aha zrezygnowałam ale coś tam jeszcze znajdę. Ale proponuję jakiś dzień w przyszłym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:11 Gość portalu: Milena napisał(a): > Ależ nie. > Umówiłam się od razu na dwie imprezy. W centrum, czy tzw. prywatki? > A tak naprawdę, to jesteś moim dłużnikiem, więc musisz przyjść: > 1. historia Wrocławia > 2. makieta miasta z bywalcami pubów > 3. Prezydent, aha zrezygnowałam > ale coś tam jeszcze znajdę. > Ale proponuję jakiś dzień w przyszłym tygodniu? OK. Jeśli chcesz popisać o szczegółach, priv: mickeyblueeyes@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 14:43 To jednak ja się pofatyguję do Wrocławia, bo jak się panowie namyślą, to dołączą. Na wszelki wypadek zabieram kierki. Poproszę tequillę, bo po niej nie boli głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:50 Gość portalu: Ellen napisał(a): > To jednak ja się pofatyguję do Wrocławia, bo jak się panowie namyślą, to > dołączą. Na wszelki wypadek zabieram kierki. > Poproszę tequillę, bo po niej nie boli głowa! To znakomicie!!! Zdążysz na wieczór? Aha, srebrną, czy złotą? Cały czas pytam poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 14:56 Myślę że jak wsiądę po pracy w mój prywatny jumbo jet to będę u Was ok. 18:00. A trzeba wybierać? Srebrną i złotą poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:02 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Myślę że jak wsiądę po pracy w mój prywatny jumbo jet to będę u Was ok. 18:00. > A trzeba wybierać? Srebrną i złotą poproszę! W porządku!!! Już się chłodzi... A ja tym czasem pobiegnę po sól, cytryny i cynamon... pomarańcze mam... chyba, że wolicie czystą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:08 Wiesz co MA chyba wystraszyłeś Milenę tym moim i jej wspólnym adresem. Pewnie teraz biedna siedzi gdzieś w kąciku i cicho pochlipując sortuje jakies karteczki. Milena głowa do góry jeśli sama się nie ujawnisz ja na pewno Cię nie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:16 Droga Milenko o co Ci chodzilo z tym kim jestem? Ja też reflektuję na 40vol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:18 powiedz w którym pokoju siedzisz a powiem Ci kim jesteś. Na którą knajpę się umawiamy MA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:23 Zdradzę Ci ,,pokój", jak powiesz coś o sobie. Gdy powiesz kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:26 ISP coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:34 No to ochłonęłam. Już myślałam,że to np. mój szef. A zatem pozdrawiam. A pytałeś czy coś jeszcze. A imię? Albo zostawmy to na imprezę. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:37 czas na party????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:41 Gość portalu: Barad napisał(a): > czas na party????:) To gdzie i kiedy to party, moi drodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:39 Gość portalu: Barad napisał(a): > powiedz w którym pokoju siedzisz a powiem Ci kim jesteś. > Na którą knajpę się umawiamy MA? Jak nie będzie padać to pewnie będziemy siedzieć w Highlanderze. A jak będzie padać... zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:46 Niestety dziś jestem zajęty. Na mnie czas to do ... kiedyś, gdzieś w odległej galaktyce. I niech moc będzie z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Miło porozmawiać IP: *.wardynski.com.pl 03.08.01, 15:51 Coś się Barad wymiguje od imprezy. Polewaj, Miquelo Angelo! I powiedz, co się robi z tym cynamonem, bo tak jeszcze nie piłam. Mam go wciagnąć nosem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 15:59 proponuję NEXT WEEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:03 Gość portalu: Ellen napisał(a): > Coś się Barad wymiguje od imprezy. > Polewaj, Miquelo Angelo! I powiedz, co się robi z tym cynamonem, bo tak jeszcze > > nie piłam. Mam go wciagnąć nosem???? Ellen, konie (a przynajmniej kucyki) można z Tobą kraść... Polewam, więc... Co się robi z cynamonem??? Jak chcesz nosem, to proszę bardzo, ale będzie Ci przeszkadzać w oddychaniu... prościej jest posypać nim ćwiarteczkę pomarańczy, którą zagryzasz strzał złotej tequili... Po pierwszym strzale, czas na tzw. drugą nóżkę... również złotą... (Tequili, kochani radiosłuchacze nie mieszamy)... I tak do całkowitego upadku moralnego, lub dokonania czynów lubieżnych (całowanie się z nowo poznaną koleżanką (w przypadku panów) lub kolegą (w przypadku pań)). A rano... jak skowronek... Ellen, ja już przygotowałem moją koszulę w hawajskie wzory i niczym Tom Cruise gotów jestem serwować Teq., bądź wymyślne drinki... Chyba mnie poniosło... ale to dobrze... Miquelito... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 03.08.01, 16:02 Do poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Angelo Re: Miło porozmawiać IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 16:05 Gość portalu: Milena napisał(a): > Do poniedziałku! Czołem Milena, imprezkę wstępnie szykujemy na środę!!! Miquel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barad Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 14.08.01, 15:28 co prawda dzisiaj wtorek ale jak widzialem nikt w tym tygodniu tutaj nie zagladal. To co z ta impreza. Czekam na odpowiedz. Hej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Miło porozmawiać IP: 195.205.73.* 14.08.01, 15:36 Wygląda na to, że imprezy nie będzie. Nikt się z nikim nie umówił. PA! Odpowiedz Link Zgłoś