nianiaa 06.02.08, 21:07 ....otwieram wątek przywołujacy was na to forum:)))Gdzie wy sie podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma jestem:) 07.02.08, 00:56 urlopujemy!:) Znaczy ja urlopuję, zmieniając sobie towarzystwo męskie co trzy dni!:) no jest wspaniale, mówię Ci:) pierwsze trzy, miałam archeologa siedzieliśmy w wielkich wykopach.. wykopaliska się przedłużały a my żeśmy się śmiali... wykopaliśmy wszystkie w końcu kamienie i inne staroci cienie, dlatego rzuciłam archeologa! i moja Droga wzięłam sobie faceta, ach co to była za podnieta.. na kolanach klęczał głaskał, dyszał i jęczał..! dłużej u mnie zbawiał tak się tym głaskaniem bawił Następne dni spędziłam moja Miła, z monterem, nie był wcale zerem! dokręcał, skręcał i podłączał.. by pasowały złącza i inne takie cudaki a efekt był taki, że dziś, po prawie dwóch tygodniach! jestem jak ta lilia wodna:) czyściutka i pachnąca ech! przez ostatnie dwa tygodnie byłam już taka śmierdząca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: jestem:) 07.02.08, 12:02 Ślicznota łazieneczka:) Mimo to, nie zazdroszczę Ci Urszulko tych przygód z coraz to innym Panem. Przede mną podobne wrażenia .Dam radę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa O matko:) 07.02.08, 16:03 U mnie tez się szykuje remont łazienki:))Az się boję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: jestem:) 08.02.08, 10:13 Moje drogie, zapewniam wytrzymacie to obie!:) w uszy proponuję woskowe stopery i wtedy, wszystkie te cholery którymi fachowcy łazienkowi rzucają takie małe, maciupinkie się wydają wczoraj miałam randkę ze stolarzem który wymiary poprawiał ławeczki, żeby wszystkie jej półeczki weszły tak jak chciałam:) dziś będę ścigać elektryka, żeby światło mogło wesoło sobie brykać Takich drobiazgów i poprawek jest jeszcze wiele, nie wiem czy wszystko będzie skończone w niedziele! :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma powodzie? 08.02.08, 10:37 Peterek, Ty, mnie nie strasz! gdzieś kapie jeszcze z syfonu? jak złapie fachowca hydraulika! to sobie inaczej z nim tentego:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.plama Re: jestem:) 08.02.08, 22:49 peter.steele napisał: > sie wiarze powodzi:) se niektórzy urlopy spędzają!:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: jestem:) 14.02.08, 21:01 i jeszcze jedną zimę przysłali ale wydobycie jej ze skrzynki zajmie mi krzynkę odrobinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Znowu .... 14.02.08, 21:05 Nianiu, bacikiem trzeba towarzystwo poganiać albo wymyśleć system kar za niepisanie! trzy dni milczenia, 10 postów do nadrobienia?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Znowu .... 14.02.08, 22:39 a jaka bedzię nagroda za pisanie Proszę Pani? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Znowu .... 15.02.08, 14:03 No ja nikogo nie bede bacikiem poganiac ,bo jestem tutaj gosciem:)))) Ale czaasem sie przypomne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma bacikiem lać?:) 16.02.08, 09:49 jakim gościem? toż już jesteś tu nasza nianiaa, do częstego! na forum pisania:) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Znowu .... 15.02.08, 16:17 urszulka_ma napisała: ... > trzy dni milczenia, > 10 postów do nadrobienia?!:) w tym 3 ścisłe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ściśle... 16.02.08, 09:51 ...zasady określone, będą daty pisania obliczone! :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ściśle... 17.02.08, 09:53 ...tajną misję, Oldzio ma pewnie gdzieś ruszył świat? Musimy więc tu sami, poganiać się czasami!:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: ściśle... 25.02.08, 22:21 Bacikiem poganiać, do postu(-ów)nakłaniać? ;) Czas, w sam raz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Hmmm... 28.02.08, 08:55 "nianiaa napisała: > ...no niech to mój mąz usłyszy..." Dopiero kiedy TO zobaczy będzie wesoło;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Hmmm... 29.02.08, 20:58 > "nianiaa napisała: ...no niech to mój mąz usłyszy..." yoanna dodała: > Dopiero kiedy TO zobaczy będzie wesoło;) ale chyba trzaskać TEGO nie będzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Pisanki 02.03.08, 09:57 /Ewa Romaniec-Zawadzka/ Malujemy jajka, a każde z nich to niespodzianka. W złociste słoneczka, w gwiazdeczki na niebie, zrobię pisaneczkę - mamusiu dla ciebie. A dla mego taty - wymaluję kurka, będzie miał tęczowo malowane piórka. Dla babci i dziadka też piękne pisanki, oplecione w koło w kolorowe wianki. Pisanka dla brata cała w żółte plamy. To stado kurczątek obok swojej mamy. Gdy wszystkie pisanki już będą zrobione, w wiklinowy koszyk ułożę święcone. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pisanki 06.03.08, 17:46 pisanki, pisanki, jaja malowane nie ma Wielkanocy bez barwnych pisanek w tym roku wyjątkowo szybko będziemy maszerować z koszykami a niedawno choinki, żeśmy sprzątali.. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Wpadliśmy 16.01.09, 20:06 ...w pętlę czasową?;) Znowu zatoczyliśmy krąg. Aż się w głowie kręci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Znowu .... 11.02.09, 07:30 nianiaa napisała: > ....otwieram wątek przywołujacy was na to forum:)))Gdzie wy sie > podziewacie? no dzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Znowu .... 11.02.09, 10:01 Euforia wiosenna rozmyła się w tym deszczowo- śniegowym błocie:))Znowu popadam w ponurość:))Nieeee,żartowałam:))Nie mogę długo patrzeć w monitor ,bo mi żyłka w oku pękła ,mam taki krwiak czerwony ,ze hej:)Byłam u"okologa ",mam kropelki i se to leczę:)Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma u "okologa":) 12.02.09, 00:26 patrz.pl/filmy/psp-zielone-oczko Nianiu, szybkiego wyleczenia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś