malen_a Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 11.10.03, 16:34 co ja lubie :-)): 1. siedziec w domku jak za oknem pada (najlepiej byc zakopana w kocu i popijac kakao) 2. "smyranie" po plecach i po rekach (najlepiej w tym zgieciu, gdzie skora delikatna) 3. jak fryzjer myje mi wlosy...mmmm uwielbiam :-) 4. wtulac sie w mojego lubego, tak mocno, ze oddychac nie mozna 5. widziec zainteresowanie w oczach plci przeciwnej (ktora nie lubi :-)) ) 6. krowki wcinac!! 7. komiedie romantyczne z lat 50-70 (szczegolnie amerykanskie) 8. widziec usmiech na buzkach dzieciakow i bawic sie z nimi 9. porzadkowac moja kolekcje 10 koty (ale nie rasowe) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iffko Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 11.10.03, 21:53 seks...jak się zdarzy, tańczyć, nie ograniczać się konwencjami, wcisnąć się w fotel w kinie (zaraz się na coś wybiorę) i oglądać dobry film, wódeczkę......no, winko też może być....mmm ;)....to chyba najbardziej...:(((, mleczną czekoladę bez dodatków, zapach świeżej papryki, zieleń i czerwień jednocześnie, muzykę - zależnie od nastroju - teraz soul, fantazję w życiu, otwarty umysł, dopasowanie, spontaniczność, miłe gesty i miłe słowa, kiedy jest blisko i bliżej...to, chyba nawet bardziej niż wódkę ;), co tam jeszcze.... nieprzeciętne zachowanie, zmysłowość, przebieranki, (perwersyjny) uśmiech ;))), pływać nago w morzu, wtulić się...wszystko wrzucam do jednego worka, wybaczcie...;)......to, oczywiście, nie wszystko co najbardziej, tylko to, co mi teraz przyszło do głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 12.10.03, 16:31 Morze..morze...morze, jego zapach w ogóle zapach i dotyk wody moze być z jeziora, nawet z basenu, kurcze jak juz nic innego nie ma Ale najbardziej morze... jacht, ciepły wiatr..... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 10:08 -jesc -jak pada deszcz, a ja leze pod kocem i czytam ksiazke -szalec na parkiecie, ale ostatnio nie moge, bo kolano jest zepsute -slodkie drinki (lubie jak ktos je stawia ;) -moich przyjaciol -takiego jednego pana i jak mi robi niespodzianki albo dla mnie gotuje -miec dobry humor, bo wtedy wszystko lubie najbardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 11:29 ariel23 napisała: > -szalec na parkiecie, ale ostatnio nie moge, bo kolano jest zepsute a co sie stalo? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 11:33 Za bardzo szalalam na tym parkiecie ;) A serio- to podobno przeciazylam, bo za duzo cwiczylam. No i mam sie uspokoic troche z tymi cwiczeniami i poczekac az wydobrzeje. malen_a napisała: > ariel23 napisała: > > > -szalec na parkiecie, ale ostatnio nie moge, bo kolano jest zepsute > > a co sie stalo? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 11:44 ariel23 napisała: > Za bardzo szalalam na tym parkiecie ;) > A serio- to podobno przeciazylam, bo za duzo cwiczylam. No i mam sie uspokoic > troche z tymi cwiczeniami i poczekac az wydobrzeje. uff to dobrze, ze "tylko tyle" w sumie, bedziesz mogla jeszcze szalec :-)) to zycze szybkiego wydobrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 11:49 Dziekuje :))) malen_a napisała: > uff to dobrze, ze "tylko tyle" w sumie, bedziesz mogla jeszcze szalec :-)) > to zycze szybkiego wydobrzenia > Odpowiedz Link Zgłoś
ettess Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 18:56 lubię... lubię ten czas, kiedy czyszczę konika i nie myślę o niczym innym lubię ten czas, o którejś tam nad ranem, kiedy już gardła bolą, a tyle jeszcze do powiedzenia, bo Kasia przyjechała i zaraz wyjedzie niestety lubię ten czas, kiedy ja i on mieszkamy razem, udając, że to nasz DOM lubię tę chwilę, kiedy wchodzę do knajpy, a oni już tam są lubię zapach świeżo ściętej trawy lubię te dni, kiedy patrząc w lustro podobam się sobie a najbardziej lubię moje marzenia o naszym dziecku, lubię wyobrażać sobie jak to jest być w ciąży, lubię myśleć, że każdy nowy rok przybliża mnie do macierzyństwa... taka jakaś porypana jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iffko Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 13.10.03, 20:44 bardzo to ładne co napisałaś ;) ettess napisała: > lubię... > lubię ten czas, kiedy czyszczę konika i nie myślę o niczym innym > > lubię ten czas, o którejś tam nad ranem, kiedy już gardła bolą, a tyle jeszcze > do powiedzenia, bo Kasia przyjechała i zaraz wyjedzie niestety > > lubię ten czas, kiedy ja i on mieszkamy razem, udając, że to nasz DOM > > lubię tę chwilę, kiedy wchodzę do knajpy, a oni już tam są > > lubię zapach świeżo ściętej trawy > > lubię te dni, kiedy patrząc w lustro podobam się sobie > > a najbardziej lubię moje marzenia o naszym dziecku, lubię wyobrażać sobie jak > to jest być w ciąży, lubię myśleć, że każdy nowy rok przybliża mnie do > macierzyństwa... taka jakaś porypana jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magoi Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 16.10.03, 15:46 Trudny temat ale... *70KM - 90KM na godzine w dol zboczenia na rowerze *Wiatr we wlosach, przy conajmniej 150 KM/h samochodem. *Sprawic komus radosc badz przyjemnosc *Moje dzieci * Sci-Fi Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: co lubisz NAJBARDZIEJ?? 09.01.04, 17:11 lubie wiele rzeczy, a najbardziej - czarna herbate - piffko z I. przy kominku popychając pierdoły - przytulić się do A. - odreagować na szosie mknąc 120 km/h - motorówką mknąć przez jeziorko.. Odpowiedz Link Zgłoś