valentinn 16.02.08, 20:29 szukam kobiety z katowic do 45 lat cel towarzysko-milosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:36 a co to jest towarzysko-miłosny cel ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:37 tez myslałam nad definicja,moze Vatentin wyjasni:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:39 no to czekamy na wyjaśnienie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:47 kobiety czy definicji? :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:51 Chodzi o to zeby sie wybzykac,no,takie to trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:54 o kurcze,,to tylko o to chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:57 leziox napisał: > Chodzi o to zeby sie wybzykac,no,takie to trudne? To zależy od pozycji :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:59 Bzykanko to bzykanko,a pozycje to wolna amerykanka.Raz na wozie,raz pod wozem,zeby strywializowac sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:00 a jakies przyklady,konkrety moze / :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:01 hahhaahahaha,ale sie porobiło:):) start:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:07 Nie hahahihi, tylko dawaj przykłady :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:14 Ty się Gini nie smiej,bo post o przykładach kierowałam do Cię :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:15 No co no co?na zolwia z wanna na plecach czy jak?a pozycji jest tyle ile propozycji.Juz,jechac kobity z pozycjami ktore lubicie!Czemu niby tylko my musimy zawsze robic dobry poczatek zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:30 mnie sie ostatnio wersja "na pająka" bardzo spodobała :))))) Ale jeszcze nie wyprobowałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:38 Czy to ładnie tak rozmydlać facetowi watek??? Jak wroci to Wam pokaze gdzie Wasze miejsce On na oferty czeka a nie na wasze popisy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:42 On czeka na opisy :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:45 ginger43 napisała: > On czeka na opisy :))) Figurek naszych?? > ................................................................. > Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa > przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:46 Jak najbardziej trzymam sie wątku,zdradzając swe upodobania :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:48 Zgadza sie,nic sie nie rozmydlilo,tez uwazam ze jestesmy na dobrym tropie.Wiecie co?mam podejrzenie ze czlowiek sobie robi ranking i czeka kto tu najlepszy.Jak dobrze ze nie jestem brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:50 Najwieksze szanse beda mialy te ktore saie nie reklamuja!!.o!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:51 Tak ale jak zauwazyc te ktorych nie widac?Chyba nawet Einstein mialby z tym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:53 Widac widac ,wystaczy wytezyc wzrok:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:05 Az tak bardzo nie chce mnie sie wypatrywac,bo mnie szkielka kontaktowe wypadna.Zwlaszcza podczas wyszukiwania co lepszych szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:09 leziox napisał: > Az tak bardzo nie chce mnie sie wypatrywac,bo mnie szkielka kontaktowe > wypadna.Zwlaszcza podczas wyszukiwania co lepszych szczegolow. buhahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:06 mam_py_tanie1 napisała: > Najwieksze szanse beda mialy te ktore saie nie reklamuja!!.o!!:) Nie od dziś wiadomo, że reklama dźwignią handlu, ale z drugiej strony wiadomo też, że promuje się najgorsze badziewie, bo dobre rzeczy same się sprzedają. I bądź tu człowieku mądry <bezradnie rozkłada ręce> ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś