Dodaj do ulubionych

kobiety kocham was

16.02.08, 20:29
szukam kobiety z katowic do 45 lat cel towarzysko-milosny
Obserwuj wątek
    • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:31
      co za miłosne przywitanie:):):)
      • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:36
        a co to jest towarzysko-miłosny cel ? ;))
        • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:37
          tez myslałam nad definicja,moze Vatentin wyjasni:)
          • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:39
            no to czekamy na wyjaśnienie:))))))
            • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:42
              zajął się szukaniem:):)
              • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:47
                kobiety czy definicji? :DDDDDDDD
                • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:49
                  jedno i drugie chyba:):)
                  • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:51
                    Chodzi o to zeby sie wybzykac,no,takie to trudne?
                    • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:54
                      o kurcze,,to tylko o to chodzi????
                      • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:55
                        ale ładnie nazwane,no nie? :))
                    • ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:57
                      leziox napisał:

> Chodzi o to zeby sie wybzykac,no,takie to trudne?
                      To zależy od pozycji :PPP
                      .................................................................
                      Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa
                      przyjemności.
                      • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:59
                        no własnie,Gingi,no właśnie:)
                      • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 20:59
                        Bzykanko to bzykanko,a pozycje to wolna amerykanka.Raz na wozie,raz pod
                        wozem,zeby strywializowac sytuacje.
                      • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:00
                        a jakies przyklady,konkrety moze / :DDDDDDD
                        • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:01
                          hahhaahahaha,ale sie porobiło:):)
                          start:)
                          • ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:07
                            Nie hahahihi, tylko dawaj przykłady :DDD

przyjemności.
                            • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:14
                              Ty się Gini nie smiej,bo post o przykładach kierowałam do Cię :)))))
                            • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:15
                              No co no co?na zolwia z wanna na plecach czy jak?a pozycji jest tyle ile
                              propozycji.Juz,jechac kobity z pozycjami ktore lubicie!Czemu niby tylko my
                              musimy zawsze robic dobry poczatek zabawy?
                              • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:30
                                mnie sie ostatnio wersja "na pająka" bardzo spodobała :)))))
                                Ale jeszcze nie wyprobowałam :))
                                • viviene Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:33
                                  jak ja to lubie:)
                                  • mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:38
                                    Czy to ładnie tak rozmydlać facetowi watek???
                                    Jak wroci to Wam pokaze gdzie Wasze miejsce
                                    On na oferty czeka a nie na wasze popisy:)
                                    • ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:42
                                      On czeka na opisy :)))
                                      przyjemności.
                                      • mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:45
                                        ginger43 napisała:

> On czeka na opisy :)))

Figurek naszych??
                                        > .................................................................
                                        > Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa
                                        > przyjemności.
                                      • marijola1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:46
                                        Jak najbardziej trzymam sie wątku,zdradzając swe
                                        upodobania :))))))))))
                                        • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:48
                                          Zgadza sie,nic sie nie rozmydlilo,tez uwazam ze jestesmy na dobrym tropie.Wiecie
                                          co?mam podejrzenie ze czlowiek sobie robi ranking i czeka kto tu najlepszy.Jak
                                          dobrze ze nie jestem brunetka.
                                          • mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:50
                                            Najwieksze szanse beda mialy te ktore saie nie reklamuja!!.o!!:)
                                            • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:51
                                              Tak ale jak zauwazyc te ktorych nie widac?Chyba nawet Einstein mialby z tym
                                              problemy.
                                              • mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 21:53
                                                Widac widac ,wystaczy wytezyc wzrok:)
                                                • leziox Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:05
                                                  Az tak bardzo nie chce mnie sie wypatrywac,bo mnie szkielka kontaktowe
                                                  wypadna.Zwlaszcza podczas wyszukiwania co lepszych szczegolow.
                                                  • mam_py_tanie1 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:09
                                                    leziox napisał:

> Az tak bardzo nie chce mnie sie wypatrywac,bo mnie szkielka kontaktowe
                                                    > wypadna.Zwlaszcza podczas wyszukiwania co lepszych szczegolow.
                                                    buhahahahhaha
                                            • ginger43 Re: kobiety kocham was 16.02.08, 22:06
                                              mam_py_tanie1 napisała:

> Najwieksze szanse beda mialy te ktore saie nie reklamuja!!.o!!:)

Nie od dziś wiadomo, że reklama dźwignią handlu, ale z drugiej
                                              strony wiadomo też, że promuje się najgorsze badziewie, bo dobre
                                              rzeczy same się sprzedają. I bądź tu człowieku mądry <bezradnie
                                              rozkłada ręce>
                                              przyjemności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka