silverstone 25.08.03, 11:46 ... stawiam na 2 listopada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizo69 Re: Ciekawe, kiedy spadnie śnieg... 25.08.03, 12:03 silverstone napisała: > ... stawiam na 2 listopada! łyknij sobie coś to zaraz zacznie padać Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Ooooooooooo.... 25.08.03, 12:17 ... "nowy" jakze cenny nabytek na FT! Dolly to jednak prawdziwa indywidualistka musze przyznac... schizo69 napisał: > łyknij sobie coś to zaraz zacznie padać Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ooooooooooo.... 25.08.03, 12:27 silverstone napisała: > ... "nowy" jakze cenny nabytek na FT! Dolly to jednak prawdziwa indywidualistka > > musze przyznac... > > schizo69 napisał: > > łyknij sobie coś to zaraz zacznie padać jeszcze przeklniesz godzine kiedy tu się pojawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooooooooooo.... 25.08.03, 12:32 zapewne chcialbys tyle tylko, ze nic z tego. schizo69 napisał: > jeszcze przeklniesz godzine kiedy tu się pojawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ooooooooooo.... 25.08.03, 12:37 silverstone napisała: > zapewne chcialbys tyle tylko, ze nic z tego. > > schizo69 napisał: > > jeszcze przeklniesz godzine kiedy tu się pojawiłem pożyjemy,zobaczymy, a jak tam w majtkch mokro już? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ooo- Silver.... 25.08.03, 12:46 To masz przechlapane, zachlapane, wychlapane, rozchlapane, nachlapane, pochlapane :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 12:50 Niestety chyba masz racje z tym rozchlapaniem... przyjdzie mi z netu zrezygnowac; nie inaczej :((((( mawyr napisał: > To masz przechlapane, zachlapane, wychlapane, rozchlapane, nachlapane, > pochlapane :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 12:56 A może da sie przeprosić, przebłagać, podlizać, nie trać nadziei, mokrych majetk,niech mocz będzie z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:05 Moze jaka laurke zrobie, ale czy aby to wystarczy??? mawyr napisał: > A może da sie przeprosić, przebłagać, podlizać, nie trać nadziei, mokrych > majetk,niech mocz będzie z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ooo- Mawyr.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:07 cze piekna:)Komu ty znowu laurke chcesz robisz?Nie lepiej to czym ciezkim przylozyc?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:11 hej ho! :) Toc przecie wlasnie kombinuje odpowiednia "laurke" tylko na razie smialosci mi nie starcza! Gość portalu: samanta napisał(a): > cze piekna:)Komu ty znowu laurke chcesz robisz?Nie lepiej to czym ciezkim > przylozyc?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:17 silverstone napisała: > hej ho! :) Toc przecie wlasnie kombinuje odpowiednia "laurke" tylko na razie > smialosci mi nie starcza! > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > cze piekna:)Komu ty znowu laurke chcesz robisz?Nie lepiej to czym ciezkim > > przylozyc?;)) nie męcz się,po prostu zmień majty Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:18 A ja bym zaproponował wiązanke z 3 ,5 lub 7 gazrurek 1/2" w ładnym opakowaniu z zeszłorocznych imienim :0 Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:22 Mysle, ze najlepszym prezentem bedzie totalny ignor tej pomylki, co tez zamierzam uczynic. Odpowiedzi tylko go nakrecaja. mawyr napisał: > A ja bym zaproponował wiązanke z 3 ,5 lub 7 gazrurek 1/2" w ładnym opakowaniu z > > zeszłorocznych imienim :0 Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ooo- Mawyr.... 25.08.03, 13:28 silverstone napisała: > Mysle, ze najlepszym prezentem bedzie totalny ignor tej pomylki, co tez > zamierzam uczynic. Odpowiedzi tylko go nakrecaja. > ile postów potrzebowałem 2,3 żeby twój mózg nie wytrzymał hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś