Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 00:12 - Puk! Puk! - Kto tam? - Satanista. - Nie wierzę! - Jak Boga kocham! Spokojnej nocy wszystkim...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizo69 Re: na dobranoc... 26.08.03, 00:16 do zobaczenia w wariatkowie; sekcja kobieca potrzebuje wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: na dobranoc... 26.08.03, 09:52 mam nadzieje ze sztycha byla udana. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 21:10 dobry wieczór mis pluszowy śpiewa Wam mówia o mnie mis uszatek bo klapniete uszko mam Mis uszatek był dla mnie kiedyś niedoścignionym wzorem utrzymania porządku w pokoju, nie cierpiałam go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.arcor-ip.net 26.08.03, 23:02 Miś uszatek był podłym skurwielem,zamieniającym dziecięcy umysł w marmoladę. Spójrz na Schizo,on też oglądał misia uszatka. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: na dobranoc... 26.08.03, 23:09 Gość portalu: leziox napisał(a): > Miś uszatek był podłym skurwielem,zamieniającym dziecięcy umysł w marmoladę. > Spójrz na Schizo,on też oglądał misia uszatka. muszę to powiedzieć ordynatorowi od razu rozwiąże się zagadka mojego opętania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:10 miś zawsze miał racje i był perfekcyjny do przesady a Kolargol miał zawsze idealnie przyciętą grzyweczkę, przez nich dwóch po dobranocce byłam przygnebiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.arcor-ip.net 26.08.03, 23:12 Kolargol to był z kolei zboczek.Prawdziwy teks jaki śpiewał,brzmiał: Colargol to właśnie ja Miś co wczoraj zgwałcił lwa A przedwczoraj krowy dwie Byście polubili mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:14 teraz rozumiem dlaczego nigdy nie wzbudzał mojego zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.arcor-ip.net 26.08.03, 23:33 Wszyscy zboczeńcy wyglądają na niedojdy i mają problemy z grzywką.No i z innymi rzeczami też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: na dobranoc... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 10:18 Jasne,jasne a Krzys byl zoofilem nie?Prosiaczek,osilek,tygrysek...jesoooo i wszystko to dzieciom pokazuja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 15:12 Gość portalu: samanta napisał(a): > Jasne,jasne a Krzys byl zoofilem nie? pewnie był ukrytym zoofilem, a zresztą ja tego nie powiedziałam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 15:11 Gość portalu: leziox napisał(a): > Wszyscy zboczeńcy wyglądają na niedojdy i mają problemy z grzywką. zatem uwaga na facetów z grzywkami typu misia kolabora? o rany, mój szefunio ma taką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.ipt.aol.com 27.08.03, 19:52 Zastanów się może gdzie tak naprawdę pracujesz,bo może nie wiesz jaki szyld i jakiej instytucji schowany jest pod szyldem oficjalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: na dobranoc... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:16 leziu, no taka głupia ciotka to jeszcze nie jezdem:o)) W każdym razie na rozmowy indywidualne do szefa nie chodzę (i nie pójdę). Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: na dobranoc... 27.08.03, 20:46 Gość portalu: leziox napisał(a): > Miś uszatek był podłym skurwielem,zamieniającym dziecięcy umysł w marmoladę. > Spójrz na Schizo,on też oglądał misia uszatka. Mnie porąbało od Błękitu Paryża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.arcor-ip.net 28.08.03, 23:51 Porąbać z powodzeniem mogło cię też np.od błękitu paryskiego,którym pomalowane były swego czasu radiowozy policyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: na dobranoc... 28.08.03, 23:54 Gość portalu: leziox napisał(a): > Porąbać z powodzeniem mogło cię też np.od błękitu paryskiego,którym pomalowane > były swego czasu radiowozy policyjne... nocne zjawy wychodzą ze swoich kryjówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: na dobranoc... IP: *.arcor-ip.net 29.08.03, 00:13 I ze szczękami ociekającymi śliną pożądania czekają na wypociny tej czy innej wielkiej ćmy nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś