02.03.08, 13:06
Witam serdecznie,
ponieważ zakończyłam moją przygode z motocyklami to chciałabym, sprzedać
odziez i akcesoria ktore zakupiłam, wszystko w bardzo dobrym stanie mało
używane, na początek wystawiłam na allegro kask Airoh. Zapraszam na aukcję
allegro.pl/item322339373_kask_airoh_happy_dla_kobiety_srebrny_xs_gratis.html
Obserwuj wątek
    • josss Re: sprzedam 03.03.08, 11:47
      Tak z ciekawości, dlaczego zakończyłaś swoją przygodę z motocyklami?
      • moto0 Re: sprzedam 03.03.08, 17:18
        jezdzilam jako pasazer, teraz juz nie jezdze ot po prostu :)
        • carrymoon Re: sprzedam 03.03.08, 17:49
          Moto0 przypuszczam, że rozumiem :)
          ja w podobnej sytuacji zrobiłam sobie prawko A i przestałam być zależna od
          kierowcy ;)

jeśli jazda była i jest dla Ciebie frajdą to nie rezygnuj
          • megi847 Re: sprzedam 03.03.08, 19:09
            witam.A nie masz moze spodni jakichs>? najlepiej czarnych z gorotexu? rozmiar
            "L" czyli 40??bo szukam nawet uzywanych troszke tanszych.bo niestety nie
            wyrobilam sie ze swoim czasem wolnym zeby wybrac sie na weekendowy motobazar (w
            wawie) a piechota mialam do tego miesjca dosłownie ze 25min,bo niedaleko
            mieszkam,ale bylam gdzie indziej,wiec teraz zaluje ze nie moglam tam zahaczyc i
            szukam czegos pytając innych...jakbys cos miała to daj znac.Pozdro Megi
            • moto0 Re: sprzedam 03.03.08, 21:47
              Witaj Megi, jesli chodzi o spodnie to posiadam ale skórzane dokładnie w
              rozmiarze 40 dopinane do kurtki, moge wyslac Ci fotki, wlasnie jutro mialam
              wystawiac komplet na allegro.
    • asiek25 Re: sprzedam 03.03.08, 19:25
      Też miałam jeździć jako pasażer. Nawet mi kask kupił w prezencie.
      Przejechałam się z nim może ze 2 razy. A potem wciąż nie miał czasu...
      Się wku... rzyłam ;) I pomyślałam: "łachy bez". I zrobiłam kurs A. I od razu
      kupiłam moto. A gdy on się dowiedział, to mu szczęka opadła totalnie... ;DDDD
      I powiedziałabym, że teraz mnie może w dupę pocałować, ale już mi na tym ani na
      nim nie zależy :))))

Więc zanim sprzedasz te ciuchy, to może to jeszcze przemyśl? :)))
      • riders123 Re: sprzedam 03.03.08, 20:56
        Dokładnie tak!!! Nie rezygnuj! Nigdy nie jeździłam jako plecak, ale
        sądzę, że nie ma porównania! Przemyśl to jeszcze i pokaż facetowi,
        że nie zależysz od niego! Mam nadzieję, że do zobaczenia na trasie!!!
        aga
        • moto0 Re: sprzedam 03.03.08, 21:49
          Dzieki za slowa otuchy :) Ponoc mówi sie ze motocyklisci to jedna rodzina. Co do
          samodzielnej jazdy, moze kiedys :) Pozdrawiam
          • megi847 Re: sprzedam 04.03.08, 09:09
            kurcze...no to mi zabiłaś ćwieka...bo z jednej strony nie chcialam juz kupowac
            skórzanych spodni ....ale teraz tak mysle ze przeciez i tak mam skóre wiec te
            spodnie z gorotexy pewnie nie bardzo bedą sie komponować z kurtką....ja sama tez
            mam do sprzedania 2 pary spodni skorzanych damskich w rozmiarze 36 i 38...ale
            nigdy jeszcze sie z nimi nie reklamowałam i nie ogłaszałam.jesli chodzi o te
            TWoje spodnie to moze wyslij mi pare zdjec na poczte...ale na :megi19847@wp.pl,
            ( nie na gazete) ilukne na nie...w razie czego wieczorem moze juz dam Ci
            znac...wiec pozniej wystawisz na allegro jakby co.Z drugiej strony boje sie ze
            bez mierzenia okaze sie cos inaczej.hmmm.,no nic...najpierw musze je
            zobaczyc...bo nie jestem narazie przekonana...kumpel radził mi
            gorotex...chcialam kupic w styczniu kiedy były wyprzedaże..zeby troche taniej
            ...no a teraz sezon sie zbliza...Ok wiec czekam na fotki.Dziekuje -Megi
            • moto0 Re: sprzedam 04.03.08, 16:57
              poszły fotki
              • moto0 Re: sprzedam 13.03.08, 20:21
                i oto kolejna aukcja :)zapraszam
                • moto0 Re: sprzedam 13.03.08, 20:21
                  allegro.pl/show_item.php?item=329032608
                  • moto0 Re: sprzedam 17.03.08, 18:02
                    allegro.pl/item330374964_kask_airoh_happy_dla_kobiety_srebrny_xs_gratis.html
                    • moto0 Re: sprzedam 09.04.08, 11:10
                      mam nadzieje ze jednak znajde kupca
                      allegro.pl/item340884339_kask_airoh_happy_dla_kobiety_srebrny_xs_gratis.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka