the_dzidka 28.08.03, 12:42 1. Działa Wam Tlen? 2. Czy u Was tez taka bryndza z kminkiem jak u mnie?! Cisza, nawet telefon nie zadzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Dwa pytania 28.08.03, 12:46 the_dzidka napisała: > 1. Działa Wam Tlen? Tak. > 2. Czy u Was tez taka bryndza z kminkiem jak u mnie?! Chciałbym... :/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dwa pytania 28.08.03, 13:22 konradbryw napisał: > > 1. Działa Wam Tlen? > > Tak. Tak. > > 2. Czy u Was tez taka bryndza z kminkiem jak u mnie?! > > Chciałbym... :/ Też bym chciała. Bu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dwa pytania 28.08.03, 13:27 > > Tak. > > Tak. No to Delta-Delta. Firewall dziala :-/ > > Chciałbym... :/ > > Też bym chciała. Bu. A ja zaraz usnę albo będę tak długo jadła, że pęknę. Już się czuję jak kadawer profesora Wybiegałły.... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dwa pytania 28.08.03, 13:12 the_dzidka napisała: > 1. Działa Wam Tlen? Okna pootwierane, więc tlenu ci u nas pod dostatkiem. > 2. Czy u Was tez taka bryndza z kminkiem jak u mnie?! Cisza, nawet telefon > nie zadzwoni... Nie rozumiem. Co ma bryndza z kminkiem wspólnego z dzwoniącym telefonem? Zamawiałaś te potrawy przez telefon? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dwa pytania 28.08.03, 13:14 > Okna pootwierane, więc tlenu ci u nas pod dostatkiem. Ja mam klimę <Dzidka_wyniośle> > Nie rozumiem. Co ma bryndza z kminkiem wspólnego z dzwoniącym telefonem? NUDA DO SZEŚCIANU!!!! Niech sie coś zacznie dziać, albo idę do domu!!! Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dwa pytania 28.08.03, 13:33 the_dzidka napisała: > > Okna pootwierane, więc tlenu ci u nas pod dostatkiem. > > Ja mam klimę <Dzidka_wyniośle> To może stąd problemy z tlenem? J. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dwa pytania 28.08.03, 15:00 the_dzidka napisała: > NUDA DO SZEŚCIANU!!!! Możesz mi trochę oddać. Albo ja Ci oddam dostawę, gdzie na fakturze na górze jest DDU, a na dole DDP. ;P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dwa pytania 28.08.03, 15:38 > Możesz mi trochę oddać. Albo ja Ci oddam dostawę, gdzie na fakturze na górze > jest DDU, a na dole DDP. ;P A po jakiemu trzeba będzie opierniczać winnego? NB kiedyś znalazłam bardzo przyjemny SAD - na wszystkich pozycjach 111 było 9%, a na jednej ktoś wpisał 0. Tyle, że to już były SADy zapłacone :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dwa pytania 28.08.03, 15:52 the_dzidka napisała: > A po jakiemu trzeba będzie opierniczać winnego? Mam nadzieję, że DHL sam to pozałatwia. Profilaktycznie ochrzaniłem pewną Caroline z UK. Ogólnie jest miła i ma ładny głos, więc delikatnie. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś