leziox 08.03.08, 22:28 Literka literce nierowna,dymienie dymaniu tez nie.Paniom,z okazji Dnia Kobiet,najlepszych orgazmow w zyciu zyczy kominiarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 22:34 Juz sie zlapalam za guzik....teraz czekam na okularnika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 22:40 pada deszczyk,pada ,na pole sąsiada; Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 22:44 Schizoo, masz okularki na nosie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 22:57 Ja mam wprawdzie okulary,ale wcale nie na nosie.A jak ktora foremka ladnie poprosi,to jej pokaze gdzie.Ale to tylko vis a vis. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 23:10 Lezio, zaloz okularki na nos i pokaz mi sie, zebym mogla wreszcie puscic ten guziczek, bo guzik bedzie z mojego zyczenia, ktore sobie zazyczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 23:14 tini_1 napisała: > Schizoo, masz okularki na nosie?:) > > siedziałem na dębie ,dłubałem se w zębie, a ludziska głupie myśleli,że w dupie; Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 23:21 Podlub se,podlub,tam gdzie ci ochota A jak ci za malo,to uzyj tez mlota Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 08.03.08, 23:22 No pokazuje sie wlasnie i mozesz puscic ten guiczek,a mnie zlapac za... Odpowiedz Link Zgłoś
czort jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 01:44 razy byles wydymany? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 08:47 Czorcie, a może odpowiedź kryje się w wierszyku o szpaku? A to było tak: bociana dymał szpak, a potem była zmiana, i szpak dymał bociana, a potem były jeszcze trzy zmiany... Ile razy szpak był dymany? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 09:00 Na kolektywne dymanie Lezia to nawet bilety będzie można sprzedawać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 09:07 Skąd wiesz? Były już jakieś zapowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 09:43 Bardzo enigmatyczne. Lezio zapowiedział wizytę i pojawiły się trzy Foremki, zainteresowane wydymaniem go:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 12:09 No bo obiecał najlepsze orgazmy w życiu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 12:41 Wietka,kryje sie w twej wypowiedzi pewna niescislosc.Ja zyczylem najlepszych orgazmow w zyciu-a nie obiecywalem.Bo jak mozna obiecywac gruszki na wierzbie kiedy w okolicy nawet topoli brak. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 12:57 Etam, na upartego można bylo tak zinterpretować twoje życzenia. Bo jak wiesz, interpretacja zalezy od dobrej lub złej woli interpretatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:03 Interpretatorzy mają skłonność do nadinterpretacji, a Lezia nie mozna rabunkowo eksploatować. Może jakaś lista proskrypcyjna???;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:08 A moze po prostu - wishfull thinking? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:11 Nie psuj mi interesu. Zrobię Leziowi grafik, to może bedę miał udział w zyskach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:18 Kolejne pobożne życzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:28 Badałem rynek. Na Lezia jest duże zapotrzebowanie. Pójdzie, jak świeże bułeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:33 A sam zainteresowany jest zainteresowany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 13:37 Dymać lubi, tylko nie lubi być dymanym, ale kto by go o takie drobiazgi pytał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 17:30 W koncu jestem lesbijka i sypiam tylko z kobietami.Crimen jest zbyt meski jak na moj gust. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jak na spowiedzi swietej zapodawaj ile... 09.03.08, 17:39 Ale ja chcę działkę od ustalenia twojego grafiku wkładek łóżkowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 21:30 leziox napisał: > No pokazuje sie wlasnie i mozesz puscic ten guiczek,a mnie zlapac za... .....no i puscilam sie.......tego guziola....ciekawe czy sie sprawdzi moje zyczenie? A za co mialam zlapac?...chyba teraz za pozno... bo zapomniales dopisac....tylko kropeczki sie ostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 21:55 No bo kropeczki mialy stanowic wolny wybór a ty z tego nawet nie skorzystalas,niedomyslna ty,no... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 22:01 Hmmm...ciekawe, co mialam do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 22:02 Wszystko,dziewczyno.Wszystko.I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 22:04 Zaskoczyles mnie.... z tym "nic" cokolwiek to mialoby znaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 11:30 leziox napisał: > Literka literce nierowna,dymienie dymaniu tez nie.Paniom,z okazji Dnia > Kobiet,najlepszych orgazmow w zyciu zyczy kominiarz. A hydraulik i listonosz? to nie łaska ??;)PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bad_debts Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 12:45 > A hydraulik i listonosz? to nie łaska ??;)PPPP Bo listonosz puka tylko dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 14:26 A potem listonosz jak popuka to idzie do innych drzwi i tez puka dwa razy.I znowu idzie i znowu puka.Dobrze maja ci listonosze,nie? A ty Crimen nie badz taki hopla,bo ja mam ciezka fizyczna robote wykonywac a ty chcesz laury zbierac,co?A pomoc koledze to nie laska? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 14:30 Jeśli tylko zechcesz się podzielić tą niewdzięczną pracą, to chętnie pomogę, ale oceniam że wielkie zadanie przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 10.03.08, 21:23 No dobra,pojde na ustepstwo i moge sie zgodzic ze zamiast ilosci,postawimy na jakosc.I wszyscy/tkie/beda zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ada-24 Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 13:46 Jestes kominiarzem??Trzymam sie juz za guzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 14:05 Orgazmów nigdy za wiele;PPP czy dla spoźnialskich również są życzenia?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 14:09 Kiniu, a Ty w jakim charakterze, passive, czy active? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 14:19 Dlaczego mnie to nie dziwi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 14:28 nie wiem:)) może mi wyjaśnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 14:31 Może jesteś dominą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 15:54 czasami i owszem:P z wielką przyjemnością dowodzę;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 19:01 A co robisz, gdy nie dowodzisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 23:00 To wszystko to uniesienia,a nic to cos co sie podszywa pod miano cierpienia,ktore potem jako procenty za uniesienia,trzeba zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 23:10 Lezio, czy nie uważasz, że zamiast tyle gadać o dymaniu, lepiej by było po prostu coś podziałać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Watek dla foremek,ktore lubia dymac 11.03.08, 23:28 A z kim?I gdzie?Przeciez nawet nie mam meliny,w ktorej moglbym sie schowac,gdybym chcial do wawki zawitac.A ty mnie tez o dzialaniu nie gadaj,co?U mnie nie ma z tym problemu,ale tez cenie sobie zamiast ilosci-jakosc.W tym sie chyba niespecjalnie roznimy... Odpowiedz Link Zgłoś