goha66 12.03.08, 13:43 www.autotesty.com.pl/news.php?id=188 może warto o tym pomyśleć i w innych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 12.03.08, 15:33 Świetna myśl! Ja przy okazji przypominam, ze mam naklejki do rozdania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=20544&w=76292988&wv.x=2&a=76662668 , więc kto ma puszkę nieoklejoną, niech daje znać. Wyślę, podam, ofiaruję (nawet więcej sztuk). wszystko dla naszego bezpieczeństwa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 12.03.08, 15:48 4sta15 - a bedzies na najzblizszym spotkaniu w Migawce? bo ja bym bardzo chetnie otrzymala taka naklejke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 12.03.08, 19:27 Postaram się. Jeśli nie, to spróbuję coś zrobić, żeby chociaż naklejki były :) Odpowiedz Link Zgłoś
kachaad Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 13.03.08, 00:07 Czesc, tez chetnie poprosze taka naklejke - powinnam byc na kolejnym spotkaniu. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kajka777 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 21.03.08, 16:40 4sta15 napisała: > Ja przy okazji przypominam, ze mam naklejki do rozdania Poczta na gazecie chyba jakoś przekracza moje mozliwości rozumowania :) Półgodizny ją konfigurowałam... W każdym razie, co ja chciałam...? A, napisałam, a raczej usiłowałam napisać do ciebie na priv, ale nie wiem czy coś z tego wyszło. Daj znać proszę Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 22.03.08, 00:03 Hej, do mnie na priv jest tak: bibonka "maupa" gazeta.pl Nie bylam ostatnio w Migawce, wiec przepraszam wszystkich oczekujacych na naklejki. Mam nadzieje, ze w pierwsza srode/czwartek miesiaca odbedzie sie nasze cykliczne spotkanie i wtedy bede zaopatrzona :-) A jakby co, piszcie na maila, moge wyslac poczta, umowic sie na miescie, albo "cos" :-) Dajcie tylko znac. Spokojnych Swiat Wam zycze! 4sta15 Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 22.03.08, 00:09 WRÓĆ! Zjadlo mi kawalek maila. Moj mail, to: bibonka7 "maupa" gazeta.pl Pardonsik! 4sta15 4sta15 napisała: > Hej, > do mnie na priv jest tak: bibonka "maupa" gazeta.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Do monique76 i kachaad 05.04.08, 20:50 Monique76 i kachaad, jeśli wciąż chcecie patrzeć w lusterka (dwa razy :-)), napiszcie do mnie na maila i podajcie adresy. Chyba najszybciej będzie, jak Wam to wyślę by Poczta Polska :-) Pozdrawiam! (dwa razy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randryna Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 13.03.08, 09:56 Witam serdecznie We Wrocku, jest taka akcja co roku. Osobiście jestem również kierowcą samochodu i taką naklejkę mam na aucie. Jest to akcja na 100% tak, nie ma nad czyn się zastanawiać. tylko rozdać naklejki nie tylko motocyklistom, ale również znajomym niech sobie przykleją na auta, czym więcej aut z taka naklejką, tym bardziej utkwi w pamięci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 16:23 W zeszłym roku rozdałem 38 naklejek. Były ochy i achy - jaki to dobry pomysł, swietna akcja, zaraz nakleję itd. Wiecie ile osób przykleiło na puszki naklejki? 2 (słownie: dwie)- bez komentarza Leo Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 18:04 A ja sobie mysle, ze wcale nie musi ta naklejka byc na samochodzie zeby spelniala zadanie. Wystarczy jak wlasciciel naklejki bedzie pamietal jej tresc. Ja np. mam alergie na jakiekolwiek nalepki na samochodzie i nigdy zadnej nie nakleje. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 19:17 yacey napisał: > Wystarczy jak wlasciciel naklejki bedzie pamietal jej tresc ... zwykle takie nalepki na własnych samochodach przylepiają motocykliści - treść ma być edukacyjna dla tego, który stoi w korku za Tobą ;) > mam alergie na jakiekolwiek nalepki na samochodzie i nigdy zadnej nie nakleje. ... i Twoje prawo, bo lakier na aucie należy do Ciebie :). ja należę do tych, którzy mają nadzieję, że wożąc taką nalepkę chociaż jeden raz trafili z przesłaniem "patrz!" do kolesia, który stoi za mną w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 20:26 goha66 napisała: ja należę > do tych, którzy mają nadzieję, że wożąc taką nalepkę chociaż jeden > raz trafili z przesłaniem "patrz!" do kolesia, który stoi za mną w > korku. Ja też mam na aucie. Prócz tego kilka zawsze wożę ze sobą, bo już mi sie zdarzyło, że ktoś mnie zapytał na parkingu: skąd mam? Naklejek rozdałam juz baaardzo dużo. Każdy kto brał, deklarował, że naklei. I nawet, jeśli tylko jakaś część z tych osób to zrobiła, to i tak uważam, że akcja jest słuszna. Niech wyrwie z korkowego zamyślenia chociaż jedną, dwie, czy pięć osób, a nam będzie się jeździć bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 22:25 Prosze tylko nie myslec, ze jestem przeciwko takim akcjom, chcialem po prostu powiedziec, ze nie kazdy kto dostal taka naklejke musi zaraz ja naklejac na swoim aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
4sta15 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 06.04.08, 23:19 yacey napisał: > Prosze tylko nie myslec, ze jestem przeciwko takim akcjom, chcialem po prostu > powiedziec, ze nie kazdy kto dostal taka naklejke musi zaraz ja naklejac na > swoim aucie. I słusznie, mamy demokrację! Równie dobrze można nakleić na swojej kurtce, albo kasku. Albo też w łazience, jak komuś się znudzi kolor glazury. Plus dodatkowy: większe lusterka :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Patrz w lusterka - akcja w Warszawie 07.04.08, 07:18 1_leo napisał: W zeszłym roku rozdałem 38 naklejek. Wiecie ile osób przykleiło na puszki naklejki? (słownie: dwie) ... no i to jest większy problem niż (taka jak u Yaceya) deklaracja "alergiczna" na nalepki. po zbiórce na prezent ślubny dla Gabi i Tomka pozostały nam wolne fundusze - ponieważ Rava akurat załatwił druk (po kosztach) kolejnej partii nalepek (takich samych biało-czerwonych jak dostałyśmy pocztą w 2004 od Cienia - thx Sławku za wzór), kasę tę przekazałam Ravie. W zamian otrzymałam 100-kilka nalepiałek, którymi podzieliłam się z panem młodym (z racji wykonywanego zawodu będzie kolportował). na pytanie czy warto to robić nie ma co szukać odpowiedzi ... nikt z ubezpieczycieli o nas nie dba, więc musimy robic to sami. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś