Dodaj do ulubionych

ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ?

IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 29.08.03, 18:43
Nie żartuję, naprawdę mnie zostawił po 7 latach bycia razem, co mam robić???
Ciężko mi...
Proszę o pomoc!
Łobuz!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:21
      zapomniec...Nie wart by o nim pamietac.
      • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:24
        Samcia, zapomina sie szybko dopiero po kilku przykrych doświadczeniach.Po
        siedmiu latach to musi być trudne.
        • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:29
          jesli ktos tak postepuje nie zasluguje ani na pamiec ani na szacunek .Czy mozna
          tesknic za kims kto nas skrzywdzil?
          • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:31
            Chyba można. Przynajmniej przez jakiś czas. Trudno tak natychmiast wyrzucić
            kogoś z serca i z pamięci, zwłaszcza, jak się go mocno kochało.
            • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:35
              moze byc biedny,moze byc chory,moze byc brzydki,moze byc glupi ...ale jesli
              brakuje mu serca,jesli kierujac sie egoizmem zadaje bol...won ! W tym momencie
              wylazi moja ukrainska natura,wiem..:)))
              • Gość: mario2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: 217.7.150.* 29.08.03, 19:38
                nie wiem dlaczego sie z toba zgadzam..
              • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:41
                Won za drzwi natychmiast - to może i tak, ale natychmiast won z serca?
                Naprawdę tak szybko potrafisz zapomnieć? Ponadto sadzę ( i wiem, bo sama tego
                doświadczyłam), że o wiele szybciej zapomina ten, który porzuca, niż
                porzucony.
                • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:49
                  a wiesz dlaczego?Bo z jakiegos dziwnego powodu niektorzy zaczynaja doszukiwac
                  sie winy w sobie.Jak robaczek gryzie ich mysl ,ze moze to ich wina...? No a
                  jesli odchodzacy na dodatek potrafi w nas wzbudzic poczucie winy...to
                  ho,ho...Dlaczego mialabym rozpaczac z powodu odejscia kogos tak bezdusznego?
                  • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:53
                    A chośby dlatego, że nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że ten ktoś
                    naprawdę jest aż taki bezduszny.
                    • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:58
                      Owszem maryjko...ja potrafie przyjac to do wiadomosci.
                      • Gość: mario2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: 217.7.150.* 29.08.03, 19:59
                        Samcia, na prawde Ci wspolczuje... Mysl se co chcesz
                      • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:03
                        No to Ci zazdroszczę, Samcia. Poważnie. Najwyraźniej jestem jedną z tych,
                        które winy szukają tez w sobie i nie wierzą w absolutnie bezdusznych ludzi,
                        albo może nie wierza, że mogły popełnić aż tak zasadniczy błąd.
                        Sądzisz, że partner Iki24 przez siedem lat był bezduszny?
                        • Gość: samanta Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:23
                          Ludzie sa rozni maryjko ... czasami nie potrafia poprostu krytycznie spojrzec
                          na siebie i zobaczyc w sobie wad czy przyznac sie do bledu. Beda sie zapierac
                          zadnimi lapami byle tylko zrzucic odpowiedzialnosc na druga osobe.Ot ,taka
                          samoobrona zle pojeta bo jednoczesnie sami sobie wyrzadzaja krzywde. czy
                          partner Iki przez te lata byl bezduszny?Nie wiem,przeciez nic nie wiem o tych
                          ludzich. Moze kogos poznal i mial atak egoizmu ? Zreszta jego odejscie na pewno
                          mialo jakis sens ,w koncu nic nie dzieje sie bez powodu .Moze musial odejsc po
                          to zeby Ika znalazla tego wlasciwego partnera? Matrix maryjko,matrix...:))))

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> No to Ci zazdroszczę, Samcia. Poważnie. Najwyraźniej jestem jedną z tych,
                          > które winy szukają tez w sobie i nie wierzą w absolutnie bezdusznych ludzi,
                          > albo może nie wierza, że mogły popełnić aż tak zasadniczy błąd.
                          > Sądzisz, że partner Iki24 przez siedem lat był bezduszny?
                          • Gość: mario2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: 217.7.150.* 29.08.03, 20:26
                            nie Matri kochana Samciu- po prostu dzialanie chormonow, ale RTy wiesz lepiej
                            • Gość: maryjo2 Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:27
                              bzdrty chiu man
    • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:25
      Moze kiedy wroci. Takie dupki maja to do siebie, ze wracaja jak bumerangi.
      Tyle tylko, czy chcialabys takiego z powrotem? Jak raz pojdzie, to drugi
      pewnie tez.
      • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:31
        silverstone napisała:

> Moze kiedy wroci. Takie dupki maja to do siebie, ze wracaja jak bumerangi.
        > Tyle tylko, czy chcialabys takiego z powrotem? Jak raz pojdzie, to drugi
        > pewnie tez.

Silver, znasz to z autopsji, czy tylko tak teoretycznie?
        • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:38
          Bylo w super expressie obok horoskopu, ale lacze sie z Toba w bolu... Nie
          przypuszczalam, ze poruszy to jakas strune... Moze kawy ku pokrzepieniu?

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
          >
          > > Moze kiedy wroci. Takie dupki maja to do siebie, ze wracaja jak bumerangi.
          >
          > > Tyle tylko, czy chcialabys takiego z powrotem? Jak raz pojdzie, to drugi
          > > pewnie tez.
          >
          > Silver, znasz to z autopsji, czy tylko tak teoretycznie?
          • kitek1 smineczko, ty takiego szmatlawca czytasz.......... 30.08.03, 18:43
            nie wygladasz na taka,
            chyba sobie tylko jajeczka,
            z muminki robisz:)
            • silverstone Re: smineczko, ty takiego szmatlawca czytasz..... 30.08.03, 18:45
              Tylko horoskop jak slowo daje... no i czasem kawaleczek krzyzowki :)

kitek1 napisał:

> nie wygladasz na taka,
              > chyba sobie tylko jajeczka,
              > z muminki robisz:)
              • mama_muminka Re: smineczko, ty takiego szmatlawca czytasz..... 30.08.03, 18:48
                silverstone napisała:

> Tylko horoskop jak slowo daje... no i czasem kawaleczek krzyzowki :)
                >
                Taka duża dziewczynka, a w horoskopy wierzy. Nic dziwnego, że czasem postępuje
                zgodnie z nimi.
          • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:47
            silverstone napisała:

> Bylo w super expressie obok horoskopu, ale lacze sie z Toba w bolu... Nie
            > przypuszczalam, ze poruszy to jakas strune... Moze kawy ku pokrzepieniu?

Kawy nie pijam, bo nie lubię. Superexpressu nie czytam, bo nie lubię, ale gdyby
            Ciebie to nie bolało, to byś się nie odezwała. Czyli moje pytanie było celne.
            • kitek1 muminka, jak gustlik.................... 30.08.03, 18:48
              dzialowa-celowniczka,
              w naszej zalodze bedzie:)
              • silverstone Re: muminka, jak gustlik.................... 30.08.03, 18:50
                raczej jak Szarik Kiteczku - ile bys nie gonil to i tak wroci...

kitek1 napisał:

> dzialowa-celowniczka,
                > w naszej zalodze bedzie:)
                • mama_muminka Re: muminka, jak gustlik.................... 30.08.03, 18:52
                  silverstone napisała:

> raczej jak Szarik Kiteczku - ile bys nie gonil to i tak wroci...
                  >
                  Silver, pociągasz mnie jak nikt inny :-PPPP
                  • silverstone Re: muminka, jak gustlik.................... 30.08.03, 18:54
                    Wiem ale to chyba da sie jakos uleczyc. Musisz tylko chciec! (choc nie wiem
                    kto inny bedzie chcial wysluchiwac Twoich komentarzy i jeszcze na nie
                    odpowiadac...)

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                    >
                    > > raczej jak Szarik Kiteczku - ile bys nie gonil to i tak wroci...
                    > >
                    > Silver, pociągasz mnie jak nikt inny :-PPPP
                    • mama_muminka Re: Silver jak Lidka.................... 30.08.03, 18:57
                      silverstone napisała:

> Wiem ale to chyba da sie jakos uleczyc. Musisz tylko chciec! (choc nie wiem
                      > kto inny bedzie chcial wysluchiwac Twoich komentarzy i jeszcze na nie
                      > odpowiadac...)

Silver, jestem tu tylko dla Ciebie.... :-)
                      • silverstone Re: Silver jak Lidka.................... 30.08.03, 18:58
                        no to juz akurat wiem postaraj sie wiec o troche mniej kaznodziejski ton!

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                        >
                        > > Wiem ale to chyba da sie jakos uleczyc. Musisz tylko chciec! (choc nie wie
                        > m
                        > > kto inny bedzie chcial wysluchiwac Twoich komentarzy i jeszcze na nie
                        > > odpowiadac...)
                        >
                        > Silver, jestem tu tylko dla Ciebie.... :-)
                        • kitek1 muminek inaczej, nie moze......................... 30.08.03, 19:00
                          przeciez to ten slynny donosiciel jest,
                          co wszystko wie najlepiej,
                          • mama_muminka Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:02
                            kitek1 napisał:

> przeciez to ten slynny donosiciel jest,
                            > co wszystko wie najlepiej,

Kituś, wiem to, co powinnam wiedzieć.
                            • silverstone Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:04
                              Oj cos mi sie wydaje, ze pewnie slyszysz glosy z kosmosu i wiesz jeszcze
                              wiecej!

mama_muminka napisała:
                              > Kituś, wiem to, co powinnam wiedzieć.
                              • mama_muminka Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:06
                                silverstone napisała:

> Oj cos mi sie wydaje, ze pewnie slyszysz glosy z kosmosu i wiesz jeszcze
                                > wiecej!

Ja tylko czytam to, co napisałaś :-))
                                • silverstone Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:10
                                  Powtarzasz sie jak na kogos tak oczytanego.

mama_muminka napisała:
                                  > Ja tylko czytam to, co napisałaś :-))
                                  • mama_muminka Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:11
                                    Jaśmin na plaży nie kwitnie, psychologia to nauka.
                                    • silverstone Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:13
                                      Tak - zwlaszcza jak sie kupuje podreczniki w tvshopach.

mama_muminka napisała:

> Jaśmin na plaży nie kwitnie, psychologia to nauka.
                                      • mama_muminka Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:14
                                        Silver, a Książki też są bardzo interesujące ... o Afryce :-)
                                        • silverstone Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:15
                                          Wiesz, jestes bardziej stukniety niz myslalam i to ostatni komentarz na
                                          dzisiaj.

mama_muminka napisała:

> Silver, a Książki też są bardzo interesujące ... o Afryce :-)
                                          • mama_muminka Re: donosicielom precz! 30.08.03, 19:17
                                            Nie jestem tym, o kim myślisz. Jak patrzę na siebie, to nadal jestem płcią
                                            żeńską.
                          • silverstone Re: muminek inaczej, nie moze.................... 30.08.03, 19:03
                            Nie Kitku - to Wszystkowiedzaca Wyrocznia! Przypadkiem tu zabladzila i
                            nawraca...

kitek1 napisał:

> przeciez to ten slynny donosiciel jest,
                            > co wszystko wie najlepiej,
            • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:49
              Mysle, ze bardzo lubisz i jedno i drugie. Tylko nadmiar kofeiny i bezbozna
              lektura potrafi spowodowac takie spustoszenia w organizmie. Czyli moje uwagi
              byly bardzo celne.

mama_muminka napisała:

>
              > Kawy nie pijam, bo nie lubię. Superexpressu nie czytam, bo nie lubię, ale
              gdyby
              >
              > Ciebie to nie bolało, to byś się nie odezwała. Czyli moje pytanie było celne.
              • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:52
                silverstone napisała:

> Mysle, ze bardzo lubisz i jedno i drugie. Tylko nadmiar kofeiny i bezbozna
                > lektura potrafi spowodowac takie spustoszenia w organizmie. Czyli moje uwagi
                > byly bardzo celne.

O mój organizm się nie martw, bo popełnisz kolejny błąd. Strzelałaś, ale
                niestety po raz kolejny było to pudło. Może silniejsze okulary?
                • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:57
                  Jak komus jest sadzone trafic, to i bez szkiel zrobi to idealnie. Gdybym nie
                  trafila - nie byloby reakcji, czyz nie?

mama_muminka napisała:
                  .
                  >
                  > O mój organizm się nie martw, bo popełnisz kolejny błąd. Strzelałaś, ale
                  > niestety po raz kolejny było to pudło. Może silniejsze okulary?
                  • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:58
                    silverstone napisała:

> Jak komus jest sadzone trafic, to i bez szkiel zrobi to idealnie. Gdybym nie
                    > trafila - nie byloby reakcji, czyz nie?

Uderz w stół, a nożyce się odezwą, czyż nie?
                    Tak było od początku.
                    • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 18:59
                      Uderz w stól, a wypłoszysz psa ogryzajacego kosci.
                      Tak bylo od Poczatku.

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                      >
                      > > Jak komus jest sadzone trafic, to i bez szkiel zrobi to idealnie. Gdybym n
                      > ie
                      > > trafila - nie byloby reakcji, czyz nie?
                      >
                      > Uderz w stół, a nożyce się odezwą, czyż nie?
                      > Tak było od początku.
                      • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 19:01
                        silverstone napisała:

> Uderz w stól, a wypłoszysz psa ogryzajacego kosci.
                        > Tak bylo od Poczatku.

Ty już nikogo nie musisz wypłaszać, przecież to zrobiłaś.
                        • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 19:05
                          I chwala Najwyzszemu!
                          Mysle, ze to powinno Ci wystarczyc za milion innych komentarzy, a jesli nie -
                          twoj bol...

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                          >
                          > Ty już nikogo nie musisz wypłaszać, przecież to zrobiłaś.
                          • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 19:07
                            silverstone napisała:

> I chwala Najwyzszemu!
                            > Mysle, ze to powinno Ci wystarczyc za milion innych komentarzy, a jesli nie -
                            > twoj bol...

Mam zabrać swoje zabawki i pójść do innej piaskownicy?
                            Oj, Silver, nie wyjdzie ....
                            • silverstone Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 19:09
                              Jasne, ze nie wyjdzie. Ty tu jestes od wchodzenia i wychodzenia.

mama_muminka napisała:

> silverstone napisała:
                              >
                              > > I chwala Najwyzszemu!
                              > > Mysle, ze to powinno Ci wystarczyc za milion innych komentarzy, a jesli ni
                              > e -
                              > > twoj bol...
                              >
                              > Mam zabrać swoje zabawki i pójść do innej piaskownicy?
                              > Oj, Silver, nie wyjdzie ....
                              • mama_muminka Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? 30.08.03, 19:11
                                Masz rację Silver, pojawiam się i znikam, zauważ kiedy?
                                • silverstone droga Iko... 30.08.03, 19:56
                                  Przyjrzyj sie uwaznie tej dyskusji. Jesli baby potrafia byc tak stukniete, to
                                  co tu dopiero mowic o facetach?
                                  Sorry, za zasmiecanie watka.
                                  Czytalam gdzies wiele razy, ze pierwszy powazny kryzys przychodzi w zwiazku po
                                  7 latach - moze to wlasnie to???
                                  pozdro
                                  J.
    • Gość: slimak Re: ON MNIE ZOSTAWIŁ I WYJECHAŁ, CO ROBIĆ? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 12:28
      ja bym poczekal na towim miejscu moze wyjechal na jakis czas wroci i bedize ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka