Gość: xp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 10:55 od 2tygodni budzę się co do minuty o tej samej godzinie (bez budzika) dziwne uczucie gdy spoglądam na zegarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: ustabilizowałem się w moich pobudkach IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 12:33 byc moze ktos ,kto wstaje o tej godzinie budzi cie ... Wstaje i mysli :Ciekwe czy X juz wstal? Ty odbierasz to i ...budzisz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ustabilizowałem się w moich pobudkach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 08:43 No! Zwłaszcza, ze kolega Men tak wcześnie wstaje, a jak nie śpi- to myśli bez ustanku :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ w łikiend nie myślę tak często, a jakby to Only 02.02.03, 08:53 powiedziała, biorę sie za pierwszy wazon z kwiatami, no i ze świeżą wodą, O !:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No! Zwłaszcza, ze kolega Men tak wcześnie wstaje, a jak nie śpi- to myśli bez > ustanku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: w łikiend nie myślę tak często, a jakby to On IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 09:05 Będziesz pachniał różami! Co za mężczyzna :) Czy w takim razie scedujesz myślenie na kogoś innego? Inaczej Iks nam się nie obudzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ budzenie iksika to akurat nie 02.02.03, 09:29 mój problem, O !:) p.s.: sprawdźcie miłe panie w kajeciku, Której z Was polecił dzisiejsze budzenie, przez telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: budzenie iksika to akurat nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 09:35 Sprawdziłam. Ja go dziś kładę spać, więc pobudka to nie moja działka. Dobrze, że mam harmonogram, inaczej pogubiłabym się w tym wszystkim. Tyle chętnych, i stale przybywa! :) A Ciebie kto dziś obudził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: też sprawdzę, n/txt :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 09:42 Kitka chyba z mety możemy wykluczyć. Sam pewnie śpi jeszcze w objęciach... No i jak tam, wiesz już?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp To Twoja robota Maryjko! IP: 212.244.174.* 02.02.03, 11:05 a ja nie zamawiałem na 6.45! :( w niedzielę!!! :) ale zasnąłem spowrotem i przyśniła mi się ta godzina Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Czym się rózni kobitka 02.02.03, 11:12 od babolinki - podpowiesz, to ja też odpowiem ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Kitka chyba z mety możemy wykluczyć. > Sam pewnie śpi jeszcze w objęciach... > No i jak tam, wiesz już?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czym się rózni kobitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 11:38 Nie wiem, to nie moja dziedzina badań naukowych. Ale podpytam kogo trzeba, może jego teoria chociaż w zarysie już gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: xp, a może 02.02.03, 11:39 sprawdź, komu bił dzwon ? bo dzwony zazwyczaj biją regularnie o tej samej porze ... Odpowiedz Link Zgłoś