the_dzidka 30.08.03, 21:18 Za parę godzin zostanę Ciocią!! Trzymajcie kciuki za Anę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Jest Maciuś!!!! :-)))))) 31.08.03, 20:29 Maciuś urodził się o 2:17 nad ranem dzisiaj (czyli 31 sierpnia), po 7 minutach skurczów partych :-) Ma 10 punktów, 51 cm i 3600 g. Tatuś przeciął pępowinę, Mamę boli tyłek, a Ciocia Dzidencja umiera z radości :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: No jest :-))) 31.08.03, 21:37 7 minut skurczów partych to tyle co nic, wiadoma część ciałą poboleć musi, a najważniejsze, że jest ich już troje (bez skojarzeń), i że wszyscy są zdrowi i szczęśliwi i w ogóle :-DDD Się cieszę ogromnie :-))) Wiem, Dzidziu, że usiłowałaś mnie obudzić tym SMS-em o 6 z kawałkiem rano, ale już nie spałam, bo po pierwsze ten piep... ten kogut darł dzioba, a po drugie Kotek przylazł również drąc pyszczydło, żeby go popieścić i iść z nim spać. Co uczyniłam, więc nie spałam, bo się nie dało :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 07:40 No to pogratuluj Anie od nas też ;-)) Choć ja bym wolała dziewczynke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 07:43 catalina1 napisała: > No to pogratuluj Anie od nas też ;-)) Choć ja bym wolała dziewczynke ;-) Wszyscy chcieliśmy dziewczynke, ale wiesz, jaka jest Ana. Zawsze pod prąd... ;-) A tak poważnie - to grunt, że wszystko poszło OK. I niech juz tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 15:46 Siostro Dzidencjo, doszłam nareszcie do siebie! Nie pamiętam czy Cię o to prosiłam, ale pewnie sama pamiętałaś, żeby złożyć jej gratulacje ode mnie. Niania z odbudowującym się mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś