Dodaj do ulubionych

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!

30.08.03, 21:18
Za parę godzin zostanę Ciocią!!
Trzymajcie kciuki za Anę :-))
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Jest Maciuś!!!! :-)))))) 31.08.03, 20:29
      Maciuś urodził się o 2:17 nad ranem dzisiaj (czyli 31 sierpnia), po 7 minutach
      skurczów partych :-) Ma 10 punktów, 51 cm i 3600 g. Tatuś przeciął pępowinę,
      Mamę boli tyłek, a Ciocia Dzidencja umiera z radości :-))))))))))))))
      • the_kami Re: No jest :-))) 31.08.03, 21:37
        7 minut skurczów partych to tyle co nic, wiadoma część ciałą poboleć musi, a
        najważniejsze, że jest ich już troje (bez skojarzeń), i że wszyscy są zdrowi i
        szczęśliwi i w ogóle :-DDD Się cieszę ogromnie :-)))

Wiem, Dzidziu, że usiłowałaś mnie obudzić tym SMS-em o 6 z kawałkiem rano, ale
        już nie spałam, bo po pierwsze ten piep... ten kogut darł dzioba, a po drugie
        Kotek przylazł również drąc pyszczydło, żeby go popieścić i iść z nim spać. Co
        uczyniłam, więc nie spałam, bo się nie dało :-DDD
      • catalina1 Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 07:40
        No to pogratuluj Anie od nas też ;-)) Choć ja bym wolała dziewczynke ;-)
        • the_dzidka Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 07:43
          catalina1 napisała:

> No to pogratuluj Anie od nas też ;-)) Choć ja bym wolała dziewczynke ;-)

Wszyscy chcieliśmy dziewczynke, ale wiesz, jaka jest Ana. Zawsze pod prąd... ;-)
          A tak poważnie - to grunt, że wszystko poszło OK. I niech juz tak zostanie.
      • the-niania-ogg Re: Jest Maciuś!!!! :-)))))) 01.09.03, 15:46
        Siostro Dzidencjo, doszłam nareszcie do siebie! Nie pamiętam czy Cię o to
        prosiłam, ale pewnie sama pamiętałaś, żeby złożyć jej gratulacje ode mnie.

Niania z odbudowującym się mózgiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka