Dodaj do ulubionych

Nocna zmiana

30.08.03, 23:03
babki się wykłóciły,można teraz o pierdołach
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:07
      To dawaj, zaczynamy :-)
      • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:09
        męczy mnie bieganie do kibla
        • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:14
          to weź sobie pokój koło wc :-)
          • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:16
            tutaj panuje demon-kracja
            • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:18
              demony opanowaly wc? wolaj egzorcyste!
            • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:18
              to zajmij najlepszą pozycję przez zasiedzenie :-)
              • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:19
                samanta, po co egzorcysta? wystarczy ajax :-)
                • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:22
                  Gość portalu: on napisał(a):

> samanta, po co egzorcysta? wystarczy ajax :-) Lepszy bedzie w tym
                  miejscu"syf" Tfu, Cif!
                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:24
                    samanta, cif oxy gel? a może zwyczajny domestos wystarczy?
              • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:20

> to zajmij najlepszą pozycję przez zasiedzenie :-)

trochę tam śmierdzi
                • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:21
                  wiec uzyj sprayu"wonodorze"
                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:22
                    Gość portalu: samanta napisał(a):

> wiec uzyj sprayu"wonodorze"

a kto będzie badania przeprowadzał?
                    • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:23
                      chcesz sie w doktora bawic swirze czy jak?
                      • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:24

> chcesz sie w doktora bawic swirze czy jak?

ja tylko sprawdzam,czy piąte piwo smakuje tak samo jak czwarte
                        • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:25
                          szóste piwo smakuje tak samo jak i siódme :-)
                          • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:27

> szóste piwo smakuje tak samo jak i siódme :-)

myślę,że wyciągasz pochopne wnioski
                            • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:27
                              ja nie wyciągam, ja piję :-)
                        • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:25
                          jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide spac!

;)
                          • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:28

> jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide spac!
                            >
                            > ;)

mimo wszystko miło było pogadać z NORMALNĄ
                            • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:30
                              schizo69 napisał:

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                              >
                              > > jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide spac!
                              > >
                              > > ;)
                              >
                              > mimo wszystko miło było pogadać z NORMALNĄ
                              ****Normalna inaczej....;)))))) czolko !!!
                              • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:32

> schizo69 napisał:
                                >
                                > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                > >
                                > > > jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide spac!
                                > > >
                                > > > ;)
                                > >
                                > > mimo wszystko miło było pogadać z NORMALNĄ
                                > ****Normalna inaczej....;)))))) czolko !!!

a i tak nauczycielek nie lubię!!!
                                • Gość: samanta Re: Nocna zmiana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 23:34
                                  schizo69 napisał:

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                                  >
                                  > > schizo69 napisał:
                                  > >
                                  > > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide spac!
                                  > > > >
                                  > > > > ;)
                                  > > >
                                  > > > mimo wszystko miło było pogadać z NORMALNĄ
                                  > > ****Normalna inaczej....;)))))) czolko !!!
                                  >
                                  >
                                  > a i tak nauczycielek nie lubię!!! Ja wlasciwie tez:-P
                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:35

> schizo69 napisał:
                                    >
                                    > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                    > >
                                    > > > schizo69 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > jestes nienormalny wiec nie bede dluzej z toba gadac i ide
                                    > spac!
                                    > > > > >
                                    > > > > > ;)
                                    > > > >
                                    > > > > mimo wszystko miło było pogadać z NORMALNĄ
                                    > > > ****Normalna inaczej....;)))))) czolko !!!
                                    > >
                                    > >
                                    > > a i tak nauczycielek nie lubię!!! Ja wlasciwie tez:-P

a mówią,że tylko ja jestem nienormalny
                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:36
                                    a ja właściwie to je chyba lubię :-)
                                    • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:37

> a ja właściwie to je chyba lubię :-)

a to już Twój problem
                                      • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:37
                                        no problem :-)
                                        • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:38

> no problem :-)

tak się tylko wydaje
                                          • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:39
                                            eee, nie wydaje się :-)
                                            • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:41

> eee, nie wydaje się :-)

spróbuj mistrzu,a przekonasz się jaką cudowną radę Ci dałem
                                              • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:44
                                                ale nauczycielki stawiają pały :-) tylko nie myśl o TYM :-)
                                                • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:45

> ale nauczycielki stawiają pały :-) tylko nie myśl o TYM :-)

to robią wszystkie,ale nauczycielki pod sufitem mają,sorry nic nic nie mają
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:47
                                                    bo mają wysoki wzrost :-)
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:49

> bo mają wysoki wzrost :-)

porost,czy zarost chyba?
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:51
                                                    czy porost, czy zarost i tak się depilują :-)
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:54

> czy porost, czy zarost i tak się depilują :-)

w takim razie do boju!
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:55
                                                    do zdobyczy!
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:00

> do zdobyczy!

kości zostały rzucone
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:01
                                                    a rubikon kiedy przekroczony?
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:07

> a rubikon kiedy przekroczony?

czy normalny świr może to wiedzieć?
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:08
                                                    normalny świr może nie, ale czy świrnięty, to ja nie wiem?
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:12

> normalny świr może nie, ale czy świrnięty, to ja nie wiem?

nie uważałem na lekcjach ze starożytności
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:14
                                                    ale antyk przeminął :-) dzień dzisiejszy się kłania
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:17

> ale antyk przeminął :-) dzień dzisiejszy się kłania

uff ulżyło!!!
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:18
                                                    spuść wodę :-)
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:20

> spuść wodę :-)

jeszcze się samokontroluje
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:22
                                                    ja myślę :-)
                                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 31.08.03, 00:23

> ja myślę :-)

myślenie ma wielką przyszłość
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:24
                                                    przyszłosć to potęga?
                • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:23
                  to wyczyść i smrodek zniknie :-)
                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:25

> to wyczyść i smrodek zniknie :-)

nie po to płace,żeby jeszcze sprzątać
                    • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:26
                      płacz, płać i wymagaj :-)
                      • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:29

> płacz, płać i wymagaj :-)

więc wróciliśmy do punktu wyjścia
                        • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:35
                          ale teraz ruszysz z kopyta :-)
                          • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:36

> ale teraz ruszysz z kopyta :-)

ostatni jestem na polu boju
                            • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:38
                              ostatni sprawiedliwy?
                              • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:40

> ostatni sprawiedliwy?

wszystkie pojeby już spią
                                • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:41
                                  co racja, to racja :-)
                                  • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:43
                                    jednak nie do końca,ja jednak cały czas czuwam
                                    • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:45
                                      nocna zmiana z obchodem?
                                      • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:48

> nocna zmiana z obchodem?

ktoś tym burdelem musi kierować
                                        • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:49
                                          w burdelu zawsze był porządek, dbała o to zawsze burdel-mama :-)
                                          • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:51

> w burdelu zawsze był porządek, dbała o to zawsze burdel-mama :-)

w takim razie jestem burdel -tatą
                                            • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:51
                                              a burdel-alimenty płacisz?
                                      • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 23:48
                                        sorry, ze tak sie domyslam, ale czy swir, czyli schizol nie byl juz kiedys na
                                        tronie, tfu, na sedesie???
                                        • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:50
                                          tron to tajemnica poliszynela :-)
                                          • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 23:52
                                            to niech bierze szczotka klozetowa, tfu, berlo do reki i niech sprzata, tfu,
                                            rzadzi.....
                                            • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:53
                                              rządzi zawsze szalet-mama, tfu, królowa :-)
                                              • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 23:56
                                                klozet mama, tfu, poszla za jajka sie wziasc, tfu, na jajkach
                                                posiedziec....schizole, tfu, trutnie rzadza....
                                                • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:00
                                                  tfu, rewolucja była, teraz żądzi oligarchia, tfu....
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:02
                                                    a co?? owsiki sie zbuntowaly???
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:04
                                                    folwark zwierzęcy :-) świnie do koryta, tfu, do władzy :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:09
                                                    no i teraz wszyscy dostana po rowno:
                                                    schizol berlo, owsik gowno....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:11
                                                    równo już było, teraz według widzimisię :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:12
                                                    problem w tym, czy misia to widzi.....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:15
                                                    czy misi się widzi? a co?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:20
                                                    ja tam nie wiem, zalezy pewnie czy misia cos pila i ile....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:21
                                                    jak piła, to padła, jak andzia w ogródku.... piwnym :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:25
                                                    niestety nie znam tej andzi z ogrodka....piwnego...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:26
                                                    nie znasz, bo padła :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:28
                                                    w sumie jaki problem, jedna andzia mniej, jedna wiecej....swiat jest pelen
                                                    andziow...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:29
                                                    andzia tam, andzia tu, aż strach konserwę otworzyć :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:31
                                                    no nie ma to jak swieze potrawy ze stoiska....zawsze mozna pomacac, i sprawdzic
                                                    czy to andzia...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:32
                                                    andzia do macania?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:33
                                                    no jak namacasz andzie, to tez masz problem, bo andzia macana nalezy do
                                                    macanta...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:34
                                                    andzia pierwszego sortu?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:41
                                                    no importowana ze wschodu...nie wybrzydzaj...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 09:01
                                                    krawsiwaja dziewoczka, tfu, nadobna andzia zza buga?
                                        • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:52
                                          Gość portalu: only napisał(a):

> sorry, ze tak sie domyslam, ale czy swir, czyli schizol nie byl juz kiedys na
                                          > tronie, tfu, na sedesie???

odezwała się mama_muminka
                                          • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 23:54
                                            sorry, ale chyba nie donosilam tej ciazy, i to musial byc jakis poroniony
                                            pomysl z tym muminem....
                                            • schizo69 Re: Nocna zmiana 30.08.03, 23:57
                                              Gość portalu: only napisał(a):

> sorry, ale chyba nie donosilam tej ciazy, i to musial byc jakis poroniony
                                              > pomysl z tym muminem....

i wszystko wróciło do normalnej formy,znaczy się anormalnej
                                          • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 23:54
                                            a kto to jest?
                                            • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 23:57
                                              kto??? mumin??
                                              • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:01
                                                mumin i jego matka :-)
                                                • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:04
                                                  ha, widze ze mnie w mumina chcecie wrobic....
                                                  toc ja nawet i urojonej ciazy nie mialam, a matka przelozona muminka ani, no
                                                  tego z kalkuty teresa nie mam zamiaru zostac....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:05
                                                    to mumin wiatropylny? a kim jesteś?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:07
                                                    kto pyta nie bladzi,
                                                    pytanie tylko kto pyta....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:09
                                                    trafiłaś w dziesiątkę, bo pyta pytacz :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:11
                                                    prawdziwy polityk nigdy nie mowi "tak"
                                                    wiec odpowiem "moze".....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:11
                                                    dyplomacja nie jest ci obca :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:14
                                                    niestety, nie przyjaznimy sie...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:16
                                                    z dyplomacją?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:19
                                                    a o czym my tu gadamy tak w ogole?
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:20
                                                    o wiatropylnych :-) albo o dyplomacji? sam już nie wiem :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:26
                                                    no tak, to tak zawsze jak sie robi tysiac rzeczy na raz....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:27
                                                    zaraz, jakie tysiąc, a jeszcze jedna? :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:29
                                                    ik ben bezig, heel bezig, meneer Hij...
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:31
                                                    to i tak tylko nocna zmiana :-)
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:35
                                                    no i cala noc zamierzasz tak przegadac???
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 00:35
                                                    nie :-) a ty?
                                                  • Gość: only Re: Nocna zmiana IP: *.kabel.telenet.be 31.08.03, 00:40
                                                    ja tam mam zajecie....
                                                  • Gość: on Re: Nocna zmiana IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 09:02
                                                    ja też mam zajęcie, ale czy tu, czy tam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka