Dodaj do ulubionych

...Czułłe słówka...

IP: 195.205.73.* 02.01.02, 08:07
...poszeptajmy...
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:24
      a jakie to sa czule???? Znam kilka slowek, ale nie jestem przekonany, cz beda
      one piescic Twoje ucho! :o)))
      • Gość: Loreline Re: ...Czułłe słówka... IP: 195.205.73.* 02.01.02, 08:26
        ...zaszeptaj zatem...powiem Ci...czy są...
        • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:28
          kurwa mac!
          • Gość: Loreline Re: ...Czułłe słówka... IP: 195.205.73.* 02.01.02, 08:30
            czy spadło Ci dzis coś ciężkiego...na głowę...???
            • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:31
              nie - ale to najczulsze ze slowek ktore znam!
              • Gość: mina Re: ...Czułłe słówka... IP: *.turboline.skynet.be 02.01.02, 08:34
                marys oplulam se monitor przez ciebie
                • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:37
                  Witaj ciotka! Kup sobie monitor z wycieraczkami! Ja juz mam taki, bo na widok
                  kilku nickow tutaj zaczynam spluwac!
                  • Gość: mina Re: ...Czułłe słówka... IP: *.turboline.skynet.be 02.01.02, 08:40
                    to pluj woda tak jak ja plunelam, umyje sie przy okazji:)))
                    • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:46
                      obawian sie , ze przy zbyt duzej czestotliwosci spluwania, moze dojsc do
                      zwarcia w obwodach elektronicznych monitora. Szkode, ze przez te szybke nie
                      mozna dac w ryja! :o)))
                      • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 08:48
                        ...taak...?
                        ...i komu walnąłbyś...???
                        • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:25
                          niech to pozostanie moja slodka tajemnica!
                          • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:25
                            ...no chyba nie mi...bo zaczynam się już Ciebie...obawiać...
                            • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:35
                              i slusznie. Zawsze bedziesz przygotowana na nieznane :o)))
                              • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:36
                                ...Mario-uszku...dlaczego ...taki jesteś...???
                                • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:40
                                  Jaki jestem koteczku?!?!
                                  • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:41
                                    ...chwilami...okropny...!
                                    • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:42
                                      Laskawa jestes :o))) A ja sie tak staram stale byc okropny !!! :o(((
                                      • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:43
                                        ...no to już Cię nie lubię...!
                                        • Gość: mina Re: ...Czułłe słówka... IP: *.turboline.skynet.be 02.01.02, 10:47
                                          ach tam, pierdolenie. marys jest slodki.
                                          • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:00
                                            Ciotko,
                                            najslodszy jestem, gdy w oparach alkoholu Witkacego z pamieci cytuje! Musisz to
                                            kiedys przezyc :o)))
                                            • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:03
                                              Przyłączę się do Ciotki...by ujrzeć i usłuszeć artystyczną duszę Mario...
                                              ...Mario...czy będe mogła...?
                                              • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:05
                                                Owszem- tylko nie wiem, czy Twoja skromnosc, lagodnosc, subtelnosc beda w
                                                stanie zniesc napierdolonego Mario z gitara w rece!
                                                • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:06
                                                  ...hm...to mam nie słuchać...???
                                                  ...nie chcesz...???
                                                  ..no to nie...!
                                                  • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:12
                                                    I tak mnie nie sluchasz! Gdzies tam piszesz, ze juz nie lubisz!
                                                    No i obawialem sie tylko, by sluchanie mnie w stanie kompletnego nawalenia, nie
                                                    spowodowalo u ciebie niekontrolowanych odruchow. amietaj- wszystko na Twoja
                                                    odpowiedzialnosc!
                                                  • mag_nolia Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 11:15
                                                    ...hm...hipnotyzujesz swym śpiewem...,że ludzie kontrolować
                                                    się...przestają...???
                                • ja_nek Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 10:58
                                  Wreszcie, ktoś szepcze. Szept gładzi me uszy, łaskocze...

Pozdrowienia
                                  Janek
                                  • Gość: trapszo Re: ...Czułłe słówka... IP: 62.144.187.* 02.01.02, 20:46
                                    No i znowu tworczosc idioty, grafomana, blazna i buraka Mario2.
                                    Nic tylko poczytac i podziwiac.

Pozdrawiam
                                    • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 21:13
                                      Pajacyku,
                                      mam dla Ciebie propozycje. Powies sie albo odpierdol odemnie! Nie bede tutaw
                                      wspominal twoich pseudointelektualnych popisow. Wiem, ze tego nie chciales, ale
                                      na nic wiecej Cie nie stac. We mnie budzisz tylko pusciutki smiech. Powiedz,
                                      czy trzeba skonczyc jakas specjalna szkole dla matolow, by stac sie podobnym
                                      Tobie?
                                      Swoja droga proponuje przejazd pare km dalej na zachod. Ciotka mina z radoscia
                                      zamknie cie w swoim laboratorium i zrobi na tobie, jako przykladzie klinicznego
                                      idioty- doktorat.
                                      • Gość: trapszo Re: ...Czułłe słówka... IP: 62.144.177.* 02.01.02, 22:18
                                        Idiota to jestes Ty. Mina powinna na Tobie zrobic jakies doswiadczenie. Jezeli
                                        jej sie uda to bedzie sukces naukowy. Oraz polepszenie przecietnej forum.

Pozdrawiam
                                        • mario2 Re: ...Czułłe słówka... 02.01.02, 22:24
                                          Jakiej przecietnej? jakie polepszenie. Czy moglbys swoje wypowiedzi formulowac
                                          w taki sposob, ze przecietny idiota moglby zrozumiec o co tobie chodzi? Czy
                                          moze to juz za wyskoki poziom?
                                          Moja rada- przenies sie na Forum osla lawka- tam niczym nie bedziesz sie
                                          odroznial od tlumow podobnych do ciebie kalek umyslowych!
    • kitek1 forum swiateczne wraca do normy 02.01.02, 22:21
      po obludnej przerwie swiatecznej,
      • mario2 Re: forum swiateczne wraca do normy 02.01.02, 22:24
        :o)))
        • mina.mina Re: forum swiateczne wraca do normy 02.01.02, 23:52
          marys, kurwa, ja to musze zobaczyc - znaczy sie ciebie napierdolonego z gitara
          i cytujacego witkacego. jak ja sie napierdole, to moge odjebac pantomime pod
          twoja melorecytacje:)))
          • Gość: EF Re: forum swiateczne wraca do normy IP: *.fnet.pl 02.01.02, 23:57
            Przy tym waszym poetyckim słownictwie nie zacina WAM się klawiatura?
            • o+o-o Re: forum swiateczne wraca do normy 03.01.02, 00:09
              Ty jestes nowy, to widac , ona pisze cipa a nie glowa, to tak tylko jakbys
              potrzebowal jej na przyszlosc
              O:)
              • mario2 Re: forum swiateczne wraca do normy 03.01.02, 08:51
                Przynajmniej nie onanizuje sie podczas pisania- jak ty zwykles to czynic. No i
                wymiary twego kutasika nie pozwalaja na pisanie nim. Chyba ze Brailem!
                • Gość: samanta mario IP: *.bci.net.pl 03.01.02, 18:05
                  Marys jestes zajebisty!Rzelismy tu jak konie z Twojego dialogu!:)
                • o+o-o Re: forum swiateczne wraca do normy 03.01.02, 19:04
                  mario2 napisał(a):

> Przynajmniej nie onanizuje sie podczas pisania- jak ty zwykles to czynic. No i
                  > wymiary twego kutasika nie pozwalaja na pisanie nim. Chyba ze Brailem!

Czy ty sie nie powtarzasz, gdy czujesz mocz?

o:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka