mag_nolia 02.01.02, 08:33 ...mocną słodką...ze śmietanką... ...bo zimno...i spać sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: ...pijemy kawę... IP: *.turboline.skynet.be 02.01.02, 08:36 a mnie sie spac nie chce, wstalam wlasnie niczym maryjka rzeska i radosna, bo zara jade po porzadna komode i skonczy sie stracanie rzeczy z polek przez moje p.t. koty:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...pijemy kawę... 02.01.02, 08:38 ...Mina...zatem kiedy wybierasz się do Bizia...na Pola Elizejskie...??? ...ucałuj go ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ...pijemy kawę... 02.01.02, 08:38 Znajac Ciebie potrwa to 2 tygodnie i koty znow beda mialy zabawe :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: ...pijemy kawę... 02.01.02, 10:02 mag_nolia napisał(a): > ...mocną słodką...ze śmietanką... > ...bo zimno...i spać sie chce... witaj Magnolia ;) jak bylo na nartach? a kawe to dzis poprosze czarna i baaaardzo mocna ;))) bo musze sie obudzic wreszcie w...Nowym Roku najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...pijemy kawę... 02.01.02, 10:05 ...cześć...! ...nie pojechałam..., nie dali mi urlopu... Gdzie balowałaś...31-go...??? Odpowiedz Link Zgłoś