IP: *.rsk.pl 03.01.02, 00:09
Warszawiacy mają to do siebie, ze nigdy nie podają numerów kierunkowych,bo to
jest zajebiscie oczywiste, jesli Stere Miasto to tez oczywiście w W-wie,a jak
Aleje to muszą być Jerozolimskie bo innych w całej Polsce nie uswiadczy do
kurwy nędzy.Co wy wszyscy ze stolycy czy jak?
Obserwuj wątek
    • yess Re: Wwy 03.01.02, 00:11
      no ja jestem. a cos nie tak?
      • czort Re: Wwy 03.01.02, 00:12
        a ja nie jezdem, cos nie tak?
    • Gość: Dude Re: Wwy IP: *.rsk.pl 03.01.02, 00:17
      niee, wszystk0o git:)tylko dla kogos spoza pewne rzeczy nie są tak oczywiste, ale
      tak juz chyba musi być.
      • yess Re: Wwy 03.01.02, 00:26
        grypsujesz?
        • mina.mina Re: Wwy 03.01.02, 00:31
          czesc maz! co ty teraz na dziwki do wawy jezdzisz?????
          • Gość: onlyanka Re: Wwy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 05:41
            matko Mino, wiec wytlumasz temu durniowi Dude, ze kierunkowy zawsze i wszedzie
            jest ten sam: 1033!!!!!!!!!!!!
            • anka1 Re: Wwy 03.01.02, 08:20
              precz z monopolem! chyba ze to spirytusowy:) oprocz TP SA jeszcze 1044 jest!
            • mario2 Re: Wwy 03.01.02, 08:35
              Kobiety nie kompromitujcie sie! Te numery ktore podalyscie to prefixy, czyli
              numery pozwalajace na wybor sieci miedzymiastowej!

Kierunkowy do Wa-wy to 022
              • anka1 Re: Wwy 03.01.02, 08:43
                slowo daje nie wiedzialam cha cha!
                • mario2 Re: Wwy 03.01.02, 08:47
                  ostatnio bardzo czesto czegos nie wiesz, a wtracasz swoje 3 grosze nie
                  doczytujac do konca o co chodzi! Autor wyraznie pisal o nr kierunkowym. Ty
                  odpowiadalas prefixem! Kwestia wiedzy, czy niewiedzy na pewno to nie jest!

Dude napisal:
                  Warszawiacy mają to do siebie, ze nigdy nie podają numerów kierunkowych,bo to
                  jest zajebiscie oczywiste, jesli Stere Miasto to tez oczywiście w W-wie,a jak
                  Aleje to muszą być Jerozolimskie bo innych w całej Polsce nie uswiadczy do
                  kurwy nędzy.Co wy wszyscy ze stolycy czy jak?
                  • anka1 Re: Wwy 03.01.02, 08:51
                    a Ty ostatnio niczego nie rozumiesz. a juz szczegolnie tego ze jak powiedzial
                    Kitek uwaga cytuje moze niedokladnie ze od <dydaktycznego smrodu> ta ja tu
                    jestem.
                    • yess nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 08:51
                      • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 08:54
                        Nie tylko od tego i nie wykrecaj Kitka do gory ogonem! Walnelas gafe- tak
                        trudno sie do tego przyznac?
                        • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 08:58
                          ja nic nie wale bo nie jestem mezczyzna:) i nie pisalam do Dude tylko do Only
                          jasne? teraz rozumiesz?
                          Yessinka ja sie nie kloce. tylko dzialam ostatnio na Mario jak Mackie wiec
                          jakos na to bede reagowac bo sie Mu nie dam!cha cha!
                          • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:03
                            nie pochlebiasz sobie. Dzialasz na mnie jak miotajacy sie arlekin!

Co do wpisu, przeczytalas tylko ostatni wpis Only nie czytajac calego watku?
                            Wspaniala metoda, ale tak dyskutowac sie nie da. Wybiorczosc godna Swiadkow
                            Jehowy!
                            • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:08
                              arlekinem nie jestem raczej Kolombina jesli juz:) swiadkiem Jehowy toze nie.
                              taoista mein Herr:) na padaczke tez nie choruje wiec sie nie miotam. na miot
                              jestem za stara:)
                              • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:11
                                pozostaje ci wiec zakon. Kapucynek bosych!
                                • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:16
                                  oho widze ze zaczynasz juz o mnie z malej litery pisac tak daleko to zaszlo:)
                                  czemu nie kapucynki to sympatyczne malpki. zawsze mi sie pan Nilsson z Pippi
                                  Langstrumpf podobal!:)
                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:17
                                    wiec sympatia do trapszo miala swoj pierwowzor! Niestety Trapszo nie dorasta mu
                                    do piet, a na bezrybiu i rak ryba!
                                    • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:19
                                      Trapszo znam dluzej niz Ciebie. kapucynki nie przypomina:)
                                      • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:21
                                        mowilem juz, ze przypomina pantofelka. Swym niezwyklym polotem umyslowym! :o)))
                                        • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:23
                                          nie kazdy ma talent jak Mario:) moze sa inne zalety oprocz umiejetnosci
                                          dokopywania ludziom.
                                          • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:24
                                            ludziom nie dokopuje.... tylko takim, co sie za nich podaja!
                                            • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:31
                                              nie zmienisz faktu ze ja, Trapszo i jeszcze pare Osob ktorych nie znosisz nimi
                                              jestesmy.
                                              wsciekaj sie dalej. wiesz dobrze ze mam nad Toba przewage bo ja wiem jak Ty
                                              wygladasz a Ty nie wiesz. i cos mi sie zdaje ze da liegt der Hund begraben.
                                              przepraszam jesli zrobilam blad dopiero sie ucze:)
                                              ps. oczywiscie nie ludze sie ze chcesz wiedziec jak wygladam.
                                              • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:34
                                                nie chce wiedziec! Po chuj mi wiedza z zakresu czarnej magii???
                                                Co do moich zdjec, jest kilka osob, ktore dostaly moje fotki na cale miesiace
                                                przed impreza i nastepujacej po niej dawce Twojej samowoli.
                                                Co do Trapszo- chuj mu w dupe! Jak bedzie swoj bezzebny ryj trzymal na klodke i
                                                niewpierdalal sie do mnie nawet gnoja nie zauwaze!

Czy Ty nasz kompleksy na tle wygladu? Cos mi sie zdaje ze tak!
                                                • woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? 03.01.02, 09:39
                                                  Aniu i Mario prze�pijcie się ze sobš, dla zdrowia psychicznego ogółu.
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 09:41
                                                    a po cholere. Szkoda alkoholu!
                                                  • woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 09:46
                                                    no to Mario może konia by� sobie przynajmniej zwalił, bo przeginasz.
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 09:49
                                                    wyroslem juz z zabaw Twojego wieku:o)))

P.S. Co przeginam jak nie wale? :o)))
                                                  • woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 09:55
                                                    Cokolwiek mu�lisz o Ani to jest inny sposób by to wyrazić. Jest pewna różnica międzu Anka1 a MENdš, Mario i miło by było gdyby� tę różnicę dostrzegł.
                                                    ;-]
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 09:57
                                                    niestety - ona nie dostrzega. Moze nie chce, moze nie potrafi! Sama doprasza
                                                    sie o kije samobije!
                                                  • Gość: woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland IP: *.scm.de 03.01.02, 10:08
                                                    ...a Ty bidaka musisz jej dołożyć jak burkowi po plecach? Mario, jak Ci nie wstyd.
                                                    NA KOLANA
                                                    i prosić Ankę o przebaczenie. Ksišżkę pożyczyć, statystykę jej podwyższyć i z kwiatkiem w zębach, ale to już!!!!
                                                    A Maryjkę jak przyzwoitkę ze sobš zabrać i MENdę do bagażnika, przyda się bo zima sroga. jak zasypie pod Zambrowem, to się chłopak za od�nieżanie we�mie, w końcu pożytek będzie jaki�.
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:12
                                                    Kochany Wolandzie,
                                                    trafiles jak kula w plot. Przykula sie Anka do mnie z nekrologiem Trapszo w
                                                    zebach, to moze jej zostanie udzielona audiencja. Ja z zasady nie przepraszam.
                                                    Szczegolnie wtedy, gdy mialbym za co!
                                                  • woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:24
                                                    a to ja przepraszam...
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:34
                                                    a za co??? :o)))
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:45
                                                    Woland dziekuje! nie bron mnie bo sie narazisz i Ciebie bedzie tepil!
                                                    p.s. niczyich nekrologow nie bede tworzyc w przeciwienstwie do Mario ja zyje i
                                                    pozwalam zyc innym .
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:47
                                                    wegetowac. Osobniki pozbawione mozgu wegetuja kolezanko. Vide- Trapszo!
                                                  • woland? Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:47
                                                    to był cytat. zapytaj Rońki to ci powie z czego.
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:49
                                                    Woland posluchaj mojej rady dobrze Ci radze:)
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:51
                                                    Sluchaj Woland sluchaj- wpadniesz jak Tapszo! :o)))
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:52
                                                    brawo widze postepy skoro Trapszo zaczyna byc zalowany:)
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:54
                                                    w polaczeniu z Toba wszystko jest zalosne!
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 10:56
                                                    w takim razie dlaczego laczysz sie ze mna w necie o Zalosny?
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 11:01
                                                    Bledna teza- ja sie od wszystkiego co z Toba zwiazane dystansuje.!
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 11:06
                                                    w takim razie po co znow sie odzywasz? jak dystans to dystans! juz Ci w
                                                    poniedzialek napisalam zebys mojej osoby na forum nie zauwazal.
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 15:22
                                                    osoby?? to duze slowo! Ja zauwazam tylko..... smrod dydaktyczny!
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 15:38
                                                    <the rest is silence>
                                                  • yess wy sie jeszcze 03.01.02, 15:40
                                                    nawalacie? macie zdrowie. moze po cukierku?
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 15:41
                                                    "sound off silence?" Nie za mloda jestes by sie o tej muzyce wypowiadac???
                                                  • anka1 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 15:54
                                                    ktos tu mi analfabetyzm zarzucal. napisze jeszcze raz <the rest is silence> W.
                                                    Shakespeare.
                                                    Yesska tym optymistycznym akcentem koncze. parol :)))
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 15:58
                                                    nie chce mi sie z toba gadac....
                                                  • Gość: kakadoo Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 17:35
                                                    Maryś, pewnie mi powiesz zebym nie pchała nosa w nie swoje sprawy itd w tym
                                                    stylu a jutro się ze mną nie przywitasz, ale czy Ty nie masz nic lepszego do
                                                    roboty niz się wyzwierzać na Ance1 że pomyliła prefix z kierunkowym, do czego
                                                    sie z uśmiechem przyznała? Onlyanii jakoś się nie czepiasz, a top ona pierwsza
                                                    przykwasiła. I dobrze, nic się przecież nie stało. A co do zarzutu, ze Anka1
                                                    dopisała sie tylko do ostatniej wypowiedzi, to przecież tu normalne i często
                                                    spotykane. Ty tez to stosowałeś wielokrotnie...

Jezoo, to co iszesz nudne jest jak flaki z olejem... przykro czytać, więc sobie
                                                    daruję

pozdrowionka dla Ciebie i Maryjki subtelnej blondynki :-)
                                                  • mario2 Re: nie kloccie sie bo i po co ? Woland 03.01.02, 19:39
                                                    wlasnie, ze sie jie oprzyznala, i je3szcz e ze mnie glupka ROBIC CHCIALA! :O)))
                                                    Nieladnie. A ze Cie usciskam i ucaluje- masz racje :o)))
    • karina_17 NIE 03.01.02, 19:09
      Ja jestem z NS , ale za dwa lata........... pewnie będę z W-wy
      • Gość: xpOver ReNIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:21
        Pozwolę sobie przesłać gorące pozdrowienia z nadmorskiego kurortu Mokotów
        kierunkowy 0 609
        lub jak w całej Polsce 0 22!
        • mario2 Re: ReNIE 03.01.02, 19:33
          xp-cos tam- kurwa, gdzie Ty tu morze widzisz?

Karinka- to bedziewa razem nowe w Stolycy!
          • Gość: XpOver Re: ReNIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:39
            W herbicie z ironii
            • mario2 Re: ReNIE 03.01.02, 19:43
              i ronja sie z tego smieje :o))) Ja tez. Tym bardziej, ze jutro, jesli nie
              zdezerterujesz, doprowadze Cie do nieistnienia :o)))
              • Gość: Dude Re: ReNIE IP: *.rsk.pl 04.01.02, 19:25
                mario thx ,
                tak jusz jest , ze fshystkie baby (ups, sorry:))obarczają wszystkich wokól za
                swą niewiedzę, ale widocznie tak juz musi być.
    • Gość: Dude Re: Wwy IP: *.rsk.pl 04.01.02, 19:31
      no więc, jak to jest z Wami?heh?
      uszanujcie jakąś sierotkę z zapiziałej wiochy, która obskoczy wszystkie stare
      miasta w poszukiwaniu czegośtam, zanim sie zorientuje i ...albo wykręci 0-22
      ect ect:)))
      PZDR serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka