romy_sznajder 10.04.08, 15:28 www.egoisci.pl/3884/kreacje_dziennikarek/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romcia.p Re: Torebka Moniki Olejnik 10.04.08, 15:52 ale że co?że brzydka? ;) połączenie kolorystyczne u Kolendy Zaleski wg mnie straszne a to coś co trzyma w łapce Grabarczyk też mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Torebka Moniki Olejnik 10.04.08, 16:06 nie, nie brzydka. dziwna. inna. zwracajaca uwage. oryginalna. od razu sie zastanawiasz, co to jest. jak toto wyglada na ramieniu. no i jak malo wazna wydaje sie kiecka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Torebka Moniki Olejnik 10.04.08, 16:08 tTak, Kolenda - daltonistka. Grabarczyk w calosci jest niezla, i Sadowska tez. Sadowka ma cos rasowego w sobie. Na Mlynarska patrzec nie moge, te minki.... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Torebka Moniki Olejnik 10.04.08, 20:41 mi sie nie podoba ciekawe ile wazy taka obrecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.wet Re: Torebka Moniki Olejnik 11.04.08, 01:25 Olejnik mi się podoba w tej sukience, sukienka niczym A.Jolie z "Alexandra" ;-) torebka inna, taka na wyjście i to na raz raczej ;- ) Kolenda - Zaleska w tej sukience kojarzy mi się z satynową pościelą ;-) no i ta torebka ;-) Za to Grabarczyk chyba przy makijażu miała okularki od solarium, bo wygląda jak miś panda troszkę ;-) Mdła ;-) Zreszta, jak i reszta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś