Dodaj do ulubionych

Cholera, kobitki, znowu będziecie pstrykac zdjęcia

04.01.02, 15:14
w Vikingu i rozsyłać każdemu z Forum, kto będzie chciał, kurde !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Cholera, kobitki, znowu będziecie pstrykac zdjęcia 04.01.02, 15:16
      ooooooooo wypraszam sobie! ja tam moich nikomu nie chciałam dawać!!!!! a poszły w świat!

kocur1 napisał(a):

> w Vikingu i rozsyłać każdemu z Forum, kto będzie chciał, kurde !!!!!!!!

• mathildae Re: Cholera, kobitki, znowu będziecie pstrykac zdjęcia 04.01.02, 15:16
      noooo, to masz kocur powod do stresu, prawda? ;-))
      • kocur1 Re: mathi 04.01.02, 15:18
        Dzień dobry Pani Mąciwodo :)
        Dzisiaj jestem jak aniołek, nie da rady drażnic się ze mną
        • mathildae Re: kocur 04.01.02, 15:25
          nie podpuszczaj mnie, bo wytargam za ucho ... lewe.
    • kitek1 pstryknij mi też kocurku............... 04.01.02, 15:22
      co ciekawsze myszki,
    • Gość: anatolia Re: Cholera, kobitki, znowu będziecie pstrykac zdjęcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:23
      a Ty czemu tak zdjec nie lubisz?
      • kitek1 lubi, lubi................ 04.01.02, 15:26
        kokietek taki,
        • mario2 Re: lubi, lubi................ 04.01.02, 15:27
          wszelkie aparaty beda odbierane do depozytu przy samym wejsciu na sale!
          • yess Re: lubi, lubi................ 04.01.02, 15:28
            nie znosze zdjec...fe
            • kitek1 yessinko 04.01.02, 15:29
              a co znosisz, ostatnio
            • Gość: anatolia Re: lubi, lubi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:30
              przez zbytni samokrytycyzm?
              • yess Re: lubi, lubi................ 04.01.02, 15:37
                cos w tym stylu...wychodze beeeeee
        • Gość: anatolia Re: lubi, lubi................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:29
          rzeczywiscie wbrew pozorom kokieteria dotyczy czesciej facetow,
          choc troszke to dla mnie niezrozumiale
          • kitek1 tolka 04.01.02, 15:31
            jakbys byla taka sliczna, jak kocurek to bys zrozumiala,
            • Gość: anatolia Re: tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:33
              sliczniejsza jestem ;)))
              • kitek1 Re: tolka 04.01.02, 15:34
                nie wierze,:)))))
                • Gość: anatolia Re: tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:35
                  to masz problem , a moze za slabo dziala wyobraznia?
                • kocur1 Re: Kitek !!!!! 04.01.02, 15:36
                  Rozumiałbym te teksty jak grałes N..., ale teraz nie gadaj tak, bo bede omijał
                  Cie z daleka :)))
                  • kitek1 Re: Kitek !!!!! 04.01.02, 15:38
                    w koncu Cie wywolalem: pstryknij mi klika myszek, tylko uzywaj aparatu
                    szpiegowskiego, bo marys, bedzie Cie rewidowal przy wejsciu,
                    • yess Re: Kitek !!!!! 04.01.02, 15:40
                      przepraszam bardzo a to targ jakis?
              • kocur1 Re: tolka, myszko 04.01.02, 15:37
                Wierzę na słowo, ale wolałbym w realu :))
                poprostu niektórzy moga sobie nie zyczyć, żeby te zdjęcia wedrowały po całej
                Polsce i nietylko !
                • Gość: anatolia Re: tolka, myszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:41
                  kocur1 napisał(a):

> Wierzę na słowo, ale wolałbym w realu :))
                  > poprostu niektórzy moga sobie nie zyczyć, żeby te zdjęcia wedrowały po całej
                  > Polsce i nietylko !

chcialbys...
                  to akurat rozumiem , choc tez zalezy jak sie wyszlo , bo jesli ladnie to czemu
                  wam to tak przeszkadza?

• men_ Re: tolka, myszko 04.01.02, 15:44
                    Przecież juz napisałem, że chciałbym :))
                    Jak bedziesz myszko troszke wieksza to zrozumiesz (bez urazy)
                    • Gość: anatolia Re: tolka, myszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:46
                      men_ napisał(a):

> Przecież juz napisałem, że chciałbym :))
                      > Jak bedziesz myszko troszke wieksza to zrozumiesz (bez urazy)

wiec moze teraz mnie oswiecisz?

• mario2 Re: tolka, myszko 04.01.02, 15:45
                    Nie bedzie zdjec!!! Obawiam sie ze trafilyby one znowu tam gdzie nie powinny. A
                    potem zostalyby rozeslane wszystkim tylko nie zainteresowanym!
                    • Gość: anatolia Re: tolka, myszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:48
                      mario2 napisał(a):

> Nie bedzie zdjec!!! Obawiam sie ze trafilyby one znowu tam gdzie nie powinny. A
                      >
                      > potem zostalyby rozeslane wszystkim tylko nie zainteresowanym!

a lubisz siebie i swoj wyglad?

• mario2 Re: tolka, myszko 04.01.02, 15:49
                        nie w internecie i nie u ludzi ktorych nie znam!
                    • jasmina_tdi mario 04.01.02, 15:49
                      przestan sie juz mazac!!! taki duzy! az wstyd! jak chcesz to wypstrykam na cie
                      klisze cala i dam TYLKO maryjce. Fotki trafia w odpowiednie raczki i bedzie w
                      koncu swiety spokoj.

mario2 napisał(a):

> Nie bedzie zdjec!!! Obawiam sie ze trafilyby one znowu tam gdzie nie powinny. A
                      >
                      > potem zostalyby rozeslane wszystkim tylko nie zainteresowanym!

• kitek1 jasminko 04.01.02, 15:57
                        ale marysiowi tylko w czapce RED BULLA, bo on silnie od orzelka uzalezniony,
                    • onlyania Re: tolka, myszko 04.01.02, 15:50
                      nie, dzisiaj to men oczkami bedzie pstrykal nam zdjecia..............
                      he he he............
                      a potem go zeskanujemy!!!!!!!!!
                      :)))
                      • men_ Re: Onlyaniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.02, 15:53
                        Straszysz i o tej godzinie ????????
                        A ja naprawdę chciałem przyjśc , buuuuuuu
                        • yess Re: Onlyaniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.02, 15:54
                          zaczyna sie...
                          • men_ Re: Onlyaniu !!!!!!!!!co sie zaczyna Yessinko ? 04.01.02, 15:55
                            yess napisał(a):

> zaczyna sie...

• onlyania Re: Onlyaniu !!!!!!!!!co sie zaczyna Yessinko ? 04.01.02, 15:58
                              buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
                              • men_ Re: Onlyaniu !!!!!!!!! 04.01.02, 15:59
                                onlyania napisał(a):

> buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

co buuuuuuuuuu?????:))))
                                • kitek1 Onlyaniu czemu znowu buczysz!!!! 04.01.02, 16:02
                        • Gość: anatolia MEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:55
                          gdzie sie dokladnie spotykacie?
                          • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 15:58
                            Przecież Mario i jego banda trąbi o tym od tygodnia !!!

Pub Viking na Rynku Starego Miasta
                            • yess Re: MEN - Tolka 04.01.02, 15:59
                              ma moze Timur i jego druzyna?
                              • men_ Re: MEN - Yess 04.01.02, 16:01
                                A może miś Yogi i ferajna
                                • yess Re: MEN 04.01.02, 16:03
                                  jestes nie w temacie mis Yogi nie mial frajny...tylko sie prowadzal z Bubu. to
                                  tak jak kocur z kitkiem prawda?
                                  • men_ Re: MEN - Yess 04.01.02, 16:07
                                    to Janosik ???? tylko tam była tylko jedna: Jagna :)
                                    • yess Re: MEN 04.01.02, 16:11
                                      nie Jagna tylko Maryna mennnnnnnnnnnnn ty nieukuuuuuuuu jak ty skonczyles
                                      zawodowke????????? cio ?
                                      • men_ Re: MEN - Yess 04.01.02, 16:14
                                        No dobra walnałem sie, ja wtedy byłem malutki, a Ty ?:))

A może Robin Hood - hi,hi
                                • onlyania Re: MEN - Yess 04.01.02, 16:04
                                  Tom i Jerry razem z Myszka Miki!!!!!!!!!!!1
                                  • men_ Re: MEN - Only 04.01.02, 16:15
                                    A myszka Miki to była myszem czy myszką ?:)))
                            • Gość: anatolia Re: MEN - Tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 16:01
                              siedze na forum dopiero od trzech dni , wiec nie krzycz na mnie!
                              • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:02
                                Aaaaaaaaaa, i Ty na mnie :)
                                • Gość: anatolia Re: MEN - Tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 16:07
                                  men_ napisał(a):

> Aaaaaaaaaa, i Ty na mnie :)

ja bym miala krzyczec? taka slodka dziewczynka nawet na muszke by nie
                                  pisnela... ;)))))
                                  • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:12
                                    no, to jak jesteś już słodka i grzeczna, to poczekam jak bedziesz duża i
                                    wyjasnie problem zdjęc :)
                                    • Gość: anatolia Re: MEN - Tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 16:15
                                      czepiasz sie ,
                                      ale skad wziales to ze grzeczna jestem?
                                      • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:18
                                        Ja się nigdy nie czepiam ...
                                        NO tak: słodka i do tego niegrzeczna ?:))), kurde
                                        • Gość: anatolia Re: MEN - Tolka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 16:20
                                          te dwie cechy sie niekoniecznuie musza wykluczac,

no ale Tobie to sie to chyba nie podoba...
                                          • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:23
                                            Aaaaaaaa, nikt mnie dzisiaj nie rozumie :(((

Chyba napisałem poprzednio, że z tego sie cieszę :)))

I jeszcze nieposłuszna ???
                                            • anatolia Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:27
                                              men_ napisał(a):

> Aaaaaaaa, nikt mnie dzisiaj nie rozumie :(((
                                              >
                                              > Chyba napisałem poprzednio, że z tego sie cieszę :)))
                                              >
                                              > I jeszcze nieposłuszna ???

biedny niezrozuniany facet , jak mi Ciebie szkoda...;)
                                              a nieposluszna to zalezy wzgledem kogo

• men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:31
                                                phi, czasami to urozmaicenie,
                                                Co by to było gdyby kazda kobietka mnie rozumiała ?
                                                Chodziłbym "nagi" :)))
                                                • anatolia Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:34
                                                  men_ napisał(a):

> phi, czasami to urozmaicenie,
                                                  > Co by to było gdyby kazda kobietka mnie rozumiała ?
                                                  > Chodziłbym "nagi" :)))

i przede wszystkim byloby troche nudno,
                                                  a szkoda ze to nagi to w cudzyslowiu napisales...;)

• kitek1 brawo Tolka............ 04.01.02, 16:36
                                                    swietnie sobie z obludnym kocurkiem radzisz, napieraj dalej
                                                  • men_ Re: Kitek to Nie-Kitek tylko 04.01.02, 16:38
                                                    pies ogrodnika !!!!!!!!!
                                                  • kitek1 to ja Ci tu myszki podprowadzam.............. 04.01.02, 16:41
                                                    a Ty warczysz na mnie,
                                                  • men_ Re: to ja Ci tu myszki podprowadzam.............. 04.01.02, 16:44
                                                    I zaraz próbujesz podbierać !!!
                                                    Dobra spadam do chałupy
                                                • anatolia Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:36
                                                  pa,pa spadam i milego dnia !
                                                  • men_ Re: MEN - Tolka 04.01.02, 16:38
                                                    miłego weekendu :)
                                                  • onlyania Re: MEN - Tolka 04.01.02, 17:19
                                                    i milego wieczoru!!!!!!!!!!!!
                                                    :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka