Dodaj do ulubionych

WITAM WSZYSTKICH ..........

04.01.02, 19:20
czy mozna wejsc do tego zakletego lekko swirnietego kregu jakim jest to forum? Widze tu wielu ciekawych ludzi
....mozna do Was?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aCh Re: WITAM WSZYSTKICH .......... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:28
      jakos sie nikt spieszy z przywitaniem nowicjuszki
      wiec ja powiem witam!
      tylko uwazaj bo tu czasem jest jak na polu minowym
      hehehehe
    • takatam Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:29
      witam,witam...ja sie zgadzam...laskawie:)))
      • takatam ach.. 04.01.02, 19:30
        a my znowu razem:))))
        • Gość: aCh Re: ach.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:31
          ja zawsze tam gdzie ty
          hyhy
        • dzwoneczek3 Re: ach.. 04.01.02, 19:31
          To ze jest to pole ,czasami minowe to zauwazylam i chyba wlasnie to mi sie podoba.Z pewnoscia nie jest tu
          nudno:) Mam nadzieje ,ze wladze tego forum przyjma mnie bez zyciorysu,podania i zdjecia:)
          • Gość: aCh Re: ach.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:35
            hmmm ja nie jestem wprawdzie z dzialu rekrutacji ja jestem skrabnikiem pewnego
            tajnego prywatnego klubu, ale poniewaz jakos wszyscy opieszale sie wywiazuja ze
            swych przywilejow pltniczych to ja cibie uczynie szczesliwa platniczka..co ty
            na to?
            ja tam pol minowych nie lubie w grunice rzeczy
            :)))))
          • takatam Re: ach.. 04.01.02, 19:35
            dzwoneczku-z takim nickiem? niewiadomo:)))

ach, a ty no, znowu masz mejla...
            • dzwoneczek3 Re: ach.. 04.01.02, 19:39
              Ups! A co z moim nickiem jest nie tak? czyzby mial predyspozycje powodowac jakis zaplon? Wydaje
              mi sie raczej pokojowy!:)
              • Gość: samanta Re: ach.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:45
                nick masz oki ino nie dzwon za glosno sloneczko:) witomy w wariatkowie:)
          • kitek1 dzwoneczku 04.01.02, 19:51
            nie sprawiasz wrazenia nowicjuszki, witaj i czuj sie jak u siebie, ja kitek
            uwielbiam, jak sie na mnie rzucaja i z blotkiem mieszaja, czuje wtedy, ze zyje,
            taki ja sado,
    • pomeranka Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:53
      Trzy. Trzy dzwoneczki. Będzie dzwonić i to nieźle.:)
      • dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:57
        Witaj kitku.Nie jestem nowicjuszka,bywalo sie tu i tam ..a raczej tam:) Skad ja mam blotko dla Ciebie wziac gdy
        wszystko zamarzniete? :) Witaj Pomeranko:) Jesli trzeba bede dzwonic jak cholera:)
        • kitek1 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:59
          wal zamarznietym, ostrzejsze doznania zmyslowe,
          • takatam Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:02
            dzyn, dzyn, dzyn...sanki dzwoania dzwoneczkami.... czy ten nick ma zwiazek z
            aura?
            • dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:06
              Kitek..w takim razie wlasnie grzmotnelam Cie zamarznieta gruda sniegu!:) Mam chwytac tarcze?:)
              Taka...to raczej zwiazane z moim charakterem.Jestem roztargniona nieco i zazwyczaj wiem ze gdzies dzwonia
              tylko nie wiem w ktorym kosciele:)))
              • kitek1 narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:09
                ale rokujesz dobrze,
                • dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:10
                  nie twierdzilam ze jestem sadystka:)
                  • kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:12
                    nawet nie wiesz, ale tutaj odkryjesz wszystkie najbardziej zamaskowane cechy
                    swojej osobowosci,
                    • dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:26
                      no nie,na tyle chyba siebie znam i nie sadze bym miala takie sklonnosci. Chyba,ze Ty zaczniesz we mnie blotkiem
                      ciskac to wtedy oddam z nawiazka:)
                      • kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:29
                        to kim Ty jestes, albo kim kiedys bylas, miej odwage sie przyznac,
                        • dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:40
                          powiedzmy ze brak mi odwagi zeby sie przyznac.Poza tym mogloby to byc wykorzystane przeciwko mnie;)
                          • kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:56
                            tu wszystko, moze byc wykorzystane przeciw Tobie, nawet to czego nie powiesz,
                            • dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 21:07
                              czyli bija za niewinnosc???:)))))) Chyba czas byloby pojsc do domu .Na razie zegnam .Pa!:)
                              • kitek1 dzwoneczek sie wystraszyl, 04.01.02, 21:10
                                i mowi, ze musi do domu,
                                • dzwoneczek3 Re: dzwoneczek sie wystraszyl, 05.01.02, 00:27
                                  dzwoneczek nie jest lekliwy .Natomiast jest zadziwiony tym co wyczytal w sasiedztwie .Chyba zbyt lagodnie Cie
                                  potraktowalam.Faktycznie prosisz sie o to blotko
                                  • kitek1 to wal dzwoneczku smialo, 05.01.02, 07:40
                                    taka jest cena walki o prawde historyczna, z rozhisteryzowanymi osobnikami,
    • enancjo Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:37
      .. witaj .. dzyn dzyn dzyn .. choc mysle inaczej ...
      Enancjo
      • dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:41
        Chyba nie bardzo rozumiem co masz na mysli ale chetnie sie dowiem:) dzwonic nie bede bo ja z tych innych
        dzwoneczkow:)
        • enancjo Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:43
          dzwoneczek3 napisał(a):

> Chyba nie bardzo rozumiem co masz na mysli ale chetnie sie dowiem:) dzwonic nie
          > bede bo ja z tych innych
          > dzwoneczkow:)

.. nie ma pospiechu .. wyjdzie w czasie ... poki co milej zabawy !!!
          Enancjo
          • dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:45
            tajemniczy gosc....:)))))) Poczekam w takim razie na to co wyjdzie:) dzieki i wzajem
            • ja_nek Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 05.01.02, 10:09
              Dzwoneczku
              Właśnie spotkałaś Enancjo, osobnika niezwykłego.

Pozdrowienia
              Janek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka