dzwoneczek3 04.01.02, 19:20 czy mozna wejsc do tego zakletego lekko swirnietego kregu jakim jest to forum? Widze tu wielu ciekawych ludzi ....mozna do Was?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCh Re: WITAM WSZYSTKICH .......... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:28 jakos sie nikt spieszy z przywitaniem nowicjuszki wiec ja powiem witam! tylko uwazaj bo tu czasem jest jak na polu minowym hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:29 witam,witam...ja sie zgadzam...laskawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ach.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:31 ja zawsze tam gdzie ty hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: ach.. 04.01.02, 19:31 To ze jest to pole ,czasami minowe to zauwazylam i chyba wlasnie to mi sie podoba.Z pewnoscia nie jest tu nudno:) Mam nadzieje ,ze wladze tego forum przyjma mnie bez zyciorysu,podania i zdjecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ach.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.01.02, 19:35 hmmm ja nie jestem wprawdzie z dzialu rekrutacji ja jestem skrabnikiem pewnego tajnego prywatnego klubu, ale poniewaz jakos wszyscy opieszale sie wywiazuja ze swych przywilejow pltniczych to ja cibie uczynie szczesliwa platniczka..co ty na to? ja tam pol minowych nie lubie w grunice rzeczy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: ach.. 04.01.02, 19:35 dzwoneczku-z takim nickiem? niewiadomo:))) ach, a ty no, znowu masz mejla... Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: ach.. 04.01.02, 19:39 Ups! A co z moim nickiem jest nie tak? czyzby mial predyspozycje powodowac jakis zaplon? Wydaje mi sie raczej pokojowy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ach.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:45 nick masz oki ino nie dzwon za glosno sloneczko:) witomy w wariatkowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dzwoneczku 04.01.02, 19:51 nie sprawiasz wrazenia nowicjuszki, witaj i czuj sie jak u siebie, ja kitek uwielbiam, jak sie na mnie rzucaja i z blotkiem mieszaja, czuje wtedy, ze zyje, taki ja sado, Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:53 Trzy. Trzy dzwoneczki. Będzie dzwonić i to nieźle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:57 Witaj kitku.Nie jestem nowicjuszka,bywalo sie tu i tam ..a raczej tam:) Skad ja mam blotko dla Ciebie wziac gdy wszystko zamarzniete? :) Witaj Pomeranko:) Jesli trzeba bede dzwonic jak cholera:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 19:59 wal zamarznietym, ostrzejsze doznania zmyslowe, Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:02 dzyn, dzyn, dzyn...sanki dzwoania dzwoneczkami.... czy ten nick ma zwiazek z aura? Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:06 Kitek..w takim razie wlasnie grzmotnelam Cie zamarznieta gruda sniegu!:) Mam chwytac tarcze?:) Taka...to raczej zwiazane z moim charakterem.Jestem roztargniona nieco i zazwyczaj wiem ze gdzies dzwonia tylko nie wiem w ktorym kosciele:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:10 nie twierdzilam ze jestem sadystka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:12 nawet nie wiesz, ale tutaj odkryjesz wszystkie najbardziej zamaskowane cechy swojej osobowosci, Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:26 no nie,na tyle chyba siebie znam i nie sadze bym miala takie sklonnosci. Chyba,ze Ty zaczniesz we mnie blotkiem ciskac to wtedy oddam z nawiazka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:29 to kim Ty jestes, albo kim kiedys bylas, miej odwage sie przyznac, Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:40 powiedzmy ze brak mi odwagi zeby sie przyznac.Poza tym mogloby to byc wykorzystane przeciwko mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 20:56 tu wszystko, moze byc wykorzystane przeciw Tobie, nawet to czego nie powiesz, Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: narazie delikatnie dzwonisz, 04.01.02, 21:07 czyli bija za niewinnosc???:)))))) Chyba czas byloby pojsc do domu .Na razie zegnam .Pa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: dzwoneczek sie wystraszyl, 05.01.02, 00:27 dzwoneczek nie jest lekliwy .Natomiast jest zadziwiony tym co wyczytal w sasiedztwie .Chyba zbyt lagodnie Cie potraktowalam.Faktycznie prosisz sie o to blotko Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to wal dzwoneczku smialo, 05.01.02, 07:40 taka jest cena walki o prawde historyczna, z rozhisteryzowanymi osobnikami, Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:37 .. witaj .. dzyn dzyn dzyn .. choc mysle inaczej ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:41 Chyba nie bardzo rozumiem co masz na mysli ale chetnie sie dowiem:) dzwonic nie bede bo ja z tych innych dzwoneczkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:43 dzwoneczek3 napisał(a): > Chyba nie bardzo rozumiem co masz na mysli ale chetnie sie dowiem:) dzwonic nie > bede bo ja z tych innych > dzwoneczkow:) .. nie ma pospiechu .. wyjdzie w czasie ... poki co milej zabawy !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek3 Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 04.01.02, 20:45 tajemniczy gosc....:)))))) Poczekam w takim razie na to co wyjdzie:) dzieki i wzajem Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: WITAM WSZYSTKICH .......... 05.01.02, 10:09 Dzwoneczku Właśnie spotkałaś Enancjo, osobnika niezwykłego. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś