nioma 13.05.08, 21:10 Wlaczylam wlasnie fox life, we wtorki o 21.00 powinni sie Chirurdzy zaczynac a tu dupa. Ej, co ja przegapilam? Przeniesli? Skonczylo sie? Normalnie wkurwa dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: K... mać - Chirurgow nie ma na Fox Life 13.05.08, 21:30 Oni tak sobie czasem lecą w kulki. Bez ostrzeżenia zakończyli Desperatki- nową serię, teraz powtarzają drugi sezon, nie wiadomo po co. Chirurdzy też na pewno wrócą, tylko nie wiadomo która część i kiedy. Ja czekam...nie mam wyjścia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: K... mać - Chirurgow nie ma na Fox Life 13.05.08, 21:56 To jak sie dowiesz to daj znac, ja sie uzaleznilam od tego serialu, to jedyny serial na punkcie ktorego mam srube i zarezerwowane wtorkowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: K... mać - Chirurgow nie ma na Fox Life 14.05.08, 21:05 a masz polsat? codziennie lecą o 6.30. Tylko pewnie dla Ciebie, to już stare odcinki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: K... mać - Chirurgow nie ma na Fox Life 14.05.08, 21:06 16.30 miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: K... mać - Chirurgow nie ma na Fox Life 14.05.08, 22:17 nie mam polsatu, kupilam cyfre+, tzn moge niby na pokojowej odbierac (tak ogladamy formule) ale 16.30 to za wczesnie, wracam wtedy z pracy i faktycznie, odcinki sa stare w stosunku do tego co widzialam na fox life (kolezanka mnie dzisiaj w pracy uswiadomila) Odpowiedz Link Zgłoś