Gość: nadja IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 19:18 Zimno, zimno, zimno ... :-( n. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: marzenia 05.01.02, 19:20 przypadkiem nie popros Moniki o kubek goracej herbaty!Ona klamie..wiem cos o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: marzenia 05.01.02, 19:23 ta sie nie obroni bo herbatki nie dala a zimno bylo:( Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 19:25 Sa PRAWDY, ktore nie boja sie mrozu i marzen!! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: marzenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:27 bez obrazy ,ale marzenia nie mialy tu nic do rzeczy. To moj zadek marzl a nie dusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: marzenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:23 prawda czasu prawda ekranu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia - taak. 05.01.02, 19:27 Nie myl kina z cyrkiem, a cyrku z marzeniami!! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: marzenia - taak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:31 i kto to mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia - taak. 05.01.02, 19:42 Pieknosc obroni sie sama i wiem, ze rozumiesz. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: marzenia - taak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 20:03 to plotki... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: marzenia - taak. 05.01.02, 20:06 watpie w to, oj watpie . to zadne plotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: marzenia - taak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 20:10 bachu ...czujny Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: marzenia - taak. 05.01.02, 20:46 bachuu tajemnicy czarownych skrzydel nie ujawil? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia - taak. 05.01.02, 21:11 yess napisał(a): > bachuu tajemnicy czarownych skrzydel nie ujawil? Smak powietrza nie jest tajemnica w "zaczarowanym" kregu. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: marzenia - taak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 21:26 to kusi... Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: marzenia 05.01.02, 20:02 Gość portalu: nadja napisał(a): > Zimno, > zimno, > zimno ... > > :-( > n. cieplem ... marzenia... <n.> ... .."tak zywe sa ..jakby nigdy i zadna noc .. nie przykryla ich swoim cieniem.. ktory sploszyl usmiechniety Sloncem Dzien" gdy wschodzi Świt promienie Slonca Ogrzewaja Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 20:42 Popatrz - zgasła świeca siedem pokoi pogrążonych w ciemności czuję twój oddech: chcesz odnaleźć drogę Pytasz mnie ja znam ten dom Jeśli zechcesz sama ją odnaleźć uderzysz w coś stracisz starą chińską wazę Jeśli zawierzysz moim słowom odnajdziesz drzwi... ale jeśli nie zechcę ci ich wkazać? Zatrzymam tylko ciepło twoich dłoni i pocałunek A później jeszcze jeden gdy przyjdziesz po klucz / J.Z / Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 05.01.02, 21:25 Gdy ogrzewasz własnym oddechem zamarzniętą szybę, na chwilę pojawia się przejrzystość zrodzona ze skroplonej pary.....ale już za chwilę wraz z zatrzymanym wdechem ponownie pojawia się lód i obraz mętnieje...próbujesz jeszcze raz, wydech i wdech, przejrzystość i zmętnienie, szczęście i cierpienie, wiara i zwątpienie.... nieustające samonapędzające się urządzenie, tragiczny niespełniający się mechanizm.... a w tle słychać tętent, to pędzi Anioł Śmierci i szaleje Anioł Życia. Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: marzenia 05.01.02, 21:39 'tylko w mroku..spotykamy sie bez znaczen' kreta jest droga do... drzwi bez światla.. po omacku szukam ostroznie stawiajac kroki palce dotykaja scian nieobecnych wypelnionych.. obecnoscia 'dlaczego wciaz ta sama ciemnosc? .. w ciemnosci wszystko staje sie wyrazne' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 21:52 Zawsze mialam problem z okresleniem Nowego Dnia ... n. Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: marzenia 05.01.02, 21:55 Gość portalu: nadja napisał(a): > Zawsze mialam problem z okresleniem Nowego Dnia ... > > n. jak Wszyscy Nadju .. :) stad... niech kazdy dzien stanie sie Dniem Slonca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 22:01 Slonce, Slonce ... Oby, ale w to watpie... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 22:03 Blask Perelki sam w sobie stanowi dzien Nawet Ten Dzien staje bezradnie w jej oddechu... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 22:05 Nie wiem, nie wiem ... Ale moze uwierze Ci na slowo ... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 22:15 Poranek Tego Dnia, przyjdzie i powie Ci sam.... Znasz przeciez sile wspomnien. Wspomnienia... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 22:22 Wiec czekam ... A mowiles, ze jestem niecierpliwa ... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 22:25 Smieje sie do Ciebie i do siebie Nadju,to bedzie poranek... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 22:32 Bedzie? :-) Dobrze, ze sie smiejesz ... :-) Ja sie tez do Ciebie ladnie usmiecham ... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 22:37 ..ja nie przypominam poranka, raczej swit za to Ty... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 22:52 Taaaaaaaaak ...? :-))) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 23:05 Nie ma takiej wyspy na, ktorej moglbym zakopac blask.... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 23:06 A po co mialbys to robic? :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 23:15 Bo jak zegluje to poznaje swiat, podobnie do Ciebie, i czasami mam ochote poznac napotkana na mej drodze wyspe, lub raczej jej bogactwo.Ty znasz juz wartosc wyspy skarbow? Znasz przeciez....... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 23:17 Poniekad na pewno. To cieszy. Ale ilez jeszcze przede mna ... Mam taka nadzieje i swiecie w to wierze. :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 05.01.02, 23:25 Dwa swiaty lub dwie wyspy moga byc bliznaicze, trzeba w to wierzyc. Wiesz jaka jest radoscia, widziec odbicie swoich oczu w powracajacej z otchlani fali. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 23:27 Ja wierze. I fascynuje mnie to. Lacznie z ow radoscia ... :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 05.01.02, 23:42 A Tesknota jest bolesna ... n. Odpowiedz Link Zgłoś