torquemadatd 15.09.03, 08:08 Dwa dni bez forum;)Inka zapraszam znowu na Tlenpl.Gadu-gadu nie działa:( Czy twoje zaproszenie na środę jest jeszcze aktualne?Jakie stroje obowiązują;) Ka27 w dalszym ciągu nie dasz się namówić na priva...?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:17 Witaj Torquemadatd :-))) Dwa dni bez netu, to i tak krótko :-))))) Inka będzie miała szałową kreację, zeby się nie utopić w jej pięknych oczach :- ))) Trzeba będzie zaopatrzyć się w koło ratunkowe :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:24 witam panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:26 Dzień Dobry Inko :-)))) I jak? Wypoczęta po udanym weekendzie? Widzę, ze w doskonałym humorku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:29 Humor faktycznie niezły, weekend był obfitujący w różne miłe wydarzenia, ale jeszcze jeden dzień wolny na wypoczywanie by sie przydał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:45 Inka :-) to miło słyszeć, że weekend był udany :-) Ale pomyśl, że już za pięć dni kolejny weekend :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:46 Wszyscy mają podobne myśli:) Weekend świetny ale krótki;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:50 no własnie...5 dni :( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:52 Inka :-) to tylko pięć dni :-))) Ale te pięć dni spędzisz z nami :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:55 i to jest bardzo pocieszajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:56 I Mateusz nawet wie, że w weekend każdy wypoczywa się :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:57 :) a własnie panowie, co porabialiście kiedy Was nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:04 Bez Ciebie to nie był weekend ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:06 hehehe, tak jak mówisz, oczami wyobraxni już widze jak sie umartwiałeś ;) Mateusz, a Ty co tak pracujesz jakby poniedziałek nastał ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:12 Nie umartwiałem się, lecz razem z Mateuszem byliśmy smutni, bo nie było Ciebie ... :-)))) Hop! Hop! Mateusz!!!! Gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:27 Mam dużo pracy:( Inka, miły weekend?:) Chłopak stanął na wysokości zadania?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:32 no wiesz, zostawiasz nas na rzecz pracy...:( Chłopak zawsze staje na wysokości zadania, a nawet jeszcze wyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:34 Wysoki jest:) Odpowiedz na pierwszy post;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:44 odpowiadam : dzieki za zaproszenie, znasz odpowiedź ;)( a swoja droga moje firmowe gg działa), środę mam zaplanowaną, stroje dowolne ;) nie wiem czy Ka27 da się namówic na priva, ale próbuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:48 Nie znam odpowiedzi:)Wydrukowałaś rozmowe?;)Ja mam środę wolną...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:51 Torquemadatd, a menu już wybrałeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:07 więc jasno i wyraźnie : nie uzywam komunikatorów, o wydrukowaniu odmawiam odpowiedzi, sam to zaproponowałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:18 Odmowa odpowiedzi to jasna odpowiedź:))) Środę też już mogę sobie planować. Miałem rację w piątek;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:22 odmowa to odmowa, nie wiem, to zalezy co twierdziłeś w piatek... Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:31 Chyba miałem,rozumiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:35 powiem tak,nie miałes racji, ale dla własnego spokojnego sumienia dzisiaj pracuję, a nie plotkuje na gg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:49 tak, bardzo ładny usmiech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:51 Oboje się śmiejemy,oboje wiemy z czego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:55 w zasadzie to ja z niczego, ja tak zwyczajnie sie uśmiecham , do was oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:03 Napiszę do ciebie na Tlen.pl.Forum to forum.Zaraz kończę pracę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:08 nie mam tlenu, a co Ty dzisiaj tak szybko ? nawiasem mówiąc to jechałam ta ulica w piatek i mam kilka typów odnośnie pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:14 Jak to nie masz Tlenu?Z kim ja rozmawiałem?Miałem rację w piątek;)))) Sokolską?:)Co to za typy?Nie zgadniesz.Nie da się:)Postaram się uruchomić gadu- gadu,tylko ściągnę plik instalacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:15 Inka :-) jestes jak ABW :-))) Wszytsko już odkryłaś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:20 nie wszystko, to co zakryte niech pozostanie zakryte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:16 Aby do południa i mogę iść do domu.Dwa dni wolnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:19 w piatek ze mną, ale zrobiłam porządek na dysku i tlen się "zgubił" ;) to tylko pozazdrościć tych wolnych dni. Czy to oznacza że nas opuszczasz na dwa dni ? Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:27 Kasowałaś obciążające materiały;)))Jestem na gadu-gadu "Niewidoczny".Wyślę ci to samo co na tlen.Możemy porozmawiać o tych wolnych dniach:)Środa coraz bliżej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:30 nic nie kasowałam :) to opowiadaj o tych wolnych dniach, niech ludzie poczytają, w końcu to chyba żadna tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:32 Chodź na gadu-gadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:33 odmawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:35 Dlaczego?Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:34 Opowiesz mi o swoich "typach":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:36 jakich typach ??? bo zabrzmiało to dośc dziwnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:37 Typach na Sokolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:39 no cóż, kilka firm, może kościół...;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:42 Hahaha;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:43 mama zawsze ubolewała nad moja upartością...;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:46 Moja też:)Czekam na gadu-gadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:48 a co Ty bedziesz robił z takim mnóstwem wolnego czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:50 Mam przyjaciół i kablówkę;)Czyżbyś Inka chciała mnie znowu zaprosić na środę?:) Wtorek też mam wolny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:54 nie każdy jest takim szczęściarzem, no i nie przypomne kto tu kogo zapraszał na wino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:58 Potrafisz przepięknie wywracać temat do góry nogami:))))Ja opuszczam forum. Czekam na gadu-gadu.Jeszcze pół godziny muszę zostać w pracy, nawet chyba dłużej:(Liczę na twoje toważystwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:59 wiec proponuję swoje towarzystwo na forum ;) i mam nadzieje, że nie będe tu siedziec sama Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:03 To zależy od ka27.Chcę jeszcze ściągnąć kilka plików i dlatego zamykam forum.Jęsli nie na gadu-gadu to do jutra;)Kuszę prawda...;)Cześć ka27:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:05 tak, całe szczęście że ja tak skutecznie umiem sie oprzec;) w takim razie miłego popołudnia, a przeciez Ciebie jutro nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:08 Jeszcze niewiele mnie znasz:)Nie chcesz się dowiedzieć więcej,to nie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:09 i to był mocny argument :) z przykrością jednak musze odmówić, poniewaz obowiązki zawodowe mi nie pozwalają :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:14 Zdradzę ci w tajemnicy że w domu też mam internet.To samo łącze.Pomyśl jak daleko muszę mieszkać...:)))Obowiązki zawodowe nie trwają u ciebie wiecznie,więc napisz jak się ze wszystkim uporasz.Na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:19 Cześć Torquemadatd, miłego dnia i do jutra i do środy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:21 a tak z ciekawosći to skąd masz to łącze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:32 Inka :-) teraz to Ty jesteś ciekawska :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:33 ja to mogę, kobieta jestem;) cóż z tego jak pan tajemniczy mi nie raczył udzielić informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:39 Inka :-) wiem dobrze, że jesteś kobietą :-))) I to w dodatku z dobrym humorkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:46 i mało tego, postanowiłam dzisiaj nie płacić rachunków, dzieki czemu mam jeszcze lepszy humor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:50 Inka :-) masz rację, a co będziesz płacić rachunki, rachunki niech płaci ON :-))) Ty wydaj pieniądze na siebie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:52 piszesz zupełnie jak moja matka....;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:55 Inka :-) oki, to już nic nie będę pisał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:00 alez pisz, w końcu miało to znaczyć że madre rzeczy piszesz, bo moja mamusia to madra kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:07 Inka :-) tak tez właśnie pomyślałem :-)))) A Ty powinnaś kupować coraz to modniejsze kiecki i coraz to lepsze kosmetyki :- )))) W końcu środa już pojutrze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:22 skoro tak mi radzisz...bo ja kiecek to prawie wogóle nie nosze, a i makijaz to sporadycznie, ale chyba zaczne gromadzic na zapas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:25 Inka :-) nieważne czy masz kiecki, czy się malujesz, ważne, że jesteś uśmiechnięta :-))) I że juz niedługo kolejny wspaniały weekend :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:27 no i ważne, że do tego weekendu zostaje w takim miłym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:29 Inka :-) ale w weekend będziesz miała na pewno wspanialsze towarzystwo, niz tacy nudziarze, jak my :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:41 jacy nudziarze?? ja ani w weekend ani tygodniu nudziarzy żadnych nie spotykam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:44 Inka :-) dokładnie :-) Bo jak taka dziewczyna jak Ty, może spotykać nudziarzy? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:48 dziwnym zbiegiem okoliczności naturalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:51 Inka :-) nudziarze to się trzymają z daleka (no może nas dwóch nie :-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:01 a co to taki samokrytyczny głos ? 14 wybiła, a ja cos głodna sie zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 14:07 Inka :-) zjemy coś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:08 no z najwiekszą przyjemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 14:12 Inka :-) coś lekkiego, czy restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:14 konkretnie to wolę cos niezdrowego z jakiego fast foodu, ale restauracja tez może być, np jakas chińska knajpa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:21 Inka :-) nie cierpię fastfoodów :-P Idziemy do chińskiej restauracji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:36 znaczy że chińskie lubisz ;) to ja jestem za ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:44 to ja nie polecam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:46 Inka :-) Ty jesteś także to dobre towarzystwo :-)))) A może mam sam zjeść? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:48 nie wiem jak Ty, ja nie znosze jesc sama Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:50 Inka :-) tylko jeść nie znosisz sama??? :-)))) Chwyć moją dłoń, zaprowadzę Cię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:52 a dokąd, że tak zapytam przezornie ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:59 tak to tłumaczy wszystko ;) gdyby tylko jedna kanjpka chińska była to nie byłoby problemu, ale tych chińskich jak grzybów po deszczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:05 oczywiście, ale to jednak kwestia smaku i wymagań, nie sadzisz;)? to podajmy adres tej najlepszej pozostałym forumowiczom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:07 Inka :-) to my idziemy we dwoje, czy wszyscy z forum? Bo jak wszyscy, to trzeba wcześniej zarezerwować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:11 mogą sie wszyscy wybrać, byle nie w tym samym czasie, bo tłok sie zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:16 Inka :-) a mi się wydawało, że teraz to idziesz TY, a ja Ci towarzyszę ... Ale może sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:21 ja to zaraz do domu ide i jednak zostane przy tym fast foodzie, bo do chińskiej to mi nie po drodze jest, ale jutro czekam pod tą najlepszą chińską restauracją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:27 więc jutro mam nie czekac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:29 Inka :-) jutro to Cię zaprosił Mateusz :-)))) Zapomniałaś? :-)))) Miłego popołudnia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:34 Mateusz to ma wolne, a jak widać to domowe łącze to coś mu nie działa...;) odmawiasz kobiecie, nie ładnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:41 dobra, ja do tego jeszcze wrócę ;) a tymczasem żegnam Cię i miłego wieczoru życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:59 Co ja miałem z języka polskiego?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:01 pewnie 5 na piękne oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:05 Oczywiście że pięć:)Zawsze miałem dobre i kompletne informacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:48 Przeszłaś całą Sokolską czy tylko jeden koniec?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:52 przejechałam, chyba całą, nie mam pojęcia gdzie się zaczyna, w kazdym razie jesli kończy się w okolicach dojadu do ronda to przynajmniej większość :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:54 A od której strony jechałaś.Jeśli od centrum to nie widziałaś Sokolskiej.Kościół jest właśnie na końcu ulicy.Chyba że Oblaci ale to już Koszutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:56 od placu wolności do ronda, to ona taka długa jest że mówisz o koszutce ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:37 Inka :-) jesteś bardzo tajemnicza :-))) Odkryj troszkę swoich tajemnic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:22 Ty nie planuj, tylko rezerwuj stolik w najlepszej restauracji :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:35 Nie pytaj, to widać po jej uśmniechu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:36 słuszne wnioski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:39 Inka :-) to się wie :-) A jaką kreację przywdziejesz w środę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:46 no tak sie waham, ale wiesz, mam jedna slubna sukienke w zapasie, w sam raz na środę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:50 Inka :-) widać zatem, że ja coś nie w temacie :-( A kiedy były zaręczyny? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:09 nie było zaręczyn, sukienka to tak na wszelki wypadek w szafie wisiała, czekała na wyjatkową okazje, np. na środe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:14 Inka :-) będziesz piękna :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:16 jasne, chociaz to nie suknia zdobi człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:24 Inka :-) to najprawdziwsza prawda, nie suknia, lecz to co pod nią :-))) (nie mylić z ciałem) :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:29 a jesli pod suknia jest juz tylko ciało, to co ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:33 To może być zimno;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:35 Inka :-) ciało, to ciało, a to jaka jesteś, to Ty sama :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:36 Torquemadatd, to w końcu mężczyzna zapewnia ciepło kobiecie, nie? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:38 Mężczyzna i sukienka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:40 mężczyzna no i centralne ogrzewanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:13 Mężczyzna, po prostu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś