Dodaj do ulubionych

Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:)))

15.09.03, 08:08
Dwa dni bez forum;)Inka zapraszam znowu na Tlenpl.Gadu-gadu nie działa:( Czy
twoje zaproszenie na środę jest jeszcze aktualne?Jakie stroje obowiązują;)
Ka27 w dalszym ciągu nie dasz się namówić na priva...?:)
Obserwuj wątek
    • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:17
      Witaj Torquemadatd :-)))

Dwa dni bez netu, to i tak krótko :-)))))

Inka będzie miała szałową kreację, zeby się nie utopić w jej pięknych oczach :-
      )))
      Trzeba będzie zaopatrzyć się w koło ratunkowe :-))))
    • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:24
      witam panowie :)
      • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:26
        Dzień Dobry Inko :-))))

I jak? Wypoczęta po udanym weekendzie? Widzę, ze w doskonałym humorku :-))))
        • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:29
          Humor faktycznie niezły, weekend był obfitujący w różne miłe wydarzenia, ale
          jeszcze jeden dzień wolny na wypoczywanie by sie przydał ;)
          • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:45
            Inka :-)
            to miło słyszeć, że weekend był udany :-) Ale pomyśl, że już za pięć dni
            kolejny weekend :-))))))
          • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:46
            Wszyscy mają podobne myśli:) Weekend świetny ale krótki;)))))
            • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:50
              no własnie...5 dni :(
              • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:52

to tylko pięć dni :-)))
                Ale te pięć dni spędzisz z nami :-)))))
                • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:55
                  i to jest bardzo pocieszajace :)
                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 08:56
                    I Mateusz nawet wie, że w weekend każdy wypoczywa się :-))))
                    • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:57
                      :) a własnie panowie, co porabialiście kiedy Was nie było ?
                      • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:04
                        Bez Ciebie to nie był weekend ... :)))))
                        • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:06
                          hehehe, tak jak mówisz, oczami wyobraxni już widze jak sie umartwiałeś ;)
                          Mateusz, a Ty co tak pracujesz jakby poniedziałek nastał ?;)
                          • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:12
                            Nie umartwiałem się, lecz razem z Mateuszem byliśmy smutni,
                            bo nie było Ciebie ... :-))))

Hop! Hop! Mateusz!!!! Gdzie jesteś???
                            • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:27
                              Mam dużo pracy:( Inka, miły weekend?:) Chłopak stanął na wysokości
                              zadania?:)))
                              • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:32
                                no wiesz, zostawiasz nas na rzecz pracy...:(
                                Chłopak zawsze staje na wysokości zadania, a nawet jeszcze wyżej ;)
                                • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:34
                                  Wysoki jest:) Odpowiedz na pierwszy post;)))
                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:44
                                    odpowiadam : dzieki za zaproszenie, znasz odpowiedź ;)( a swoja droga moje
                                    firmowe gg działa), środę mam zaplanowaną, stroje dowolne ;)
                                    nie wiem czy Ka27 da się namówic na priva, ale próbuj ;)
                                    • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:48
                                      Nie znam odpowiedzi:)Wydrukowałaś rozmowe?;)Ja mam środę wolną...;)
                                      • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:51
                                        Torquemadatd,

a menu już wybrałeś? :-)
                                      • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:07
                                        więc jasno i wyraźnie : nie uzywam komunikatorów, o wydrukowaniu odmawiam
                                        odpowiedzi, sam to zaproponowałeś ;)
                                        • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:18
                                          Odmowa odpowiedzi to jasna odpowiedź:))) Środę też już mogę sobie planować.
                                          Miałem rację w piątek;)?
                                          • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:22
                                            odmowa to odmowa, nie wiem, to zalezy co twierdziłeś w piatek...
                                            • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:31
                                              Chyba miałem,rozumiem;)
                                              • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:35
                                                powiem tak,nie miałes racji, ale dla własnego spokojnego sumienia dzisiaj
                                                pracuję, a nie plotkuje na gg ;)
                                                • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:40
                                                  ;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:49
                                                    tak, bardzo ładny usmiech ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:51
                                                    Oboje się śmiejemy,oboje wiemy z czego;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:55
                                                    w zasadzie to ja z niczego, ja tak zwyczajnie sie uśmiecham , do was
                                                    oczywiście :)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:03
                                                    Napiszę do ciebie na Tlen.pl.Forum to forum.Zaraz kończę pracę:))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:08
                                                    nie mam tlenu, a co Ty dzisiaj tak szybko ? nawiasem mówiąc to jechałam ta
                                                    ulica w piatek i mam kilka typów odnośnie pracy ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:14
                                                    Jak to nie masz Tlenu?Z kim ja rozmawiałem?Miałem rację w piątek;))))
                                                    Sokolską?:)Co to za typy?Nie zgadniesz.Nie da się:)Postaram się uruchomić gadu-
                                                    gadu,tylko ściągnę plik instalacyjny.
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:15

jestes jak ABW :-)))
                                                    Wszytsko już odkryłaś :-))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:20
                                                    nie wszystko, to co zakryte niech pozostanie zakryte ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:16
                                                    Aby do południa i mogę iść do domu.Dwa dni wolnego:))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:19
                                                    w piatek ze mną, ale zrobiłam porządek na dysku i tlen się "zgubił" ;)
                                                    to tylko pozazdrościć tych wolnych dni. Czy to oznacza że nas opuszczasz na dwa
                                                    dni ?
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:27
                                                    Kasowałaś obciążające materiały;)))Jestem na gadu-gadu "Niewidoczny".Wyślę ci
                                                    to samo co na tlen.Możemy porozmawiać o tych wolnych dniach:)Środa coraz
                                                    bliżej;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:30
                                                    nic nie kasowałam :) to opowiadaj o tych wolnych dniach, niech ludzie
                                                    poczytają, w końcu to chyba żadna tajemnica ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:32
                                                    Chodź na gadu-gadu:)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:33
                                                    odmawiam :)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:35
                                                    Dlaczego?Proszę.
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:34
                                                    Opowiesz mi o swoich "typach":)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:36
                                                    jakich typach ??? bo zabrzmiało to dośc dziwnie...;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:37
                                                    Typach na Sokolskiej.
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:39
                                                    no cóż, kilka firm, może kościół...;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:42
                                                    Hahaha;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:43
                                                    mama zawsze ubolewała nad moja upartością...;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:46
                                                    Moja też:)Czekam na gadu-gadu:)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:48
                                                    a co Ty bedziesz robił z takim mnóstwem wolnego czasu ?
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:50
                                                    Mam przyjaciół i kablówkę;)Czyżbyś Inka chciała mnie znowu zaprosić na środę?:)
                                                    Wtorek też mam wolny;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:54
                                                    nie każdy jest takim szczęściarzem, no i nie przypomne kto tu kogo zapraszał na
                                                    wino ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:58
                                                    Potrafisz przepięknie wywracać temat do góry nogami:))))Ja opuszczam forum.
                                                    Czekam na gadu-gadu.Jeszcze pół godziny muszę zostać w pracy, nawet chyba
                                                    dłużej:(Liczę na twoje toważystwo:)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:59
                                                    wiec proponuję swoje towarzystwo na forum ;) i mam nadzieje, że nie będe tu
                                                    siedziec sama
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:03
                                                    To zależy od ka27.Chcę jeszcze ściągnąć kilka plików i dlatego zamykam
                                                    forum.Jęsli nie na gadu-gadu to do jutra;)Kuszę prawda...;)Cześć ka27:)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:05
                                                    tak, całe szczęście że ja tak skutecznie umiem sie oprzec;) w takim razie
                                                    miłego popołudnia, a przeciez Ciebie jutro nie ma ?
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:08
                                                    Jeszcze niewiele mnie znasz:)Nie chcesz się dowiedzieć więcej,to nie;)))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:09
                                                    i to był mocny argument :) z przykrością jednak musze odmówić, poniewaz
                                                    obowiązki zawodowe mi nie pozwalają :)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:14
                                                    Zdradzę ci w tajemnicy że w domu też mam internet.To samo łącze.Pomyśl jak
                                                    daleko muszę mieszkać...:)))Obowiązki zawodowe nie trwają u ciebie
                                                    wiecznie,więc napisz jak się ze wszystkim uporasz.Na razie:)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:19
                                                    Cześć Torquemadatd,

miłego dnia i do jutra i do środy :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:21
                                                    a tak z ciekawosći to skąd masz to łącze ?
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:32

teraz to Ty jesteś ciekawska :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:33
                                                    ja to mogę, kobieta jestem;)
                                                    cóż z tego jak pan tajemniczy mi nie raczył udzielić informacji ;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:39

wiem dobrze, że jesteś kobietą :-)))
                                                    I to w dodatku z dobrym humorkiem :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:46
                                                    i mało tego, postanowiłam dzisiaj nie płacić rachunków, dzieki czemu mam
                                                    jeszcze lepszy humor ;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:50

masz rację, a co będziesz płacić rachunki, rachunki niech płaci ON :-)))
                                                    Ty wydaj pieniądze na siebie :-)))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:52
                                                    piszesz zupełnie jak moja matka....;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:55

oki, to już nic nie będę pisał :-(
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:00
                                                    alez pisz, w końcu miało to znaczyć że madre rzeczy piszesz, bo moja mamusia to
                                                    madra kobieta :)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:07

tak tez właśnie pomyślałem :-))))
                                                    A Ty powinnaś kupować coraz to modniejsze kiecki i coraz to lepsze kosmetyki :-
                                                    ))))
                                                    W końcu środa już pojutrze :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:22
                                                    skoro tak mi radzisz...bo ja kiecek to prawie wogóle nie nosze, a i makijaz to
                                                    sporadycznie, ale chyba zaczne gromadzic na zapas ;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:25

nieważne czy masz kiecki, czy się malujesz,
                                                    ważne, że jesteś uśmiechnięta :-)))
                                                    I że juz niedługo kolejny wspaniały weekend :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:27
                                                    no i ważne, że do tego weekendu zostaje w takim miłym towarzystwie :)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:29

ale w weekend będziesz miała na pewno wspanialsze towarzystwo, niz tacy
                                                    nudziarze, jak my :-))))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:41
                                                    jacy nudziarze?? ja ani w weekend ani tygodniu nudziarzy żadnych nie
                                                    spotykam :)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:44

dokładnie :-) Bo jak taka dziewczyna jak Ty, może spotykać nudziarzy? :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:48
                                                    dziwnym zbiegiem okoliczności naturalnie ;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 13:51

nudziarze to się trzymają z daleka (no może nas dwóch nie :-P )
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:01
                                                    a co to taki samokrytyczny głos ?
                                                    14 wybiła, a ja cos głodna sie zrobiłam
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 14:07

zjemy coś? :-)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:08
                                                    no z najwiekszą przyjemnością :)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 14:12

coś lekkiego, czy restauracja?
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:14
                                                    konkretnie to wolę cos niezdrowego z jakiego fast foodu, ale restauracja tez
                                                    może być, np jakas chińska knajpa ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:21

nie cierpię fastfoodów :-P
                                                    Idziemy do chińskiej restauracji :-))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:36
                                                    znaczy że chińskie lubisz ;)
                                                    to ja jestem za ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:42

ja lubię dobre towarzystwo :-)
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:44
                                                    to ja nie polecam siebie
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:46

Ty jesteś także to dobre towarzystwo :-))))

A może mam sam zjeść? :-(
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:48
                                                    nie wiem jak Ty, ja nie znosze jesc sama
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:50

tylko jeść nie znosisz sama??? :-))))

Chwyć moją dłoń, zaprowadzę Cię :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:52
                                                    a dokąd, że tak zapytam przezornie ;) ?
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 14:56

do chińskiej restauracji :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:59
                                                    tak to tłumaczy wszystko ;)
                                                    gdyby tylko jedna kanjpka chińska była to nie byłoby problemu, ale tych
                                                    chińskich jak grzybów po deszczu ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:02

ja mówię o tej najlepszej :-)))))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:05
                                                    oczywiście, ale to jednak kwestia smaku i wymagań, nie sadzisz;)?
                                                    to podajmy adres tej najlepszej pozostałym forumowiczom ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:07

to my idziemy we dwoje, czy wszyscy z forum?
                                                    Bo jak wszyscy, to trzeba wcześniej zarezerwować ...
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:11
                                                    mogą sie wszyscy wybrać, byle nie w tym samym czasie, bo tłok sie zrobi ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:16

a mi się wydawało, że teraz to idziesz TY, a ja Ci towarzyszę ...
                                                    Ale może sie mylę?
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:21
                                                    ja to zaraz do domu ide i jednak zostane przy tym fast foodzie, bo do chińskiej
                                                    to mi nie po drodze jest, ale jutro czekam pod tą najlepszą chińską
                                                    restauracją ;)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:24

trudno, sam zjem zatem :-(
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:27
                                                    więc jutro mam nie czekac ?
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:29

jutro to Cię zaprosił Mateusz :-))))
                                                    Zapomniałaś? :-))))

Miłego popołudnia :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:34
                                                    Mateusz to ma wolne, a jak widać to domowe łącze to coś mu nie działa...;)
                                                    odmawiasz kobiecie, nie ładnie :(
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:40

:-)))) nie odmawiam :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Chińskie jadło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:41
                                                    dobra, ja do tego jeszcze wrócę ;)
                                                    a tymczasem żegnam Cię i miłego wieczoru życzę :)
                                                  • ka_27 Chińskie jadło 15.09.03, 15:46

:-))) dla Ciebie :-))
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:59
                                                    Co ja miałem z języka polskiego?;))))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:01
                                                    pewnie 5 na piękne oczy ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 12:05
                                                    Oczywiście że pięć:)Zawsze miałem dobre i kompletne informacje:)))
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:48
                                                    Przeszłaś całą Sokolską czy tylko jeden koniec?;)
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:52
                                                    przejechałam, chyba całą, nie mam pojęcia gdzie się zaczyna, w kazdym razie
                                                    jesli kończy się w okolicach dojadu do ronda to przynajmniej większość :)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:54
                                                    A od której strony jechałaś.Jeśli od centrum to nie widziałaś
                                                    Sokolskiej.Kościół jest właśnie na końcu ulicy.Chyba że Oblaci ale to już
                                                    Koszutka.
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:56
                                                    od placu wolności do ronda, to ona taka długa jest że mówisz o koszutce ?
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:37

jesteś bardzo tajemnicza :-)))

Odkryj troszkę swoich tajemnic :-)))
                                          • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:22
                                            Ty nie planuj, tylko rezerwuj stolik w najlepszej restauracji :-))))
                              • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:35
                                Nie pytaj, to widać po jej uśmniechu :-))))
                                • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:36
                                  słuszne wnioski ;)
                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:39

to się wie :-)

A jaką kreację przywdziejesz w środę? :-)
                                    • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:46
                                      no tak sie waham, ale wiesz, mam jedna slubna sukienke w zapasie, w sam raz na
                                      środę ;)
                                      • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 09:50

widać zatem, że ja coś nie w temacie :-(
                                        A kiedy były zaręczyny? :-)))
                                        • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:09
                                          nie było zaręczyn, sukienka to tak na wszelki wypadek w szafie wisiała, czekała
                                          na wyjatkową okazje, np. na środe ;)
                                          • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:14

będziesz piękna :-)))))
                                            • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:16
                                              jasne, chociaz to nie suknia zdobi człowieka :)
                                              • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:24

to najprawdziwsza prawda, nie suknia, lecz to co pod nią :-)))
                                                (nie mylić z ciałem) :-)))))
                                                • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:29
                                                  a jesli pod suknia jest juz tylko ciało, to co ? ;)
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:33
                                                    To może być zimno;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:35

ciało, to ciało, a to jaka jesteś, to Ty sama :-))))
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:36
                                                    Torquemadatd,

to w końcu mężczyzna zapewnia ciepło kobiecie, nie? :-))))
                                                  • torquemadatd Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 10:38
                                                    Mężczyzna i sukienka:)))
                                                  • Gość: Inka Re: Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:40
                                                    mężczyzna no i centralne ogrzewanie ;)
                                                  • ka_27 Witam po weekendzie Inkę i pozostałych:))) 15.09.03, 11:13
                                                    Mężczyzna, po prostu :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka