hi-hi 07.01.02, 11:52 pa pa może tu jeszcze kiedys zajrze póki co zmiatam na inne fora też na gazecie ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 11:53 zajrzysz na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .................................................. 07.01.02, 11:55 bądź spokojna.......... .........nigdy nie zostawiam kropek szczególnie takich jak TY ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 11:58 zaczynasz mnie intrygować..... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .................................................. 07.01.02, 12:02 hi jak kazdego hi-hi pzdr ps. ale ogólnie jestem taki siaki tylko troszke szurniety bardziej od innych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:05 normalny inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .................................................. 07.01.02, 12:07 haaaaaaaaaa ..........ludzie mnie lubią a ściany w domu nie mam z gum ..........po prostu lubie robić psikusy i śmiać sie aż mnie kości policzkowe bolą hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:08 to całe szczeście, juz się obawiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .................................................. 07.01.02, 12:11 kropka! napisał(a): > to całe szczeście, juz się obawiałam... ------------------ nic sie nie bój jeszcze sie nie pobraliśmy ...ludzie cie kropo ty moja.......;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .................................................. 07.01.02, 12:12 zamiast ludzie cie kropo = lubie cie.......... ;-) ach te klawiatury i te smigajace ręce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:14 uważaj, żeby Ci się nie poplątały z nadmiaru ruchu.. hi-hi napisał(a): > zamiast ludzie cie kropo = lubie cie.......... > > ;-) > ach te klawiatury > i te smigajace ręce > ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: .................................................. 07.01.02, 12:07 zaraz... mnie ... brzuch... rozboli...??? :))) Ale ...nic...to...jak...mawial...Pan....Wolodyjowski...??? Pozdr. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: .................................................. 07.01.02, 12:10 Takie pierdoły - a jakie towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:13 Ty tez tutaj? motor napisał(a): > Takie pierdoły - a jakie towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:12 Ty mario2, nie peknij tylko ze smiechu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: .................................................. 07.01.02, 12:19 ... juz...nie ...moge... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: .................................................. 07.01.02, 12:23 to popuść...;)) mario2 napisał(a): > ... juz...nie ...moge... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: .................................................. 07.01.02, 13:36 Passssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssek Odpowiedz Link Zgłoś