rusalka_ 07.01.02, 12:24 by poznac kogos, z kim tak od serca po prostu mozna porozmawiac, posmiac sie, zaprzyjaznic? Mam 27 lat, jestem zgrabna, dosyc ladna brunetka o kocich oczach i duszy marzyciela. Moze bede miala tutaj szczescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpieg007 oj będziesz!!!! 07.01.02, 12:25 i to jakie!!!!!!!!!! gdyby nie smaczny opis, szpieg napisałby co innego....ale tak!!!!!!!!!! rusalka_ napisał(a): > by poznac kogos, z kim tak od serca po prostu mozna porozmawiac, posmiac sie, > zaprzyjaznic? > Mam 27 lat, jestem zgrabna, dosyc ladna brunetka o kocich oczach i duszy > marzyciela. Moze bede miala tutaj szczescie? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:26 rusalka_ napisał(a): > by poznac kogos, z kim tak od serca po prostu mozna porozmawiac, posmiac sie, > zaprzyjaznic? > Mam 27 lat, jestem zgrabna, dosyc ladna brunetka o kocich oczach i duszy > marzyciela. Moze bede miala tutaj szczescie? --------- no pewnie !!! zobacz też czasem na www.erodzinka.prv.pl tam sa sami fajni ludzie właśnie z forum gazety !!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:28 jezeli oczka masz kocie to jest tu ogromny wielbiciel takich oczu. wabi sie kocur1, inaczej men, inaczej i inaczej rowniez zajrzyj do watkow w ktorych mialczy, i zamrucz mu do uszka cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
rusalka_ Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:35 naprawde smutno mi, ze potraktowaliscie mnie tak obcesowo. Ja naprawde myslalam, ze moge tutaj poznac kogos wartosciowego! Teraz juz nie wiem, czy mowicie powaznie, czy sobie ze mnie zartujecie. Jestem smutna Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:41 Masz takie same szanse jak wszędzie.Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:41 rusalka_ napisał(a): > naprawde smutno mi, ze potraktowaliscie mnie tak obcesowo. Ja naprawde > myslalam, ze moge tutaj poznac kogos wartosciowego! Teraz juz nie wiem, czy > mowicie powaznie, czy sobie ze mnie zartujecie. Jestem smutna ------------- no kurnaaaa zobacz ne te strone która ci podałem tam sa supel ludzie no i ja też jestem fajiowy ;-)))))))))))))))))))))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 16:02 Hey hi-hi, a moze i mnie podasz te strone, hm? Ja nie mam kocich oczu, ale tez, jak Rusalka, mialabym ochote poznac fajnych ludzi... :))) Pozdrawiam, Kobietka30 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:45 ej, rusalka, nie placz kazdy jakos zaczynal.... najpierw dadza ci chrzest za twoje poglady potem moze zrehabilituja lub tez nie ale nawet i wtedy moze kiedys zaprosza do Vikinga.... (a ja ci tylko chcialam ustapic miejsca przy kocurku, on taki miauczacy...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 12:59 Rusałka. Ładnie się zapowiada. Z tą duszą marzyciela tylko kłopot. Może jednak jesteś Rusałką z dusza - marzycielki-. Miłośnik romantycznych marzycielek we właściwym wieku - starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsyl Re: czy to aby wlasciwe miejsce IP: *.unregistered.formus.pl 07.01.02, 13:31 Zawsze marzyłem o takiej kobiecie, Rusałeczko Ty moja... mojaś Ty, czy cudza? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Szpieg racje ma jak prawie zwykle... 07.01.02, 16:05 Rusałka, miejsce najlepsze z możliwych! Jeno się na początku nie zrażaj i pozwól się od nas uzależnić... Potem będziesz zapraszać znajomych... ;) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czy to aby wlasciwe miejsce 07.01.02, 22:36 To akurat nie jest miejsce, w ktorym mozna od razu kogos spotkac. Kogos takiego, co od razu bylby remedium na wszystko. Cierpliwosci! I wytrwalosci :o)) Odpowiedz Link Zgłoś