raduch 18.09.03, 13:02 Jakaś licytacja na najdziwniejsze zdarzenie się odbywa? No to zobaczcie to: www1.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,1672389.html R Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-niania-ogg Re: kto da więcej? 18.09.03, 16:53 Jednak poproszę w Szwecji o azyl intelektualny. Niania z opadniętymi ręcami. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: kto da więcej? 18.09.03, 16:57 the-niania-ogg napisała: > Jednak poproszę w Szwecji o azyl intelektualny. To chyba nie najlepszy adres. Podatki 102% i takie tam... K. Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: kto da więcej? 18.09.03, 20:15 Cóż, niech sobie będą podatki 102%, jeżeli tylko za moje własne zarobione pieniądze będę mogła wyprawić imprezę na 60 osób, urządzić mieszkanie i wyjechać na wakacje na Teneryfę, jak moja kuzynka. Niania nastawiona proskandynawsko. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: kto da więcej? 18.09.03, 20:43 the-niania-ogg napisała: > Cóż, niech sobie będą podatki 102%, jeżeli tylko za moje własne zarobione > pieniądze będę mogła wyprawić imprezę na 60 osób, Taka jak u Chmielewskiej - czarne gluty i duża ilość piwa? Dzidzia zainteresowana imprezą Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: kto da więcej? 19.09.03, 06:02 No, co Ty! Mówiłam o ślubie Lindy! 60 elegancko ubranych osób, włoska kuchnia i dużo eleganckiego alkoholu. I to wszystko za oszczędności Lindy i Magnusa. Ech, chciałabym mieć kiedyś tyle pieniędzy. Na razie brakuje mi około 1000,- PLN. Nie chciałby ktoś się pozbyć takiej kwoty? Niania lekko zniechęcona polskimi realiami. Odpowiedz Link Zgłoś