aasiek 07.06.08, 17:34 Co mam zrobić, gdy wypadł mi już Błaszczykowski? Jak mam go zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Pytanie techniczne - fantasy football 07.06.08, 17:56 jest chyba zakładka transfers tam wejdz i kliknij na strzałeczke zeby usuanac i dodac nowego ale zmiana chyba bedzie aktywna od nastepnej kolejki spotkan musiałbym sprawdzic w miejsce Błaszczykowskiego na razie moze ci zapunktowac pierwszy rezerwowy jesli zagra Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pytanie techniczne - fantasy football 07.06.08, 18:04 Rany, nie wiem, robiłam jakieś zmiany ale chyba mi nie zaakceptowali, bo klikałam ciągle na tych, których miałam już po 2 z danego kraju. A do deadline (tak mi się przynajmniej wydaje) były sekundy - bo oczywiście zaczęłam czytać jakieś tam artykuły i czas zleciał :/). Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pytanie techniczne - fantasy football 07.06.08, 18:30 aasiek napisała: > Rany, nie wiem, robiłam jakieś zmiany ale chyba mi nie zaakceptowali, bo > klikałam ciągle na tych, których miałam już po 2 z danego kraju. A do deadline > (tak mi się przynajmniej wydaje) były sekundy - bo oczywiście zaczęłam czytać > jakieś tam artykuły i czas zleciał :/). :) to teraz masz czas do 11 czerwca do 18.00 i limit 4 transferów a kogo masz na rezerwie? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pytanie techniczne - fantasy football 08.06.08, 11:52 Greka jakiegoś, napastnika :) Odpowiedz Link Zgłoś