Dodaj do ulubionych

*****wątek Mario i Tygryska****

IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:31
i co kurna zaczynamy?
gotowy do boju?
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:34
      A my sie mamy przygladac i nudzic??? Ooo,nie!:)))))))))
      • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:35
        a nie mowilem? Siostra juz przylazla :o)))
    • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:34
      tylko niech sie tu nimmi nie wpierdalaja. Szczegolnie Stare Konie :o)))
      • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:37
        ale to miał być kurwa watek dla nas!!
        a ten starykoń to kto??
        poze go pożreć? tylko zebym nie dostał niestrawności))
        • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:40
          konina jest w cenie, ale nie wiem, czy z chabet!?
        • Gość: dixi Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 194.204.144.* 08.01.02, 09:40
          uau...zatkało mnie to i owo...
          • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:41
            moze pomoc odetkac?
            • motor Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:44
              korkociągi, lachociągi, wyciągi, przeciągi - nie drogo
            • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:45
              cholera!!!
              • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:46
                Sobki cholerne!same sie chca lac miedzy soba!:(
                • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:48
                  nie zasluzyjas jeszcze na opr. Na chrzest do Mister Eda i Jezuity Wrewa- potem
                  sie melduj!
                  • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:26
                    Nie wiesz tego kochanienki ale z jednym i drugim zarlam sie jak Ty jeszcze na chleb mowiles beb a
                    na muchy ptapty!;)))))))
                    • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:30
                      zaczynalas juz w lonie matki?
                      • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:35
                        hmmm...powiedzmy ze ja rozrabialam na forum gdy Ty byles jeszcze grzecznym chlopczykiem;)) Nie
                        kojarzysz?;)))
                        • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:36
                          ja tu bylem kiedys grzeczny???? :o))))
                          • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:42
                            Tak skarbrnku!:) Grzecznie siedzieliscie ..hmm..w koleczku..popjaliscie kawke i pieprzyliscie o
                            niczym.Ja sie okladalam z Edem(i nie tylko) a Wy przygladaliscie sie z przerazeniem;)))))) Nio,nio..nie
                            kojarzysz..;)Wiecej nic nie powiem!Acha!Oczywiscie bylam pod innym nickiem!:)
                            • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:48
                              ja tam wole nickow w obliczu sledztw prokuratorskich nie zmieniac :o)))

A tak k`woli scislosci. Nasze poczatki jakos wspolne byly, i pamietam nawet
                              ukladana przez nas kiedys bajke :o))
                              • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:00
                                mylisz mnie z kims braciszku;)Nigdy bajeczek nie ukladalismy!;) Ty byles gzecny mis i paniom
                                duby smalone ino bredziles;)))Chyba ja pierwsza na to forum huragan jadu przynioslam:) Moj nick
                                musial ewaluowac,okolicznosci mnie zmusily:)
                                • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 11:17
                                  ohhhh , westchnela smutno, zastanawiajac sie skad u niej taka skleroza :o)))
                                  • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:20
                                    Marys ..nie pitul ! To nie byla bajka tylko ..hmmm...tragikomedia?;) Pamietam to! Ale Ty za to nie
                                    pamietasz zamierzchlych czasow!;)) A jak bedziesz niegrzeczny to opowiem wszystkim jakim milym
                                    chlopcykiem byl Mario ponad pol roku temu!;)))))))))))
                                    • men_ Re: samanta 08.01.02, 11:21
                                      to mario był kiedys grzeczny ??? nie pitol
                                      • Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:26
                                        Sluchaj..gdybym opowiedziala...ale nie opowiem!;)))))))))
                                      • mario2 Re: samanta 08.01.02, 11:27
                                        Czailem sie. Ale pol roku temu, to juz Mackiemu dopierdalalem. Bo tak to
                                        musialo byc. Samanta przeciez sie nie zakochuje w grzecznych chlopczykach,
                                        tylko w typach spod ciemnej gwiazdy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka