Gość: tygrysek IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:31 i co kurna zaczynamy? gotowy do boju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:34 A my sie mamy przygladac i nudzic??? Ooo,nie!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:35 a nie mowilem? Siostra juz przylazla :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:34 tylko niech sie tu nimmi nie wpierdalaja. Szczegolnie Stare Konie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:37 ale to miał być kurwa watek dla nas!! a ten starykoń to kto?? poze go pożreć? tylko zebym nie dostał niestrawności)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:40 konina jest w cenie, ale nie wiem, czy z chabet!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 194.204.144.* 08.01.02, 09:40 uau...zatkało mnie to i owo... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:44 korkociągi, lachociągi, wyciągi, przeciągi - nie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:45 cholera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:46 Sobki cholerne!same sie chca lac miedzy soba!:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:48 nie zasluzyjas jeszcze na opr. Na chrzest do Mister Eda i Jezuity Wrewa- potem sie melduj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:26 Nie wiesz tego kochanienki ale z jednym i drugim zarlam sie jak Ty jeszcze na chleb mowiles beb a na muchy ptapty!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:30 zaczynalas juz w lonie matki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:35 hmmm...powiedzmy ze ja rozrabialam na forum gdy Ty byles jeszcze grzecznym chlopczykiem;)) Nie kojarzysz?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:36 ja tu bylem kiedys grzeczny???? :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:42 Tak skarbrnku!:) Grzecznie siedzieliscie ..hmm..w koleczku..popjaliscie kawke i pieprzyliscie o niczym.Ja sie okladalam z Edem(i nie tylko) a Wy przygladaliscie sie z przerazeniem;)))))) Nio,nio..nie kojarzysz..;)Wiecej nic nie powiem!Acha!Oczywiscie bylam pod innym nickiem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:48 ja tam wole nickow w obliczu sledztw prokuratorskich nie zmieniac :o))) A tak k`woli scislosci. Nasze poczatki jakos wspolne byly, i pamietam nawet ukladana przez nas kiedys bajke :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:00 mylisz mnie z kims braciszku;)Nigdy bajeczek nie ukladalismy!;) Ty byles gzecny mis i paniom duby smalone ino bredziles;)))Chyba ja pierwsza na to forum huragan jadu przynioslam:) Moj nick musial ewaluowac,okolicznosci mnie zmusily:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 11:17 ohhhh , westchnela smutno, zastanawiajac sie skad u niej taka skleroza :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:20 Marys ..nie pitul ! To nie byla bajka tylko ..hmmm...tragikomedia?;) Pamietam to! Ale Ty za to nie pamietasz zamierzchlych czasow!;)) A jak bedziesz niegrzeczny to opowiem wszystkim jakim milym chlopcykiem byl Mario ponad pol roku temu!;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:26 Sluchaj..gdybym opowiedziala...ale nie opowiem!;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: samanta 08.01.02, 11:27 Czailem sie. Ale pol roku temu, to juz Mackiemu dopierdalalem. Bo tak to musialo byc. Samanta przeciez sie nie zakochuje w grzecznych chlopczykach, tylko w typach spod ciemnej gwiazdy! Odpowiedz Link Zgłoś